• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • текстил - машини за крайна обработка- щамповане и боядисване

Резултати за

Текстил - машини за крайна обработка- щамповане и боядисване - Внос износ

 1. MACCHINE CARU' S.R.L.

  Италия

  Предприятието MACCHINE CARU' S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Textile machine manufacture, machinery for automatic fabric cutting, и Laser engraving machines. Седалището му е в/ъв Lonate Pozzolo, Италия.

 2. BIANCALANI TEXTILE MACHINERY

  Италия

  Предприятието BIANCALANI TEXTILE MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на machinery for treating and finishing fabrics, machines for treating and finishing textile fibres, machine installation for textile industry, и research and development for the textile sector. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

 3. ONURAY

  Турция

  Предприятието ONURAY, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, finishing and dyeing textile fibers and yarns, и finishing and dyeing of fabrics and textile products. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 4. ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI

  Турция

  Предприятието ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Лаборатории - уреди и инструменти, machinery for textile products, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Лаборатории - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Çerkezkoy/tekirdag, Турция.

 5. BWME | WEISSENBÖCKMASCHINENBAU GMBH

  Австрия

  Предприятието BWME | WEISSENBÖCKMASCHINENBAU GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Ternitz, Австрия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. YESTERDAY AND TOMORROW - REPRESENTAÇÕES DE VESTUÁRIO, LDA

  Португалия

  Предприятието YESTERDAY AND TOMORROW - REPRESENTAÇÕES DE VESTUÁRIO, LDA, e Производител, и работи в сферата на Облекло - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, sizing for the textile industry, knitwear, men's bedroom attire, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Braga, Португалия.

 2. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Испания

  Предприятието COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Фабрични шевни машини и аксесоари, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, и Фабрични шевни машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Esparreguera-Barcelona, Испания.

 3. GLOBAL ENGINEERING WORKSHOP LTD.

  Германия

  Предприятието GLOBAL ENGINEERING WORKSHOP LTD., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Großostheim, Германия.

 4. OFFICINA MASTER S.P.A

  Италия

  Предприятието OFFICINA MASTER S.P.A, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, и Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

 5. PRINTSOME

  Испания

  Предприятието PRINTSOME, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 1. S.P. JOVER

  Испания

  Предприятието S.P. JOVER, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Elche, Испания.

 2. SUPERBA SAS

  Франция

  Предприятието SUPERBA SAS, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на machines for treating and finishing textile fibres, weaving, и weaving looms. Седалището му е в/ъв Mulhouse, Франция.

 1. ALLIANCE MACHINES TEXTILES

  Франция

  Предприятието ALLIANCE MACHINES TEXTILES, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на finishing machines for hide and leathers. Седалището му е в/ъв Miribel, Франция.

 2. COST - FER S.R.L.

  Италия

  Предприятието COST - FER S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, products and supplies for air pollution purification, tangential flow filtration, и water filtering plants. Седалището му е в/ъв Gerenzano, Италия.

 3. MACTEC S.R.L.

  Италия

  Предприятието MACTEC S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Bellocchi Di Fano, Италия.

 4. MECATEX S.R.L.

  Италия

  Предприятието MECATEX S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и machines and equipment for spinning and twisting. Седалището му е в/ъв Terranuova Bracciolini, Италия.

 5. BONAS TEXTILE MACHINERY

  Белгия

  Предприятието BONAS TEXTILE MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Marke, Белгия.

 6. MAYSER GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието MAYSER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Форми и модели. Освен това развива дейност и в сферата на Шапки и каскети, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Foams, synthetic, Шапки и каскети, sensors, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Lindenberg I. Allgäu, Германия.

 7. L.A.I.P. S.R.L.

  Италия

  Предприятието L.A.I.P. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, и textile dyeing machines. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

 8. NOSEDA S.R.L.

  Италия

  Предприятието NOSEDA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, и textile dyeing machines. Седалището му е в/ъв Tavernerio, Италия.

 1. MIMAKI DEUTSCHLAND GMBH

  Германия

  Предприятието MIMAKI DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, inkjet file printing, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, cutting machines and equipment for the clothing industry, и ink-jet printer. Седалището му е в/ъв Herrsching, Германия.

 2. GRANDIS SRL

  Италия

  Предприятието GRANDIS SRL, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Автоклави, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, textile dyeing machines, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Автоклави, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Paderno Dugnano, Италия.

 3. DANTI PAOLO & C. S.R.L.

  Италия

  Предприятието DANTI PAOLO & C. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Крайна обработка на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Montemurlo, Италия.

 4. DORU MAKINA VE DIS TICARET

  Турция

  Предприятието DORU MAKINA VE DIS TICARET, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, finishing and dyeing textile fibers and yarns, Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, finishing and dyeing of fabrics and textile products, и textile dyeing machines. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 5. HENRI PETIT & CIE

  Франция

  Предприятието HENRI PETIT & CIE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Aubenas, Франция.

 6. MISTER TEE

  Белгия

  Предприятието MISTER TEE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, customised polo shirts, custom t - shirts, и custom uniforms. Седалището му е в/ъв Liège, Белгия.

 7. ANDRITZ ASSELIN THIBEAU

  Франция

  Предприятието ANDRITZ ASSELIN THIBEAU, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, и textile industry. Седалището му е в/ъв Elbeuf, Франция.

 8. RED CARPET S.R.L.

  Италия

  Предприятието RED CARPET S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, thread decatizing machines, и decatising fabrics and textile products. Седалището му е в/ъв Carre', Италия.

 9. DOGAN KLISECILIK GRAFIK SANAYI VE TICARET A.S.

  Турция

  Предприятието DOGAN KLISECILIK GRAFIK SANAYI VE TICARET A.S., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 10. POZZI LEOPOLDO S.R.L.

  Италия

  Предприятието POZZI LEOPOLDO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини и техника, и heat regeneration systems. Седалището му е в/ъв Barlassina, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Текстил - машини за крайна обработка- щамповане и боядисване - Внос износ

Брой резултати

1103 Фирми

Категория