• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • текстил - машини за крайна обработка- щамповане и боядисване

Резултати за

Разпространител - Текстил - машини за крайна обработка- щамповане и боядисване

Разпространител
  1. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

    Испания

    Verified by europages badge

    Предприятието COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Фабрични шевни машини и аксесоари, Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, industrial textile machine supplies and accessories, и Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Esparreguera-Barcelona, Испания.

  2. BWME | WEISSENBÖCKMASCHINENBAU GMBH

    Австрия

    Предприятието BWME | WEISSENBÖCKMASCHINENBAU GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Ternitz, Австрия.

  3. NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD

    Китай

    Предприятието NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Пресукване и предене - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Пресукване и предене - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ningbo, Китай.

  4. W. LANGE GROSS- & EINZELHANDEL

    Германия

    Предприятието W. LANGE GROSS- & EINZELHANDEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

  5. LENE HAMBRINKER

    Германия

    Предприятието LENE HAMBRINKER, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Münster, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ING.-BÜRO CLASSEN & PARTNER

    Германия

    Предприятието ING.-BÜRO CLASSEN & PARTNER, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Облекло - машини и техника за индустрията, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Dülmen, Германия.

  2. BERNHARD SCHMITT GMBH

    Германия

    Предприятието BERNHARD SCHMITT GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Груб строеж, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Перални и химическо чистене - машини и техника, Груб строеж, Довършителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

  3. REBSTOCK CONSULTING GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието REBSTOCK CONSULTING GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  4. NÄHCENTER ISELI AG

    Швейцария

    Предприятието NÄHCENTER ISELI AG, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Spiez, Швейцария.

  5. NÄHMASCHINEN-SERVICE KRAUS & PARTNER GMBH

    Германия

    Предприятието NÄHMASCHINEN-SERVICE KRAUS & PARTNER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  1. NDS NADELLEISTEN DRESSEL GMBH

    Германия

    Предприятието NDS NADELLEISTEN DRESSEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Schwabach, Германия.

  2. WEI - TEC GMBH

    Германия

    Предприятието WEI - TEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Пътен транспорт, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Diedorf, Германия.

  1. KONRAD BUSCHE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KONRAD BUSCHE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  2. KONRAD BUSCHE GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието KONRAD BUSCHE GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Gütersloh, Германия.

  3. WEMATEC DEUTSCHLAND

    Германия

    Предприятието WEMATEC DEUTSCHLAND, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Winsen, Германия.

  4. WRE WIENERROITHER GMBH

    Австрия

    Предприятието WRE WIENERROITHER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Довършителни работи, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Oberwang, Австрия.

  5. TOW TO TOP GMBH

    Германия

    Предприятието TOW TO TOP GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Bielefeld, Германия.

  6. RS SCHICKEDANZ GMBH WÄSCHEREITECHNIK

    Германия

    Предприятието RS SCHICKEDANZ GMBH WÄSCHEREITECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Довършителни работи, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Neu-Isenburg, Германия.

  7. SINGER AUSTRIA - HELMUT HÄMMERLE MASCHINENHANDEL GES.MBH & CO KG

    Австрия

    Предприятието SINGER AUSTRIA - HELMUT HÄMMERLE MASCHINENHANDEL GES.MBH & CO KG, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lustenau, Австрия.

  8. HOLGER STEINBRECHER TECHNIK & SERVICE

    Германия

    Предприятието HOLGER STEINBRECHER TECHNIK & SERVICE, e Разпространител, и работи в сферата на Промишлени метални остриета и ножове. Освен това развива дейност и в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Chemnitz, Германия.

  1. SIMET MASCHINEN GMBH

    Швейцария

    Предприятието SIMET MASCHINEN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Oberglatt, Швейцария.

  2. LUDGER WILPSBÄUMER

    Германия

    Предприятието LUDGER WILPSBÄUMER, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Довършителни работи, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Emsdetten, Германия.

  3. PFAFF & SINGER INH. I. KRALJEVIC GBR

    Германия

    Предприятието PFAFF & SINGER INH. I. KRALJEVIC GBR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mainz, Германия.

  4. SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Unterensingen, Германия.

  5. ELEKTRO GALAXIE & MEHR INH. JURKIC KRISTIJAN

    Австрия

    Предприятието ELEKTRO GALAXIE & MEHR INH. JURKIC KRISTIJAN, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлено почистване - машини, Довършителни работи, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлено почистване - машини, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  6. EBERHARD WAGNER

    Германия

    Предприятието EBERHARD WAGNER, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  7. POLYCOT INDUSTRIEANLAGEN GES.

    Австрия

    Предприятието POLYCOT INDUSTRIEANLAGEN GES., e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Обща механика - работа с материали на клиента, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Обща механика - работа с материали на клиента. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  8. HERMANN LAMPL

    Австрия

    Предприятието HERMANN LAMPL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Pregarten, Австрия.

  9. JAMAFIL AG

    Швейцария

    Предприятието JAMAFIL AG, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Машини и аксесоари за бродиране, Фабрични шевни машини и аксесоари, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Машини и аксесоари за бродиране, и Фабрични шевни машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв St. Gallen, Швейцария.

  10. NÄHTECHNIK-R.KREUZMÜLLER

    Германия

    Предприятието NÄHTECHNIK-R.KREUZMÜLLER, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bielefeld, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Разпространител - Текстил - машини за крайна обработка- щамповане и боядисване

Брой резултати

174 Фирми

Категория