• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • пушени и осолени продукти

Резултати за

Пушени и осолени продукти - Внос износ

 1. ZAKŁAD MASARSKI ADAM KRÓL

  Полша

  Предприятието ZAKŁAD MASARSKI ADAM KRÓL, e Производител, и работи в сферата на Пушени и осолени продукти. Седалището му е в/ъв Liszki, Полша.

 2. LE BATISTOU SA

  Франция

  Предприятието LE BATISTOU SA, e Производител, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Пушени и осолени продукти, Пушени и осолени продукти, salami, parma ham trade, и dry sausage. Седалището му е в/ъв Saint-André-Le-Puy, Франция.

 3. "WĘDLINY Z DĘBINY" ELŻBIETA TOMASZEWSKA

  Полша

  Предприятието "WĘDLINY Z DĘBINY" ELŻBIETA TOMASZEWSKA, e Производител, и работи в сферата на Пушени и осолени продукти. Седалището му е в/ъв Dębina, Полша.

 4. ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA

  Полша

  Предприятието ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA, e Производител, и работи в сферата на Шунки. Освен това развива дейност и в сферата на Салами, наденици и кремвирши, Пастети, Пушени и осолени продукти, Салами, наденици и кремвирши, Пастети, Пушени и осолени продукти, и poultry cold meats and salami. Седалището му е в/ъв Aleksandria, Полша.

 5. ANFERJO S.L.

  Испания

  Предприятието ANFERJO S.L., e Производител, и работи в сферата на Пушени и осолени продукти. Седалището му е в/ъв Rafelbuñol, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. DE BAETS VLEESWAREN BVBA

  Белгия

  Предприятието DE BAETS VLEESWAREN BVBA, e Производител, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Пушени и осолени продукти, Пушени и осолени продукти, fine delicatessen, precooked cotechini, и sausages. Седалището му е в/ъв Evergem, Белгия.

 2. THIERY FREDERIC

  Белгия

  Предприятието THIERY FREDERIC, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Пушени и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Салами, наденици и кремвирши, Колбаси и осолени продукти, sausages, Салами, наденици и кремвирши, и butcher's shop. Седалището му е в/ъв Mussy La Ville, Белгия.

 3. MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O.

  Словакия

  Предприятието MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Месо и колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Пушени и осолени продукти, Свинско - пресни меса, Говеждо - пресни меса, Телешко - пресни меса, Пушени и осолени продукти, Свинско - пресни меса, Говеждо - пресни меса, и Телешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Kopčany, Словакия.

 4. COENEN & CO

  Белгия

  Предприятието COENEN & CO, e Производител, и работи в сферата на Пушени и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Месо и колбаси, Месарница и колбасарница - машини и техника, Колбаси и осолени продукти, Месо и колбаси, Месарница и колбасарница - машини и техника, и butcher's shop. Седалището му е в/ъв Lummen, Белгия.

 5. DUFINA NV

  Белгия

  Предприятието DUFINA NV, e Производител, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Шунки, Пушени и осолени продукти, Шунки, Пушени и осолени продукти, cooked ham, и cooked cold meat. Седалището му е в/ъв Lovendegem, Белгия.

 1. CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O.

  Словения

  Предприятието CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O., e Производител, и работи в сферата на Пушени и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Сушено месо, и Сушено месо. Седалището му е в/ъв Metlika, Словения.

 2. P.P.H.U. KAROL

  Полша

  Предприятието P.P.H.U. KAROL, e Производител, и работи в сферата на Пушени и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale of dressed pork products. Седалището му е в/ъв Międzyrzec Podlaski, Полша.

 1. ZAKŁAD MIĘSNY ROLMAT

  Полша

  Предприятието ZAKŁAD MIĘSNY ROLMAT, e Производител, и работи в сферата на Пушени и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на traditional delicatessen meat. Седалището му е в/ъв Sułkowice, Полша.

 2. FABRIKKEN LEPO A/S

  Дания

  Предприятието FABRIKKEN LEPO A/S, e Производител, и работи в сферата на Пушени и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Салами, наденици и кремвирши, Колбаси и осолени продукти, Шунки, Пастети, Салами, наденици и кремвирши, Колбаси и осолени продукти, Шунки, и Пастети. Седалището му е в/ъв Hedehusene, Дания.

