• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • промишлена сол

Резултати за

Промишлена сол - Внос износ

 1. BÜCHERL GALVANOSERVICE GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието BÜCHERL GALVANOSERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлена сол. Седалището му е в/ъв Türkheim, Германия.

 2. SALZKONTOR FRITZ SCHMID GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието SALZKONTOR FRITZ SCHMID GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлена сол. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

 3. DR. PAUL LOHMANN GMBH & CO. KGAA

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието DR. PAUL LOHMANN GMBH & CO. KGAA, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Промишлена сол, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Промишлена сол, mineral salts, iron, zinc, Magnesium, и copper. Седалището му е в/ъв Emmerthal, Германия.

 4. EUROSALT SALZHANDELSGES.MBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието EUROSALT SALZHANDELSGES.MBH, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Промишлена сол. Седалището му е в/ъв Duisburg, Германия.

 5. NUWEN INDUSTRIE ET ENVIRONNEMENT

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието NUWEN INDUSTRIE ET ENVIRONNEMENT, e Производител, и работи в сферата на Преработка на водите - препарати. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена сол, Водни омекотители, Естествени полимери, Преработка на отпадъчни промишлени води, import-export of raw materials, calcium carbonate producer, supplier of water treatment solution, natural water softening solution, и Промишлена сол. Седалището му е в/ъв Dinard, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. COMMER INTERNETIONAL LTD

  България

  Фирма Коммер Интернешънъл ЕООД е от основните вносители на техническа морска сол от Египет. Предлаганата от нас висококачествена Египетска техническа морска сол е на кристали и е подходяща за зимна поддръжка, снегопочистване и посипване на пътища против замръзване . Високото съдържание на натриев хлорид (NaCL) въздейства за бързо разтопяване на снега и предпазва от заледяване. Сключвамв договори за доставка на сол по Закона за обществени поръчки. Извършваме бърза доставка до склад на клиента. Скоро ще предлагаме пакетирана сол в чували. Предлагаме пълна гама на пристанищни спедиторски услуги и съвременни логистични услуги комбинирайки морски и сухоземен транспорт за товарите на нашите клиенти. Коммер Интернешънъл ЕООД е една от водещите морски фирми на българския пазар. Екипът ни е специализиран в търговска и техническа експлоатация на кораби, корабен брокераж, наемане (чартиране и тайм-чартиране) на кораби с различен тонаж и товароподемност. Съвместно с нашите партньори предлагаме на своите клиенти най-добрите условия за морски, комбиниран и мултимодален транспорт.Нашите експерти с дългогодишен опит в транспорта и търговията са готови да консултират всеки клиент според специфичните им изисквания при сключване на външнотърговски договори и договори за транспорт.

 2. ICB SALZ UND INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Германия

  Предприятието ICB SALZ UND INDUSTRIEBEDARF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлена сол. Освен това развива дейност и в сферата на food salt, и water softener salt. Седалището му е в/ъв Pritzwalk, Германия.

 3. COLORICIO.SRL

  Румъния

  Предприятието COLORICIO.SRL, e Multi-Category, и работи в сферата на Промишлена сол. Освен това развива дейност и в сферата на sea transport, rolled steels, industrial salts in tablet form, и table salt. Седалището му е в/ъв Baia Mare, Румъния.

 4. SALZ-HELMREICH GMBH

  Германия

  Предприятието SALZ-HELMREICH GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сол. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена сол, gem salt, bath salts, и Промишлена сол. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

 5. SCHÜSSLER NOVACHEM GMBH

  Германия

  Предприятието SCHÜSSLER NOVACHEM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлена сол. Освен това развива дейност и в сферата на Сол, Сол, sodium chloride, и calcium chloride. Седалището му е в/ъв Halle, Германия.

 1. CFL- CHEMISCHE FABRIK LEHRTE GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието CFL- CHEMISCHE FABRIK LEHRTE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Промишлена сол. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, calcium chloride, sodium sulphate, magnesium sulfate, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Lehrte, Германия.

 2. SALES DEL CENTRO

  Испания

  Предприятието SALES DEL CENTRO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлена сол. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж - предприятия, road maintenance salt and sand, Амбалаж - предприятия, chlorine for water, и Cleaning products. Седалището му е в/ъв Tarancon, Испания.

