• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • разтворители и разредители

Резултати за

Разтворители и разредители - Внос износ

 1. LAMBIOTTE & CIE

  Белгия

  Verified by europages badge
 2. LAMBERT CHEMICALS SRL

  Белгия

  Verified by europages badge

  Предприятието LAMBERT CHEMICALS SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранителни добавки. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Разтворители и разредители, ammonia, acetone, decalcifiers, industrial chemical products, chemical additives for the food and canning industry, hydrochloric acid, и demineralised water. Седалището му е в/ъв Herstal, Белгия.

 3. CARISMA DI L. VIANO & C. SNC

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието CARISMA DI L. VIANO & C. SNC, e Производител, и работи в сферата на Разтворители и разредители. Освен това развива дейност и в сферата на thinners, butyl acetate, solvents, formic acid, printing solvents, acetic acid, tar and bitumen solvents, ISOBUTANOL, и regenerated thinners. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

 4. PROCOMM CHEMICALS LTD

  България

  PROCOMM е добре позната търговска компания на следните групи продукти: - АЦЕТОВА КИСЕЛИНА, Изопропилов алкохол IPA, ЕТИЛ АЦЕТАТ (ETAC), МЕТАНОЛ, ГЛИЦЕРИН, ДЕНАТУРИРАН ЕТАНОЛ, БУТИЛ АЦЕТАТ и много други. Разполагаме със склад в София, Русе, Варна, Пловдив.

 5. SOCIÉTÉ PICARDIE DE REGENERATION (SPR)

  Франция

  Предприятието SOCIÉTÉ PICARDIE DE REGENERATION (SPR), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Разтворители и разредители. Освен това развива дейност и в сферата на recycled thinners, solvent and thinner washing, и solvents for rubber. Седалището му е в/ъв Chauny, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SOLVENT SOLUTIONS

  Украйна

  Предприятието SOLVENT SOLUTIONS, e Производител, и работи в сферата на Разтворители и разредители. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

 2. DOLLMAR S.P.A.

  Италия

  Предприятието DOLLMAR S.P.A., e Разпространител, и работи в сферата на Разтворители и разредители. Освен това развива дейност и в сферата на Епоксидни, Органична химия - изходни материали и производни, industrial chemical products, Епоксидни, Органична химия - изходни материали и производни, и thinners. Седалището му е в/ъв Caleppio Di Settala, Италия.

 3. LA CELTIQUE INDUSTRIELLE

  Франция

  Предприятието LA CELTIQUE INDUSTRIELLE, e Производител, и работи в сферата на Разтворители и разредители. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Бои и лакове, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Бои и лакове, и Промишлени смазки. Седалището му е в/ъв Plerin, Франция.

 4. FAMA PROFI CENTRE

  Русия

  Предприятието FAMA PROFI CENTRE, e Производител, и работи в сферата на Емулсионни бои. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - изделия, Дървени маси, Разтворители и разредители, Дървен материал - изделия, Дървени маси, Разтворители и разредители, и water colour. Седалището му е в/ъв Podolsk, Русия.

 5. TK BATO SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието TK BATO SP. Z O.O., e Производител, и работи в сферата на Разтворители и разредители. Освен това развива дейност и в сферата на paint factory, solvents, wood primers, и rustproofing paint. Седалището му е в/ъв Pionki, Полша.

 1. EQUILEX BV

  Холандия

  Предприятието EQUILEX BV, e Разпространител, и работи в сферата на Органична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Разтворители и разредители, Внос-износ - химия и фармация, Алкохоли, феноли и производни, Разтворители и разредители, Внос-износ - химия и фармация, Алкохоли, феноли и производни, и chemical additives. Седалището му е в/ъв Schiedam, Холандия.

 2. CÖLNER BENZIN RAFFINERIE

  Германия

  Предприятието CÖLNER BENZIN RAFFINERIE, e Производител, и работи в сферата на Нефтени горива и добавки. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтохимическо производство - инсталации и техника, Разтворители и разредители, Нефтохимическо производство - инсталации и техника, и Разтворители и разредители. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

 1. GONFERSOL - PRODUTOS QUÍMICOS, S.A.

  Португалия

  Предприятието GONFERSOL - PRODUTOS QUÍMICOS, S.A., e Производител, и работи в сферата на Разтворители и разредители. Освен това развива дейност и в сферата на thinners, recycled thinners, и Washing and soap products - professional. Седалището му е в/ъв Atalaia-Vila Nova Da Barquinha, Португалия.

