• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • прътове от черни метали

Резултати за

Прътове от черни метали - Внос износ

 1. TRANSCERAM GMBH

  Германия

  Предприятието TRANSCERAM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Керамика - изделия за промишлеността, hard metals, Керамика - изделия за промишлеността, technical ceramic mixtures, и bushings. Седалището му е в/ъв Laudenbach, Германия.

 2. HIZIRFERFORJE

  Турция

  Предприятието HIZIRFERFORJE, e Производител, и работи в сферата на Прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на forging metals, forged products, и industrial doors. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

 3. DRGM METALLI SRL

  Италия

  Предприятието DRGM METALLI SRL, e Производител, и работи в сферата на Прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Scrap metal business, iron incrustation, metal scrap recovery, и ferrous waste disposal. Седалището му е в/ъв Montecchio Maggiore, Италия.

 4. ANTEJAS, UAB

  Литва

  Предприятието ANTEJAS, UAB, e Производител, и работи в сферата на Въглеродни стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Нарязване на стомани и метали, Прътове от черни метали, round bars of special steels, Нарязване на стомани и метали, round metal bars, и Прътове от черни метали. Седалището му е в/ъв Vilnius, Литва.

 5. LANGESCHEID

  Германия

  Предприятието LANGESCHEID, e Производител, и работи в сферата на Прътове от черни метали. Седалището му е в/ъв Schalksmühle, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. LIMA CUTTING TOOLS GMBH

  Германия

  Предприятието LIMA CUTTING TOOLS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти за фино приборостроене, Ръчни инструменти за металообработването, Преносими механични инструменти за металообработването, Ръчни инструменти за фино приборостроене, Ръчни инструменти за металообработването, и Преносими механични инструменти за металообработването. Седалището му е в/ъв Norderstedt, Германия.

 2. LAMINADOS LOSAL SA

  Испания

  Предприятието LAMINADOS LOSAL SA, и работи в сферата на Профили от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Прътове от черни метали, Профили и прътове от цветни метали, Прътове от черни метали, Профили и прътове от цветни метали, metal inserts, и sections. Седалището му е в/ъв Gernika - Vizcaya, Испания.

 3. ATAY MAKINA SAN. VE TIC. LTD STI

  Турция

  Предприятието ATAY MAKINA SAN. VE TIC. LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Струговане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Прътове от черни метали, Прътове от черни метали, и profiles for automobiles. Седалището му е в/ъв Tuzla, Турция.

 4. ARTIM METAL ELEKTRIK

  Турция

  Предприятието ARTIM METAL ELEKTRIK, e Производител, и работи в сферата на Прътове от черни метали. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. TELMAT TEL TEKNOLOJILERI SAN.VETIC.LTD.STI

  Турция

  Предприятието TELMAT TEL TEKNOLOJILERI SAN.VETIC.LTD.STI, e Производител, и работи в сферата на Прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Скоби за телбод, galvanized wire, cords, Скоби за телбод, и studded gabions. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 1. LAXCON STEELS LTD

  Индия

  Предприятието LAXCON STEELS LTD, e Производител, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Прътове от черни метали, flat bars of special steels, ingots, Прътове от черни метали, и metal billets. Седалището му е в/ъв Ahmedabad, Индия.

 2. CRON METALS

  Украйна

  Предприятието CRON METALS, e Разпространител, и работи в сферата на Прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Безшевни тръби от черни метали, Безшевни тръби от черни метали, и Forged steel bars. Седалището му е в/ъв Dnipropetrovsk, Украйна.

 1. STTM PLUS

  Тунис

  Предприятието STTM PLUS, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Прътове от черни метали, и Прътове от черни метали. Седалището му е в/ъв Tunis, Тунис.

 2. HURT-MET

  Полша

  Предприятието HURT-MET, e Разпространител, и работи в сферата на Прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Ламарина и ивичест материал от черни метали, iron materials, Стомани, Ламарина и ивичест материал от черни метали, и lamp-holders. Седалището му е в/ъв Koło, Полша.

 3. GDS METAL TEL CEKME SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Турция

  Предприятието GDS METAL TEL CEKME SAN. VE TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на iron. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. ALRO S.A.

  Румъния

  Предприятието ALRO S.A., e Производител, и работи в сферата на Профили и прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Прътове от черни метали, Алуминий и сплави, Прътове от черни метали, и Алуминий и сплави. Седалището му е в/ъв Slatina, Румъния.

