• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • пушени и солени риби

Резултати за

Пушени и солени риби - Внос износ

 1. BACALAOS ALEJANDRA

  Испания

  Предприятието BACALAOS ALEJANDRA, e Разпространител, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Освен това развива дейност и в сферата на dry salted cod, wet salted cod, stockfish ready to serve, и salt cod fillet. Седалището му е в/ъв Logroño-La Rioja, Испания.

 2. CONSERVAS LINDA PLAYA

  Испания

  Предприятието CONSERVAS LINDA PLAYA, e Производител, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Пушени и солени риби, Пушени и солени риби, anchovies marinated in olive oil, Anchovies, и anchovy fillets. Седалището му е в/ъв Colindres-Cantabria, Испания.

 3. ROYAL CAVIAR

  Германия

  Предприятието ROYAL CAVIAR, e Производител, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Освен това развива дейност и в сферата на caviar, Wild caviar, и Farmed caviar. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 4. NEPTUN SEAFOOD APS

  Дания

  Предприятието NEPTUN SEAFOOD APS, e Производител, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Освен това развива дейност и в сферата на control panel. Седалището му е в/ъв Løgstør, Дания.

 5. TAGLIAPIETRA E FIGLI SRL

  Италия

  Предприятието TAGLIAPIETRA E FIGLI SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Освен това развива дейност и в сферата на dry salted cod, stock fish, salt cod fillet, и stockfish ready to serve. Седалището му е в/ъв Mestre, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. EMILE FOURNIER & FILS - GROSSISTE EN SALAISONS MARITIMES

  Франция

  Предприятието EMILE FOURNIER & FILS - GROSSISTE EN SALAISONS MARITIMES, e Производител, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Седалището му е в/ъв Calais, Франция.

 2. YAVUZLAR OTOMATIV BALIKÇILIK SAN VE TIC LTD STI

  Турция

  Предприятието YAVUZLAR OTOMATIV BALIKÇILIK SAN VE TIC LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Освен това развива дейност и в сферата на Пушени и солени риби, trout, Пушени и солени риби, perch, и gilthead breams. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

 3. CAVIAR PETROSSIAN

  Франция

  Предприятието CAVIAR PETROSSIAN, e Производител, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Освен това развива дейност и в сферата на caviar, и Delicatessen products. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

 4. SODIAL

  Белгия

  Предприятието SODIAL, e Производител, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Седалището му е в/ъв Jumet, Белгия.

 5. ALBATROSS SEAFOODS

  Ирландия

  Предприятието ALBATROSS SEAFOODS, e Производител, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Освен това развива дейност и в сферата на salmon, smoked salmon, и fish. Седалището му е в/ъв Killybegs, Ирландия.

 1. DIE RÄUCHEREI GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието DIE RÄUCHEREI GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Освен това развива дейност и в сферата на Пушени и солени риби, frozen fish export, fish shops, Пушени и солени риби, и frozen fish products. Седалището му е в/ъв Klein Meckelsen, Германия.

 2. RIBERALVES, COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A

  Португалия

  Предприятието RIBERALVES, COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A, e Производител, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Пушени и солени риби, Пушени и солени риби, stockfish specialties, Frozen salt cod, и Desalted cod. Седалището му е в/ъв Torres Vedras, Португалия.

 1. SIMON DUTRIAUX

  Франция

  Предприятието SIMON DUTRIAUX, e Производител, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Освен това развива дейност и в сферата на seafood salad. Седалището му е в/ъв Vendin Le Vieil, Франция.

 2. LEONIDIS COMPANY

  Гърция

  Предприятието LEONIDIS COMPANY, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Освен това развива дейност и в сферата на frozen fish products. Седалището му е в/ъв Kavala, Гърция.

 3. LE MOULIN DU COUVENT

  Франция

  Предприятието LE MOULIN DU COUVENT, e Производител, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Седалището му е в/ъв Descartes, Франция.

 4. ARGIS GALAC'SEA

  Франция

  Предприятието ARGIS GALAC'SEA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Дълбоко замразени морски специалитети, Замразени и дълбоко замразени риби, Пушени и солени риби, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Дълбоко замразени морски специалитети, Замразени и дълбоко замразени риби, Пушени и солени риби, и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Lorient, Франция.

 5. LVIVMOREPRODUCT

  Украйна

  Предприятието LVIVMOREPRODUCT, e Производител, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Освен това развива дейност и в сферата на Риби, fish product, fish and processed fish products, frozen seafood, и Риби. Седалището му е в/ъв Lvov, Украйна.

 6. IMPORTGROUP

  Украйна

  Предприятието IMPORTGROUP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Освен това развива дейност и в сферата на Солени бисквити и хапки, import, saltwater fish, и Солени бисквити и хапки. Седалището му е в/ъв Donetsk, Украйна.

 7. JAEGER-VERSAND

  Германия

  Предприятието JAEGER-VERSAND, e Производител, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Инсталации за варене и опушване на колбаси, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Инсталации за варене и опушване на колбаси, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bonefeld, Германия.

 8. SALM INVEST GROUP

  Белгия

  Предприятието SALM INVEST GROUP, e Разпространител, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Освен това развива дейност и в сферата на smoked salmon. Седалището му е в/ъв Fleurus, Белгия.

 1. RÄUCHERZWERG

  Германия

  Предприятието RÄUCHERZWERG, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви, Пушени и солени риби, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Риби, Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви, Пушени и солени риби, и Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Neufeld, Германия.

 2. JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR

  Германия

  Предприятието JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR, e Производител, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Инсталации за варене и опушване на колбаси, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Инсталации за варене и опушване на колбаси, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Röfingen, Германия.

 3. BASKCOD

  Испания

  Предприятието BASKCOD, e Разпространител, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Седалището му е в/ъв Lemona, Испания.

 4. PREGI DI SICILIA

  Малта

  Предприятието PREGI DI SICILIA, e Производител, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Седалището му е в/ъв Mellieha, Малта.

 5. ZALMKOERIER

  Холандия

  Предприятието ZALMKOERIER, e Производител, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Освен това развива дейност и в сферата на smoked salmon, wholesale of fresh fish, и packaged salmon. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

 6. SALAZONES COBASAL S.L

  Испания

  Предприятието SALAZONES COBASAL S.L, e Производител, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Освен това развива дейност и в сферата на salmon, sardine, и dry salted cod. Седалището му е в/ъв Baza, Испания.

 7. SARL WILLIAM AND JAMES

  Франция

  Предприятието SARL WILLIAM AND JAMES, e Производител, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Освен това развива дейност и в сферата на smoked salmon. Седалището му е в/ъв Carentan, Франция.

 8. VIALCO SKOURTOPOULOS S.A.

  Гърция

  Предприятието VIALCO SKOURTOPOULOS S.A., e Производител, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Освен това развива дейност и в сферата на Fish, salted, и preserved fish. Седалището му е в/ъв Velestino, Гърция.

 9. COMERCIAL AIRAM ZAMORA

  Испания

  Предприятието COMERCIAL AIRAM ZAMORA, e Разпространител, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Освен това развива дейност и в сферата на food sector distribution, и frozen foods. Седалището му е в/ъв Logroño, Испания.

 10. SALAZONES MORENO

  Испания

  Предприятието SALAZONES MORENO, e Производител, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Освен това развива дейност и в сферата на anchovies, и anchovy fillets. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Пушени и солени риби - Внос износ

Брой резултати

167 Фирми