• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • рециклиране на зелени отпадъци

Резултати за

Рециклиране на зелени отпадъци - Внос износ

 1. CVB ECOLOGISTICS

  Белгия

  Предприятието CVB ECOLOGISTICS, e Производител, и работи в сферата на Околна среда - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти, Рециклиране - машини и инсталации, Рециклиране на зелени отпадъци, Обработка и рециклиране на отпадъци, Събиране и рециклиране на различни продукти, Рециклиране - машини и инсталации, Рециклиране на зелени отпадъци, и Обработка и рециклиране на отпадъци. Седалището му е в/ъв Tilburg, Белгия.

 2. GREEN WASTE CLEARANCE

  Обединеното кралство

  Предприятието GREEN WASTE CLEARANCE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Рециклиране на зелени отпадъци. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 3. HYGEA

  Белгия

  Предприятието HYGEA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, Обработка и рециклиране на отпадъци, Рециклиране на зелени отпадъци, Преработка на домакинските отпадъци - машини и системи, waste recycling advice, Обработка и рециклиране на отпадъци, и Рециклиране на зелени отпадъци. Седалището му е в/ъв Havré, Белгия.

 4. VAN IERSEL COMPOST

  Холандия

  Предприятието VAN IERSEL COMPOST, e Производител, и работи в сферата на Рециклиране на зелени отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на compost. Седалището му е в/ъв Biezenmortel, Холандия.

 5. DINGLES WASTE REMOVALS

  Обединеното кралство

  Предприятието DINGLES WASTE REMOVALS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Рециклиране на зелени отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на garden cleaning services, и scrap collection. Седалището му е в/ъв Blackburn, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. IBOGEM

  Белгия

  Предприятието IBOGEM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, Рециклиране на зелени отпадъци, Околна среда - услуги, Рециклиране на зелени отпадъци, waste recycling, и waste collection and recycling. Седалището му е в/ъв Beveren, Белгия.

 2. FELTWOOD ECOMATERIALES

  Испания

  Предприятието FELTWOOD ECOMATERIALES, e Производител, и работи в сферата на Рециклиране на зелени отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на vegetable waste treatment. Седалището му е в/ъв Zaragoza, Испания.

 3. BRALEY

  Франция

  Предприятието BRALEY, e Производител, и работи в сферата на Ремаркета и кошове за промишлени превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Кошове за промишлени превозни средства, Рециклиране на зелени отпадъци, Кошове за промишлени превозни средства, systems and equipment for waste dumps, и Рециклиране на зелени отпадъци. Седалището му е в/ъв Bozouls, Франция.

 4. ECO-SYSTEM

  Италия

  Предприятието ECO-SYSTEM, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Рециклиране на зелени отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на Биоенергия - производство, waste recovery and recycling plants, Биоенергия - производство, waste machinery, и sludge and sewage biogas recovery and production plants. Седалището му е в/ъв Vinci, Италия.

 5. FLYNSPIRE - APROVECHAMIENTO DE RESIDUOS ORGÁNICOS

  Испания

  Предприятието FLYNSPIRE - APROVECHAMIENTO DE RESIDUOS ORGÁNICOS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Рециклиране на зелени отпадъци. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

 1. OPSIS KOMPOST SISTEMLERI VE ÇEVRE TEKNOLOJILERI

  Турция

  Предприятието OPSIS KOMPOST SISTEMLERI VE ÇEVRE TEKNOLOJILERI, e Производител, и работи в сферата на Рециклиране на зелени отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на sludge composting plants, log squaring machines for poles, и Conveyors, conveying systems. Седалището му е в/ъв Antalya, Турция.

 2. TRANSCOMA

  Белгия

  Предприятието TRANSCOMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци, Рециклиране на зелени отпадъци, Обработка и рециклиране на отпадъци, waste containers, containerised transport, и Рециклиране на зелени отпадъци. Седалището му е в/ъв Genk, Белгия.

 1. TRAPEROS RECICLA

  Испания

  Предприятието TRAPEROS RECICLA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Рециклиране на зелени отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на cleaning, satellite reception equipment, и vehicles for waste transport and treatment waste containers. Седалището му е в/ъв Murcia, Испания.

 2. WESTCOMPOST

  Белгия

  Предприятието WESTCOMPOST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Рециклиране на зелени отпадъци. Седалището му е в/ъв Ieper, Белгия.