 5. BALTMET GROUP, LTD

  Латвия

  Предприятието BALTMET GROUP, LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Steel construction, и Round reinforcing bars. Седалището му е в/ъв Riga, Латвия.

 6. AKCELIK DEMIR CELIK SAN VE TIC A.S

  Турция

  Предприятието AKCELIK DEMIR CELIK SAN VE TIC A.S, e Производител, и работи в сферата на Прътове от черни метали. Седалището му е в/ъв Cayirova/kocaeli, Турция.

 7. GUL DEMIR CELIK MTL URN LTD STI

  Турция

  Предприятието GUL DEMIR CELIK MTL URN LTD STI, e Разпространител, и работи в сферата на Прътове от черни метали. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 8. STAL SERWIS HURTOWNIA STALI BMRSTAL

  Полша

  Предприятието STAL SERWIS HURTOWNIA STALI BMRSTAL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на forged steel accessories, и steel sheet. Седалището му е в/ъв Grodzisk Maz / Kałęczyn, Полша.

 1. TIANJIN JINTAITE IMPORT & EXPORT CO., LTD.

  Китай

  Предприятието TIANJIN JINTAITE IMPORT & EXPORT CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Прътове от черни метали. Седалището му е в/ъв Tianjin, Китай.

 2. MITTAL STEEL HUNEDOARA S.A.

  Румъния

  Предприятието MITTAL STEEL HUNEDOARA S.A., e Производител, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Прътове от черни метали, Профили от цветни метали, Жици и кабели от цветни метали, Cтудено валцована щрипсова стомана, Прътове от черни метали, Профили от цветни метали, Жици и кабели от цветни метали, и Cтудено валцована щрипсова стомана. Седалището му е в/ъв Hunedoara, Румъния.

 3. BHAWANI INDUSTRIES LIMITED

  Индия

  Предприятието BHAWANI INDUSTRIES LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Прътове от черни метали. Седалището му е в/ъв Mandi Gobindgarh, Индия.

 4. FAMETAL-FABRICA PORTUGUESA DE ESTRUTURAS METALICAS, S.A.

  Португалия

  Предприятието FAMETAL-FABRICA PORTUGUESA DE ESTRUTURAS METALICAS, S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Металически амбалажи и търговски опаковки, Строителство на промишлени сгради, и Металически амбалажи и търговски опаковки. Седалището му е в/ъв Cha, Португалия.

 5. PRZEDSIEBIORSTWO HANDLOWO USLUGOWE WERTEKS SP Z O O

  Полша

  Предприятието PRZEDSIEBIORSTWO HANDLOWO USLUGOWE WERTEKS SP Z O O, e Търговец на едро, и работи в сферата на Профили и прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Прътове от черни метали, Ламарина и ивичест материал от черни метали, Прътове от черни метали, и Ламарина и ивичест материал от черни метали. Седалището му е в/ъв Tarnow, Полша.

 6. GJH - KOLO H. JANIKOWSKI SP.J.

  Полша

  Предприятието GJH - KOLO H. JANIKOWSKI SP.J., e Производител, и работи в сферата на Профили и прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца, Прътове от черни метали, Колела и колелца, и Прътове от черни метали. Седалището му е в/ъв Kolo, Полша.

 7. ARCELORMITTAL STAINLESS SERVICE FRANCE

  Франция

  Предприятието ARCELORMITTAL STAINLESS SERVICE FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от неръждаема стомана, Профили от черни метали, Тръби от неръждаема стомана, и Профили от черни метали. Седалището му е в/ъв Isbergues, Франция.

 8. SHRIBHAIRAV FORGE

  САЩ

  Предприятието SHRIBHAIRAV FORGE, e Производител, и работи в сферата на Прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на stainless steel flanges. Седалището му е в/ъв United States, САЩ.

 9. JIANGPU STAIN STEEL MANUFACTURING CO.,LTD

  Китай

  Предприятието JIANGPU STAIN STEEL MANUFACTURING CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Прътове от черни метали. Седалището му е в/ъв Jiaxing, Китай.

 10. AZIZOGLU A.Ş

  Турция

  Предприятието AZIZOGLU A.Ş, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Прътове от черни метали. Седалището му е в/ъв Şirnak, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Прътове от черни метали - Внос износ

Брой резултати

4887 Фирми