 2. HIMBALT SIA

  Латвия

  Предприятието HIMBALT SIA, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - химия и фармация, Разтворители и разредители, Промишлени масла, phenols, Внос-износ - химия и фармация, Разтворители и разредители, и Промишлени масла. Седалището му е в/ъв RIGA, Латвия.

 3. CHIMIE MACHINE SERVICES HIGH TECH CMS HIGH TECH

  Франция

  Предприятието CHIMIE MACHINE SERVICES HIGH TECH CMS HIGH TECH, e Производител, и работи в сферата на Разтворители и разредители. Седалището му е в/ъв Luigny, Франция.

 4. BRENNA

  Италия

  Предприятието BRENNA, e Производител, и работи в сферата на Разтворители и разредители. Освен това развива дейност и в сферата на solvents, chemical solvents, thinners, и road sign paints. Седалището му е в/ъв Seregno, Италия.

 5. LABORATOIRES CEETAL SA

  Франция

  Предприятието LABORATOIRES CEETAL SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Разтворители и разредители, Разтворители и разредители, industrial hygiene, и wholesale industrial detergents. Седалището му е в/ъв St Etienne Cedex 1, Франция.

 6. COMERX

  Холандия

  Предприятието COMERX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Разтворители и разредители. Освен това развива дейност и в сферата на Разредители, solvents, и Разредители. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

 7. KASSNER & SASSE GBR

  Германия

  Предприятието KASSNER & SASSE GBR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Разтворители и разредители, Преработка на водите - препарати, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Разтворители и разредители, и Преработка на водите - препарати. Седалището му е в/ъв Dortmund, Германия.

 8. EL MOHANDES COMPANY

  Египет

  Предприятието EL MOHANDES COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Органична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Разтворители и разредители, petroleum solvents, printing solvents, и Разтворители и разредители. Седалището му е в/ъв Abou El Matamir, Египет.

 1. VIATIX

  Мароко

  Предприятието VIATIX, e Multi-Category, и работи в сферата на Разтворители и разредители. Освен това развива дейност и в сферата на thinners, и recycled solvents. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

 2. SAFETYKLEEN ITALIA

  Италия

  Предприятието SAFETYKLEEN ITALIA, и работи в сферата на Разтворители и разредители. Освен това развива дейност и в сферата на hazardous waste disposal. Седалището му е в/ъв Pero, Италия.

 3. CHIMEN S.R.L.

  Италия

  Предприятието CHIMEN S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Разтворители и разредители. Освен това развива дейност и в сферата на solvents for plastic materials, и thinners. Седалището му е в/ъв San Dona' Di Piave, Италия.

 4. ECOSFERA S.R.L.

  Италия

  Предприятието ECOSFERA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлени отпадъци - намаляване на замърсяването. Освен това развива дейност и в сферата на Разтворители и разредители, hazardous waste disposal, Collection, recycling, elimination waste, Разтворители и разредители, и plants for recovering solvents from waste. Седалището му е в/ъв Bulgarograsso, Италия.

 5. COPROCHIME

  Мароко

  Предприятието COPROCHIME, e Производител, и работи в сферата на Разтворители и разредители. Освен това развива дейност и в сферата на painting buildings, и detergent product distributors. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

 6. COLOR TEX DISTRIBUTION SRL

  Румъния

  Предприятието COLOR TEX DISTRIBUTION SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Справедлива търговия. Освен това развива дейност и в сферата на Бои и лакове, Разтворители и разредители, Дървени рамки на прозорци, Бои и лакове, Разтворители и разредители, и Дървени рамки на прозорци. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

 7. KEMIPOL SRL

  Италия

  Предприятието KEMIPOL SRL, и работи в сферата на Разтворители и разредители. Освен това развива дейност и в сферата на Разтворители, Разредители, Varnishes, stucco, Разтворители, и Разредители. Седалището му е в/ъв Pineto (te), Италия.

 8. ENVIRO PLUS

  Франция

  Предприятието ENVIRO PLUS, e Производител, и работи в сферата на Разтворители и разредители. Освен това развива дейност и в сферата на ecological paint removers. Седалището му е в/ъв Dormans, Франция.

 9. KRUSE GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието KRUSE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Разтворители и разредители, Мрамори и естествени камъни, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Разтворители и разредители. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 10. WAKRA TEC E.K.

  Германия

  Предприятието WAKRA TEC E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Миене на превозни средства - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Разтворители и разредители, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Разтворители и разредители. Седалището му е в/ъв Grünsfeld, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Разтворители и разредители - Внос износ

Брой резултати

161 Фирми