• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • растения в саксии

Резултати за

Растения в саксии - Внос износ

 1. VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI, e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Растения в саксии, hedge plants, indoor and outdoor plants, Растения в саксии, oleanders, nurseries, wholesale of plants, pomegranates, и flowering plants. Седалището му е в/ъв Grottammare, Италия.

 2. LUXURYTREES.COM®

  Австрия

  Предприятието LUXURYTREES.COM®, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Растения в саксии, Плодни дървета, Бонзай - дървета, landscape architecture, Растения в саксии, Плодни дървета, и Бонзай - дървета. Седалището му е в/ъв St. Johann In Tirol, Австрия.

 3. AFP FLORICOLTURA PONENTE DI CICCIONE ANDREA

  Италия

  Предприятието AFP FLORICOLTURA PONENTE DI CICCIONE ANDREA, e Производител, и работи в сферата на Изкуствени цветя, растения и плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Растения в саксии, aromatic herbs, aromatic and medicinal plants, wholesale flowers and plants, и Растения в саксии. Седалището му е в/ъв Albenga, Италия.

 4. FLEURS VRY

  Люксембург

  Предприятието FLEURS VRY, e Разпространител, и работи в сферата на Цветя. Освен това развива дейност и в сферата на Растения в саксии, Растения в саксии, creation of brides' bouquets, exotic plants, и green plants. Седалището му е в/ъв Hellange, Люксембург.

 5. LUCIEN BINSFELD

  Люксембург

  Предприятието LUCIEN BINSFELD, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Растения в саксии, Растения в саксии, Decoration accessories, cutting unsafe trees, и fencing installed for the building trade. Седалището му е в/ъв Oberpallen, Люксембург.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SENKAP PLASTIK LTD.STI.

  Турция

  Предприятието SENKAP PLASTIK LTD.STI., e Производител, и работи в сферата на Растения в саксии. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, planting, packaging pots, и flowerpot-holder. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 2. KERN & DRIVE GMBH

  Унгария

  Предприятието KERN & DRIVE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Растения в саксии, spare parts for agricultural and gardening machines, spare parts for industrial machines, Растения в саксии, и gardening machines. Седалището му е в/ъв Gyor, Унгария.

 3. KRITIKACERAMICA

  Гърция

  Предприятието KRITIKACERAMICA, e Производител, и работи в сферата на Растения в саксии. Освен това развива дейност и в сферата на Занаятчийска керамика, pots of flowers, hand-decorated pottery, Занаятчийска керамика, и jars. Седалището му е в/ъв Hraklio, Гърция.

 4. VAN VLIET FLOWER GROUP

  Холандия

  Предприятието VAN VLIET FLOWER GROUP, e Разпространител, и работи в сферата на Цветя. Освен това развива дейност и в сферата на Растения в саксии, cut flowers, distribution of cut flowers, Растения в саксии, и wholesale flowers and plants. Седалището му е в/ъв Honselersdijk, Холандия.

 5. HYDRO-MANIA

  Обединеното кралство

  Предприятието HYDRO-MANIA, e Multi-Category, и работи в сферата на Водни култури - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Растения в саксии, Цъфтящи растения, hydroponics, Растения, луковици и семена, Растения в саксии, и Цъфтящи растения. Седалището му е в/ъв Birstall, Обединеното кралство.

 1. FLOREANA HYDROKULTUR GMBH

  Германия

  Предприятието FLOREANA HYDROKULTUR GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Горски разсад. Освен това развива дейност и в сферата на Растения в саксии, Зелени растения, Растения в саксии, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

 2. CASHPO DESIGN

  Германия

  Предприятието CASHPO DESIGN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Растения в саксии. Освен това развива дейност и в сферата на Изкуствени растения, pots, и Изкуствени растения. Седалището му е в/ъв Königs Wusterhausen, Германия.

 1. BAMSCHOUL MARTIN WAHL

  Люксембург

  Предприятието BAMSCHOUL MARTIN WAHL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Растения в саксии. Освен това развива дейност и в сферата на Плодни дървета, flowering shrubs, Плодни дървета, trees, и garden laying-out. Седалището му е в/ъв Eppeldorf, Люксембург.

 2. PAULOWNIA EUROPA

  Румъния

  Предприятието PAULOWNIA EUROPA, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Горски разсад, Зелени растения, Растения в саксии, Зелени растения, Горски разсад, Зелени растения, Растения в саксии, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Cristian, Румъния.

