• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • прецизни форми

Резултати за

Прецизни форми - Внос износ

 1. PHILPLAST LTD.

  България

  Verified by europages badge

  Предприятието PHILPLAST LTD., e Производител, и работи в сферата на Формоване на каучук - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Прецизни форми, extrusion blow-molding, Прецизни форми, blow-molding machines, injection-molded articles, injection moulding, blow moulding plastic materials, assembling of plastic articles, и embedding of metal inserts linings. Седалището му е в/ъв Yagodovo, България.

 2. S.C.S. SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  40 years of experience in designing and producing moulds for the die-casting of metal alloys and injection of plastic materials, quality standards, time frames and competitive prices have led to S.C.S. Srl becoming a point of reference on the European market: design, use of high-tech machinery, use of the best quality steel and certified heat treatments. It produces moulds of all sizes up to a maximum weight of 55 tons. ISO 9001- and ISO 14001-certified.

 3. DAMEKS

  Полша

  Verified by europages badge

  Предприятието DAMEKS, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Прецизни форми, Стомани и метали - обработване, machine parts, CNC milling, CNC turning, CNC, Metal working, plastics processing, и Прецизни форми. Седалището му е в/ъв Gdansk, Полша.

 4. COBI PRECISION SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието COBI PRECISION SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прецизни форми. Освен това развива дейност и в сферата на brioche moulds, laser cutting, metal stamping, design of moulds for plastics, moulds, и mould design. Седалището му е в/ъв Gorgonzola, Италия.

 5. AMADOR VARAS SA

  Испания

  Verified by europages badge

  Предприятието AMADOR VARAS SA, e Производител, и работи в сферата на Форми и модели. Освен това развива дейност и в сферата на Прецизни форми, Прецизни форми, punching tools, tool manufacturing, dies, TOOLS, cutting dies, и spare parts & tools. Седалището му е в/ъв Badalona-Barcelona, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SINTER - M JSC

  България

  ЗА НАС »Българският завод за машиностроене “Синтер-М” АД в гр. Ямбол, е създаден през 1981 г. и е специализиран в конструирането и производството на метални части по метода на праховата металургия. Понастоящем фирмата е със 100% частно участие.Производството е обособено в следните процеси и операции: - приготвяне на метални шихти- пресоване на метални детайли- изпичане на металните детайли- допълнителни обработки: калиброване, разпробиване, ръзстъргване, резбонарязване- оксидация или други покрития« ОБОРУДВАНЕ »Предприятието разполага с модерно оборудване както за производството на инструментална екипировка, така и за направата на детайлите: - автоматични преси 25, 63, 100, 200 и 400 тона - българско, руско, японско и китайско производство- пещ за изпичане на метални детайли с крачещ под- пещ за парова оксидация- нишко-ерозийна машина- координатно разстъргваща машина- обемно ерозийни машини- стругове- шлайфмашини« ПРОДУКТИ И ПРИЛОЖЕНИЯ »Нашите механични части намират приложение в следните направления: - хидравлика и пневматика /филтри, бутала и затвори за цилиндри, втулки и предпазни клапани, шумозаглушители/- автомобилна индустрия /зъбни колела, ремъчни шайби, стартерни втулки, детайли за водни помпи и амортисьори, фланци за ауспухи/- текстилни машини- измервателни инструменти- производство на металорежещи и металообработващи машини- направа на брави и секретни заключващи системи- електротехническа промишленост /при производство на електромери и щепсели - клеми, щифтове и др./-

 2. MOLDEGAMA - MOLDES TECNICOS, SA

  Португалия

  Предприятието MOLDEGAMA - MOLDES TECNICOS, SA, e Производител, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Освен това развива дейност и в сферата на Форми и модели, Прецизни форми, Форми и модели, mould building, mould design, и Прецизни форми. Седалището му е в/ъв Pataias, Португалия.

 3. DRILIMOLDE, LDA

  Португалия

  Предприятието DRILIMOLDE, LDA, e Производител, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Освен това развива дейност и в сферата на Прецизни форми, mould design for plastics, in-house manufacture of caps, Прецизни форми, и aluminium moulds. Седалището му е в/ъв Moita, Португалия.

 4. PMPM - MOULDS AND PLASTICS, LDA

  Португалия

  Предприятието PMPM - MOULDS AND PLASTICS, LDA, e Производител, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Освен това развива дейност и в сферата на Прецизни форми, Прецизни форми, Injection moulding, injection moulds, и mould design and construction. Седалището му е в/ъв Embra-Marinha Grande, Португалия.

 5. MATRICERÍA INVIR

  Испания

  Предприятието MATRICERÍA INVIR, e Производител, и работи в сферата на Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук, Прецизни форми, Форми за пластмасови материи и каучук, Прецизни форми, metal milling, и tool manufacturing. Седалището му е в/ъв Albacete, Испания.

 1. FRUMOLDE TOOLING

  Португалия

  Предприятието FRUMOLDE TOOLING, e Производител, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Прецизни форми, cast mould design, Леене под налягане на пластмаси - машини, injection moulding of plastics, и Прецизни форми. Седалището му е в/ъв Martinçança, Португалия.

 2. EISENWERK HASENCLEVER & SOHN GMBH

  Германия

  Предприятието EISENWERK HASENCLEVER & SOHN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прецизни форми. Освен това развива дейност и в сферата на Cylinder heads, silencers for motor vehicles, machine mufflers, и Mufflers, vehicle. Седалището му е в/ъв Battenberg, Германия.

 1. VICEDO MARTI SL.

  Испания

  Предприятието VICEDO MARTI SL., e Производител, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Прецизни форми, Пластмаси - изделия за земеделската и хранителната промишленост, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, welding plastic materials, Прецизни форми, и Пластмаси - изделия за земеделската и хранителната промишленост. Седалището му е в/ъв Ibi, Испания.

