Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • професионални грилове

Резултати за

Професионални грилове - Внос износ

 1. FASTCONCEPTS.FR

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието FASTCONCEPTS.FR, e Производител, и работи в сферата на Хотели и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални грилове, Хладилни витрини и изложбени поставки, Професионални грилове, и Хладилни витрини и изложбени поставки. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

 2. GMS - GLOBAL MULTI-SERVICES SAS

  Франция

  Предприятието GMS - GLOBAL MULTI-SERVICES SAS, e Разпространител, и работи в сферата на Професионални грилове. Освен това развива дейност и в сферата на gas stoves, dishwashers, glass washers for institutions, и Refrigerated freezer cabinets. Седалището му е в/ъв Le Plessis-Trévise, Франция.

 3. EKOROAST

  Турция

  Предприятието EKOROAST, e Производител, и работи в сферата на Професионални грилове. Освен това развива дейност и в сферата на Изпичане на кафе - инсталации, и Изпичане на кафе - инсталации. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

 4. OZSTAR NUTS ROASTING MACHINERY

  Турция

  Предприятието OZSTAR NUTS ROASTING MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Професионални грилове. Освен това развива дейност и в сферата на roasting machines. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

 5. GAMATECH AG

  Швейцария

  Предприятието GAMATECH AG, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Професионални грилове. Седалището му е в/ъв Illnau, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. CRZ MAKINA

  Турция

  Предприятието CRZ MAKINA, e Производител, и работи в сферата на Професионални грилове. Освен това развива дейност и в сферата на roasting machines. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

 2. GROSSKÜCHEN WENZEL

  Германия

  Предприятието GROSSKÜCHEN WENZEL, e Производител, и работи в сферата на Професионални грилове. Седалището му е в/ъв Ansbach, Германия.

 3. LA CORNUE

  Франция

  Предприятието LA CORNUE, e Производител, и работи в сферата на Електродомакински уреди - големи уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Готварски печки, Професионални грилове, Готварски печки, wood ranges, domestic water heaters and cookers, и Професионални грилове. Седалището му е в/ъв Saint-Ouen L'Aumône, Франция.

 4. FRITZ RAULWING GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието FRITZ RAULWING GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Професионални грилове. Освен това развива дейност и в сферата на machinery for slaughterhouses, и gas rotisseries. Седалището му е в/ъв Porta Westfalica, Германия.

 5. ROTISOL

  Франция

  Предприятието ROTISOL, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални грилове, roasting spits for communities, Професионални грилове, fan-assisted rotisseries, и gas rotisseries. Седалището му е в/ъв Chelles, Франция.

 1. BAYSAN ISITMA SOGUTMA CIHAZLARI A.S

  Турция

  Предприятието BAYSAN ISITMA SOGUTMA CIHAZLARI A.S, e Производител, и работи в сферата на Професионални кухни - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кафенета и барове - машини и техника, Професионални грилове, Кафенета и барове - машини и техника, Професионални грилове, fryers for institutions, и machines and equipment for hotels, catering and public premises. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. MIRACOR-EUROPA, S.L.

  Испания

  Предприятието MIRACOR-EUROPA, S.L., e Производител, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални грилове, Външни скари и аксесоари, stainless steel conduits, baking pans for institutions, Професионални грилове, и Външни скари и аксесоари. Седалището му е в/ъв Enguera, Испания.

 1. DOREGRILL

  Франция

  Предприятието DOREGRILL, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални грилове, Професионални грилове, roasting spits for communities, fan-assisted rotisseries, и gas rotisseries. Седалището му е в/ъв Sautron, Франция.

 2. FRYER BASKET TURKEY

  Турция

  Предприятието FRYER BASKET TURKEY, e Производител, и работи в сферата на Професионални грилове. Освен това развива дейност и в сферата на systems and equipment for grilling for the food and conserving industry, и systems and equipment for frying for the food and conserving industry. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. CHII JANN ENTERPRISE CO., LTD.

  Тайван

  Предприятието CHII JANN ENTERPRISE CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Професионални грилове. Седалището му е в/ъв Chiayi City, Тайван.