 3. VANDEWIELE RECYCLING

  Белгия

  Предприятието VANDEWIELE RECYCLING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране на зелени отпадъци, wood recycling, и Рециклиране на зелени отпадъци. Седалището му е в/ъв Glstel, Белгия.

 4. HECTOR VAN MOER & ZONEN

  Белгия

  Предприятието HECTOR VAN MOER & ZONEN, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране на зелени отпадъци, Обработка и рециклиране на отпадъци, Рециклиране на зелени отпадъци, и Обработка и рециклиране на отпадъци. Седалището му е в/ъв Melsele, Белгия.

 5. HOUTRECYCLAGE VANDENDRIESSCHE

  Белгия

  Предприятието HOUTRECYCLAGE VANDENDRIESSCHE, и работи в сферата на Рециклиране на зелени отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на Превоз на отпадъци, Превоз на отпадъци, и wood recycling. Седалището му е в/ъв Westrozebeke, Белгия.

 6. SOIL - CONCEPT

  Люксембург

  Предприятието SOIL - CONCEPT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране на зелени отпадъци, Управление на промишлени отпадъци, Рециклиране на зелени отпадъци, и Управление на промишлени отпадъци. Седалището му е в/ъв Diekirch, Люксембург.

 7. BIOMASS CENTER

  Белгия

  Предприятието BIOMASS CENTER, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Биоенергия - производство, Рециклиране на зелени отпадъци, Биоенергия - производство, и Рециклиране на зелени отпадъци. Седалището му е в/ъв Ieper, Белгия.

 8. VAN RAEMDONCK GROENRECYCLING

  Белгия

  Предприятието VAN RAEMDONCK GROENRECYCLING, e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране на зелени отпадъци, biomass, и Рециклиране на зелени отпадъци. Седалището му е в/ъв Haasdonk, Белгия.

 1. A&S ENERGIE

  Белгия

  Предприятието A&S ENERGIE, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци, Рециклиране на зелени отпадъци, Обработка и рециклиране на отпадъци, и Рециклиране на зелени отпадъци. Седалището му е в/ъв Oostrozebeke, Белгия.

 2. AMACRO

  Белгия

  Предприятието AMACRO, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране на зелени отпадъци, Рециклиране на зелени отпадъци, и container services. Седалището му е в/ъв Huizingen, Белгия.

 3. AERTS JAN CONTAINERDIENST

  Белгия

  Предприятието AERTS JAN CONTAINERDIENST, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране на зелени отпадъци, Рециклиране на зелени отпадъци, и container services. Седалището му е в/ъв Wommelgem, Белгия.

 4. SAMAGRO

  Белгия

  Предприятието SAMAGRO, e Производител, и работи в сферата на Рециклиране на зелени отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на organic matrix waste treatment, и biodegradable waste. Седалището му е в/ъв Mechelen, Белгия.

 5. DAGENHAM WASTE REMOVAL

  Обединеното кралство

  Предприятието DAGENHAM WASTE REMOVAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Рециклиране на зелени отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на inert waste. Седалището му е в/ъв Dagenham, Обединеното кралство.

 6. RECAP

  Обединеното кралство

  Предприятието RECAP, и работи в сферата на Рециклиране на зелени отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране на отпадни води, и Рециклиране на отпадни води. Седалището му е в/ъв Glasgow, Обединеното кралство.

 7. INGREBOURNE VALLEY LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието INGREBOURNE VALLEY LTD, и работи в сферата на Рециклиране на зелени отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране на отпадни води, и Рециклиране на отпадни води. Седалището му е в/ъв Harlow, Обединеното кралство.

 8. RECIPROC8 RECYCLING LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието RECIPROC8 RECYCLING LTD, и работи в сферата на Рециклиране на зелени отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране на отпадни води, и Рециклиране на отпадни води. Седалището му е в/ъв Whitchurch, Обединеното кралство.

 9. MONOWORLD LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието MONOWORLD LTD, и работи в сферата на Рециклиране на зелени отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране на отпадни води, и Рециклиране на отпадни води. Седалището му е в/ъв Bedford, Обединеното кралство.

 10. FORTH RESOURCE MANAGMENT LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието FORTH RESOURCE MANAGMENT LTD, и работи в сферата на Рециклиране на зелени отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране на отпадни води, и Рециклиране на отпадни води. Седалището му е в/ъв Edinburgh, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Рециклиране на зелени отпадъци - Внос износ

Брой резултати

5002 Фирми