 3. MAŁA SZKLARNIA

  Полша

  Предприятието MAŁA SZKLARNIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Растения в саксии. Освен това развива дейност и в сферата на office plants, и indoor and outdoor plants. Седалището му е в/ъв Wrocław, Полша.

 4. ALCHIMAWEB S.L.

  Испания

  Предприятието ALCHIMAWEB S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Растения в саксии. Освен това развива дейност и в сферата на vegetable growing, seeds, mushroom growing, и LED Grow Light. Седалището му е в/ъв Vilamalla, Испания.

 5. ZHEJIANG XINGUANGYANG LIGHTING CO., LTD.

  Сейшелски острови

  Предприятието ZHEJIANG XINGUANGYANG LIGHTING CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Растения в саксии. Седалището му е в/ъв Jiaxing, Сейшелски острови.

 6. FLOREAC

  Белгия

  Предприятието FLOREAC, e Производител, и работи в сферата на Растения в саксии. Освен това развива дейност и в сферата на apartment plants, и garden plants. Седалището му е в/ъв Lochristi, Белгия.

 7. PREMIER HORTICULTURAL PRODUCTS (PVT) LIMITED

  Шри Ланка

  Предприятието PREMIER HORTICULTURAL PRODUCTS (PVT) LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Торф и хумус. Освен това развива дейност и в сферата на Растения в саксии, poplar growing, Растения в саксии, и Soils and substrates. Седалището му е в/ъв Negombo, Шри Ланка.

 8. DEFORCHE EXPORT

  Белгия

  Предприятието DEFORCHE EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Растения в саксии. Освен това развива дейност и в сферата на garden plants and flowers, и exporters of ornamental plants. Седалището му е в/ъв Lochristi, Белгия.

 1. BELGICACTUS

  Белгия

  Предприятието BELGICACTUS, и работи в сферата на Зелени растения. Освен това развива дейност и в сферата на Растения в саксии, Растения в саксии, и cactus. Седалището му е в/ъв Westerlo, Белгия.

 2. FLORADREAM MÉDITERRANÉE

  Тунис

  Предприятието FLORADREAM MÉDITERRANÉE, e Производител, и работи в сферата на Растения в саксии. Седалището му е в/ъв Tunis, Тунис.

 3. ECOPLUS CO., LTD.

  Южна Корея

  Предприятието ECOPLUS CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Растения в саксии. Освен това развива дейност и в сферата на flower-stands, и pots of flowers. Седалището му е в/ъв JEOLLABUK-DO, Южна Корея.

 4. VIVAIO DEL SOLE

  Италия

  Предприятието VIVAIO DEL SOLE, e Производител, и работи в сферата на Растения в саксии. Освен това развива дейност и в сферата на mediterranean plants, и palm nurseries. Седалището му е в/ъв Martinsicuro, Италия.

 5. PELARGONIUM DECOCK

  Белгия

  Предприятието PELARGONIUM DECOCK, e Производител, и работи в сферата на Растения в саксии. Освен това развива дейност и в сферата на Зелени растения, flowering plants, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Comines, Белгия.

 6. OPEKO

  Полша

  Предприятието OPEKO, e Производител, и работи в сферата на Растения в саксии. Седалището му е в/ъв Kraśnik, Полша.

 7. MICHIELS

  Белгия

  Предприятието MICHIELS, и работи в сферата на Зелени растения. Освен това развива дейност и в сферата на Растения в саксии, Растения в саксии, и geraniums. Седалището му е в/ъв Sint-Katelijne-Waver, Белгия.

 8. HORTICULTURE YERNAULT

  Белгия

  Предприятието HORTICULTURE YERNAULT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Растения в саксии. Седалището му е в/ъв Lessines, Белгия.

 9. FOURNIER TUINCENTRUM

  Белгия

  Предприятието FOURNIER TUINCENTRUM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Растения в саксии. Освен това развива дейност и в сферата на Цъфтящи растения, Цъфтящи растения, и cut flowers. Седалището му е в/ъв Menen, Белгия.

 10. KOREAMICA

  Северна Корея

  Предприятието KOREAMICA, e Производител, и работи в сферата на Растения в саксии. Седалището му е в/ъв Busan, Северна Корея.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Растения в саксии - Внос износ

Брой резултати

43 Фирми