 3. PEPSA PLASTIK SANAYI LTD.STI

  Турция

  Предприятието PEPSA PLASTIK SANAYI LTD.STI, e Производител, и работи в сферата на Пушени и осолени продукти. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 4. HOUSE OF TASTE

  Холандия

  Предприятието HOUSE OF TASTE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Пушени и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Готови ястия и деликатеси, salted meats, Wines - Moselle - Saar - Ruwer, Готови ястия и деликатеси, и Delicatessen products. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

 5. INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A.

  Румъния

  Предприятието INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A., e Производител, и работи в сферата на Свински породи. Освен това развива дейност и в сферата на Месодайни телета и говеда, Колбаси и осолени продукти, Пушени и осолени продукти, Овчи и кози породи, Месодайни телета и говеда, Колбаси и осолени продукти, Пушени и осолени продукти, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Pascani, Румъния.

 6. BOGAERT SALAISONS

  Белгия

  Предприятието BOGAERT SALAISONS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Пушени и осолени продукти, Пушени и осолени продукти, dressed pork factory products, beef cold cuts, и dressed pork products. Седалището му е в/ъв Izier, Белгия.

 7. MASARNIA DEDERKO TOMASZ DEDERKO

  Полша

  Предприятието MASARNIA DEDERKO TOMASZ DEDERKO, e Производител, и работи в сферата на Пушени и осолени продукти. Седалището му е в/ъв Gruszewnia, Полша.

 8. ANTONIJOAN S.A

  Испания

  Предприятието ANTONIJOAN S.A, e Производител, и работи в сферата на Пушени и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на bacon, и sausages. Седалището му е в/ъв Ripollet (Barcelona), Испания.

 1. QUINTA DOS FUMEIROS

  Португалия

  Предприятието QUINTA DOS FUMEIROS, e Производител, и работи в сферата на Пушени и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Chorizo, и salami. Седалището му е в/ъв Ponte De Lima, Португалия.

 2. EQUINOX

  Белгия

  Предприятието EQUINOX, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Пушени и осолени продукти, Пушени и осолени продукти, и horse meat. Седалището му е в/ъв Wijnegem, Белгия.

 3. DEHOST CONSULTANCY

  Обединеното кралство

  Предприятието DEHOST CONSULTANCY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пушени и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на rennet for the food and canning industry, и preservation. Седалището му е в/ъв Akwa Ibom, Обединеното кралство.

 4. SALAISONS DU PONT D'AMOUR

  Белгия

  Предприятието SALAISONS DU PONT D'AMOUR, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Пушени и осолени продукти, Сирена, Пушени и осолени продукти, и Сирена. Седалището му е в/ъв Dinant, Белгия.

 5. BINCKEBANCK GMBH

  Германия

  Предприятието BINCKEBANCK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси, Шунки, Пушени и осолени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, Шунки, и Пушени и осолени продукти. Седалището му е в/ъв Meldorf, Германия.

 6. TRADELIO

  Белгия

  Предприятието TRADELIO, e Производител, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Шунки, Пушени и осолени продукти, Шунки, и Пушени и осолени продукти. Седалището му е в/ъв Oudenaarde, Белгия.

 7. SCHEPERS

  Белгия

  Предприятието SCHEPERS, e Производител, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Пушени и осолени продукти, Пушени и осолени продукти, и fine delicatessen. Седалището му е в/ъв Alken, Белгия.

 8. SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON

  Франция

  Предприятието SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON, e Производител, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Пушени и осолени продукти, Салами, наденици и кремвирши, Пастети, Шунки, Пушени и осолени продукти, Салами, наденици и кремвирши, Пастети, и Шунки. Седалището му е в/ъв Saint Amour, Франция.

 9. VLEESWAREN L. MICHIELSSEN PRODUKTEN L.M.J.

  Белгия

  Предприятието VLEESWAREN L. MICHIELSSEN PRODUKTEN L.M.J., e Производител, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Шунки, Пушени и осолени продукти, Шунки, и Пушени и осолени продукти. Седалището му е в/ъв Schoten, Белгия.

 10. GUINA

  Белгия

  Предприятието GUINA, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Пушени и осолени продукти, Биологична - хранa, Пушени и осолени продукти, и Биологична - хранa. Седалището му е в/ъв Machelen (Bt.), Белгия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Пушени и осолени продукти - Внос износ

Брой резултати

489 Фирми