 1. PAG 91 D.O.O.

  Хърватия

  Предприятието PAG 91 D.O.O., e Производител, и работи в сферата на Сол. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена сол, food salt, table salt, Промишлена сол, и salt processing and sale. Седалището му е в/ъв Pag, Хърватия.

 2. SALDOSA

  Испания

  Предприятието SALDOSA, и работи в сферата на Сол. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена сол, Неорганична химия - изходни материали и производни, industrial salts, food salt, Промишлена сол, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Beriáin-Navarra, Испания.

 3. OMEGA LINE EGYPT

  Египет

  Предприятието OMEGA LINE EGYPT, e Разпространител, и работи в сферата на Промишлена сол. Освен това развива дейност и в сферата на vacuum salt. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

 4. TETRA CHEMICALS EUROPE AB CALCIUM CHLORIDE

  Швеция

  Предприятието TETRA CHEMICALS EUROPE AB CALCIUM CHLORIDE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена сол, и Промишлена сол. Седалището му е в/ъв Helsingborg, Швеция.

 5. GLOBAL SRL

  Италия

  Предприятието GLOBAL SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Промишлена сол. Освен това развива дейност и в сферата на unprocessed sea salt, food salt, и industrial chemical products. Седалището му е в/ъв Scarmagno, Италия.

 6. CICEK TUZ

  Турция

  Предприятието CICEK TUZ, e Производител, и работи в сферата на Промишлена сол. Освен това развива дейност и в сферата на edible salt, gem salt, и Water softening salt. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 7. OMNIASALE

  Италия

  Предприятието OMNIASALE, e Производител, и работи в сферата на Промишлена сол. Освен това развива дейност и в сферата на calcium chloride, Water softening salt, sodium bicarbonate, и Road salt. Седалището му е в/ъв telgate, Италия.

 8. CHEMRO HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Австрия

  Предприятието CHEMRO HANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлена сол. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 1. KOYUNCU GROUP GERMANY GMBH

  Германия

  Предприятието KOYUNCU GROUP GERMANY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлена сол. Освен това развива дейност и в сферата на table salt, и industrial salts. Седалището му е в/ъв Duisburg, Германия.

 2. DECOSAL & SPA SL. DESARROLLOS COMERCIALES SALINEROS.

  Испания

  Предприятието DECOSAL & SPA SL. DESARROLLOS COMERCIALES SALINEROS., e Производител, и работи в сферата на Промишлена сол. Освен това развива дейност и в сферата на fine grain cooking sea salt. Седалището му е в/ъв Marchuquera (valencia) Spain, Испания.

 3. EVO INVEST LTD

  България

  Предприятието EVO INVEST LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Промишлена сол. Освен това развива дейност и в сферата на Frozen foods, frozen meats, services for commerce, и auto transport service. Седалището му е в/ъв Dobrich, България.

 4. ZOUTMAN

  Белгия

  Предприятието ZOUTMAN, e Производител, и работи в сферата на Сол. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена сол, Промишлена сол, industrial salts in powder form, и bath salts. Седалището му е в/ъв Roeselare, Белгия.

 5. GRUPO SALINA

  Испания

  Предприятието GRUPO SALINA, e Производител, и работи в сферата на Промишлена сол. Седалището му е в/ъв Abrera-Barcelona, Испания.

 6. CRISTALLIDISALE

  Италия

  Предприятието CRISTALLIDISALE, e Производител, и работи в сферата на Сол. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена сол, food salt, unprocessed sea salt, и Промишлена сол. Седалището му е в/ъв Margherita Di Savoia, Италия.

 7. SALTADE

  Турция

  Предприятието SALTADE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлена сол. Освен това развива дейност и в сферата на vacuum salt, и dishwasher salt. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 8. GULER TUZ

  Турция

  Предприятието GULER TUZ, e Разпространител, и работи в сферата на Промишлена сол. Освен това развива дейност и в сферата на industrial salts, gem salt, edible salt, и table salt. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 9. S.A.L.T. CONSULTING GMBH

  Германия

  Предприятието S.A.L.T. CONSULTING GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Минерали. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена сол, Промишлена сол, potassium ores, potassium and derivatives, и Magnesium. Седалището му е в/ъв Ahaus, Германия.

 10. SALINE S.R.L.

  Италия

  Предприятието SALINE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлена сол. Освен това развива дейност и в сферата на Сол, Сол, и unprocessed sea salt. Седалището му е в/ъв Margherita Di Savoia, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Промишлена сол - Внос износ

Брой резултати

204 Фирми