 4. MOONICH PRODUKTKONZEPTE & -REALISIERUNG GMBH

  Германия

  Предприятието MOONICH PRODUKTKONZEPTE & -REALISIERUNG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Камини, декоративни печки и аксесоари, Професионални грилове, Камини, декоративни печки и аксесоари, и Професионални грилове. Седалището му е в/ъв Sauerlach, Германия.

 5. GIRARROSTO DA ANTONIO DI GRANATA ANNAMARIA

  Италия

  Предприятието GIRARROSTO DA ANTONIO DI GRANATA ANNAMARIA, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални грилове, Метални мрежи, Професионални грилове, и Метални мрежи. Седалището му е в/ъв Qualiano, Италия.

 6. FERRABOLI & C.

  Италия

  Предприятието FERRABOLI & C., e Производител, и работи в сферата на Професионални грилове. Освен това развива дейност и в сферата на electric food warmers for the home, и roasting spits for communities. Седалището му е в/ъв Prevalle, Италия.

 7. POLYPROM SCIENCE AND PRODUCTION LIMITED LIABILITY COMPANY

  Украйна

  Предприятието POLYPROM SCIENCE AND PRODUCTION LIMITED LIABILITY COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални грилове, Неорганична химия - изходни материали и производни, Visable supports the Ukrainian companies, Професионални грилове, Неорганична химия - изходни материали и производни, и Visable supports the Ukrainian companies. Седалището му е в/ъв Dnipropetrovsk, Украйна.

 8. HERTELS - BRATHÄHNCHEN GMBH

  Германия

  Предприятието HERTELS - BRATHÄHNCHEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални грилове, и Професионални грилове. Седалището му е в/ъв Schwarzenbach A.D. Saale, Германия.

 1. BMS BURGER & MÜLLER GMBH

  Германия

  Предприятието BMS BURGER & MÜLLER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални грилове, и Професионални грилове. Седалището му е в/ъв Kieselbronn, Германия.

 2. VEICULOS DE OCASIÓN MIGUEL ALEMÁN

  Испания

  Предприятието VEICULOS DE OCASIÓN MIGUEL ALEMÁN, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Професионални грилове. Седалището му е в/ъв Murcia, Испания.

 3. ELECTROTHERM PLC

  България

  Предприятието ELECTROTHERM PLC, e Производител, и работи в сферата на Бързовари. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални грилове, и Професионални грилове. Седалището му е в/ъв Varna, България.

 4. FEUERDESIGN GMBH & CO KG

  Германия

  Предприятието FEUERDESIGN GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални грилове, и Професионални грилове. Седалището му е в/ъв Bad Salzuflen, Германия.

 5. P + S METALLTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието P + S METALLTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални грилове, и Професионални грилове. Седалището му е в/ъв Oederan, Германия.

 6. POLYDOR GIROS-GRILLGERÄTE GMBH

  Германия

  Предприятието POLYDOR GIROS-GRILLGERÄTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални грилове, и Професионални грилове. Седалището му е в/ъв Lübbecke, Германия.

 7. CARLOTENA DE ASADOS S.L.

  Испания

  Предприятието CARLOTENA DE ASADOS S.L., e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални грилове, и Професионални грилове. Седалището му е в/ъв La Carlota, Испания.

 8. FORNOSINTRA-FORNOS E EQUIPAMENTOS EM INOX, LDA.

  Португалия

  Предприятието FORNOSINTRA-FORNOS E EQUIPAMENTOS EM INOX, LDA., e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални грилове, Специални стомани, Професионални грилове, и Специални стомани. Седалището му е в/ъв Vila Verde-Terrugem, Португалия.

 9. 'HELLAS' TSEKME BROS. S.A.

  Гърция

  Предприятието 'HELLAS' TSEKME BROS. S.A., e Производител, и работи в сферата на Професионални грилове. Седалището му е в/ъв Perama, Гърция.

 10. F.LLI POLLINI EN.PA.ER. DI POLLINI ENZO & C. ( S.N.C. )

  Италия

  Предприятието F.LLI POLLINI EN.PA.ER. DI POLLINI ENZO & C. ( S.N.C. ), e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Професионални грилове, Машини за лъскане на обувки, и Професионални грилове. Седалището му е в/ъв Montiano, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Професионални грилове - Внос износ

Брой резултати

50 Фирми