 2. MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA

  Португалия

  Предприятието MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA, e Производител, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Освен това развива дейност и в сферата на Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини, Прецизни форми, tool manufacturing, Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини, Прецизни форми, и Mould design and manufacturing. Седалището му е в/ъв Marinha Grande, Португалия.

 3. MATRIBAGES

  Испания

  Предприятието MATRIBAGES, e Производител, и работи в сферата на Прецизни форми. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, dies, reverse engineering, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, и machining of parts. Седалището му е в/ъв Manresa-Barcelona, Испания.

 4. FJG MOLDES

  Португалия

  Предприятието FJG MOLDES, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Прецизни форми, и Прецизни форми. Седалището му е в/ъв Cesar, Oliveira De Azeméis, Португалия.

 5. AUTOMOLDES - INDUSTRIA DE MOLDES LDA

  Португалия

  Предприятието AUTOMOLDES - INDUSTRIA DE MOLDES LDA, e Производител, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Освен това развива дейност и в сферата на Прецизни форми, mould building, и Прецизни форми. Седалището му е в/ъв Trofa, Португалия.

 6. MATRICERÍAS DEL CENTRO

  Испания

  Предприятието MATRICERÍAS DEL CENTRO, e Производител, и работи в сферата на Прецизни форми. Освен това развива дейност и в сферата на moulds for metals, milling machines, straighteners, и punching tools. Седалището му е в/ъв Parla-Madrid, Испания.

 7. OFFICINA MECCANICA CASIRAGHI S.N.C.

  Италия

  Предприятието OFFICINA MECCANICA CASIRAGHI S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Прецизни форми. Освен това развива дейност и в сферата на brioche moulds, precision machining, masks, и precision machine shops. Седалището му е в/ъв Besana In Brianza, Италия.

 8. MAÉ INNOVATION

  Франция

  Предприятието MAÉ INNOVATION, e Производител, и работи в сферата на Прецизни форми. Освен това развива дейност и в сферата на heat-resistant silicone cookware, silicone cake tins, Cooking equipment, и non-stick coverings. Седалището му е в/ъв La Ville Aux Dames, Франция.

 1. OFBM STAMPI

  Италия

  Предприятието OFBM STAMPI, e Производител, и работи в сферата на Прецизни форми. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, construction of moulds for moulding thermoplastic material, injection moulding, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и 5 axis milling. Седалището му е в/ъв COLOGNE, Италия.

 2. ITECMO - MOLDS FOR PLASTIC INDUSTRY

  Португалия

  Предприятието ITECMO - MOLDS FOR PLASTIC INDUSTRY, e Производител, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Освен това развива дейност и в сферата на Прецизни форми, Mould design and manufacturing, и Прецизни форми. Седалището му е в/ъв Maceira Lra, Португалия.

 3. FRANKE INDUSTRIE AG

  Швейцария

  Предприятието FRANKE INDUSTRIE AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прецизни форми. Освен това развива дейност и в сферата на systems and machinery for arc welding metals, Orbital welding, laser cutting, и orbital welding. Седалището му е в/ъв Aarburg, Швейцария.

 4. GUVENAL KALIP ELEMANLARI A.S.

  Турция

  Предприятието GUVENAL KALIP ELEMANLARI A.S., e Производител, и работи в сферата на Прецизни форми. Освен това развива дейност и в сферата на Mould components, Dies and moulds, и dies for presses. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. PRIFER GROUP

  Португалия

  Предприятието PRIFER GROUP, e Производител, и работи в сферата на Прецизни форми. Освен това развива дейност и в сферата на automobile industry automation, manufacturing of articles for foundry operations, organisations for product and material quality control and guarantee, и metal structures. Седалището му е в/ъв Albergaria-A-Velha, Португалия.

 6. 3DCAD - SOLUÇÕES PARA MOLDES

  Португалия

  Предприятието 3DCAD - SOLUÇÕES PARA MOLDES, e Производител, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Освен това развива дейност и в сферата на Прецизни форми, Co-moulding, Mould design and manufacturing, и Прецизни форми. Седалището му е в/ъв Leiria, Португалия.

 7. MOLDATA - MOLD SERVICES

  Португалия

  Предприятието MOLDATA - MOLD SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ръчни инструменти за металообработването. Освен това развива дейност и в сферата на Прецизни форми, mould building, CNC milling, и Прецизни форми. Седалището му е в/ъв Vieira De Leiria, Португалия.

 8. ADOP FRANCE

  Франция

  Предприятието ADOP FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Форми и модели. Освен това развива дейност и в сферата на Прецизни форми, Форми за пластмасови материи и каучук, Прецизни форми, и Форми за пластмасови материи и каучук. Седалището му е в/ъв Arques-La-Bataille, Франция.

 9. GROUPE JBT

  Франция

  Предприятието GROUPE JBT, e Производител, и работи в сферата на Прецизни форми. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Models and prototypes, industrial - consultancies, manufacture of special parts, и mould building. Седалището му е в/ъв Chassal-Molinges, Франция.

 10. EROSOMOLDE - EROSÃO E FABRICO DE MOLDES LDA

  Португалия

  Предприятието EROSOMOLDE - EROSÃO E FABRICO DE MOLDES LDA, e Производител, и работи в сферата на Форми и модели. Освен това развива дейност и в сферата на Прецизни форми, Прецизни форми, steel injection moulds for plastics, и Mould design and manufacturing. Седалището му е в/ъв Leiria, Португалия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Прецизни форми - Внос износ

Брой резултати

591 Фирми