• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - стомани и метали

Резултати за

Внос-износ - стомани и метали - Румъния

Румъния
  1. STEEL GATE

    Румъния

    Предприятието STEEL GATE, e Разпространител, и работи в сферата на Тръби от стомана. Освен това развива дейност и в сферата на Магистрални тръбопроводи от черни метали, Безшевни тръби от черни метали, Внос-износ - стомани и метали, Магистрални тръбопроводи от черни метали, Безшевни тръби от черни метали, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

  2. GLD GENERAL TRADING SRL

    Румъния

    Предприятието GLD GENERAL TRADING SRL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на copper ingots, и non-ferrous metal scrap. Седалището му е в/ъв Timisoara, Румъния.

  3. S.C. CERES BY RGD S.R.L

    Румъния

    Предприятието S.C. CERES BY RGD S.R.L, e Разпространител, и работи в сферата на Посредник по международни превози. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на енергия и суровини, Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ на обработващи машини, Metallurgy, iron and steel - import-export, Внос-износ на енергия и суровини, Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Ramnicu Valcea, Румъния.

  4. SINERGIC GROUP INDUSTRY SRL

    Румъния

    Предприятието SINERGIC GROUP INDUSTRY SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Bacau, Румъния.

  5. SC MEFIN BUCURESTI SA

    Румъния

    Предприятието SC MEFIN BUCURESTI SA, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на точноизмервателни инструменти, Внос-износ - агенти, Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ на точноизмервателни инструменти, Внос-износ - агенти, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. COREXIM FOREIGN TRADE COMPANY SRL

    Румъния

    Предприятието COREXIM FOREIGN TRADE COMPANY SRL, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - агенти, Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - агенти, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

  2. COMTERM S.A. BUZAU

    Румъния

    Предприятието COMTERM S.A. BUZAU, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, и Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Buzau, Румъния.

  3. ELECTROCARBON

    Румъния

    Предприятието ELECTROCARBON, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Slatina, Румъния.

  4. VOEST ALPINE INTERTRADING SRL

    Румъния

    Предприятието VOEST ALPINE INTERTRADING SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

  5. SC UNITED EUROPE SRL

    Румъния

    Предприятието SC UNITED EUROPE SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Timis, Румъния.

  1. CORD

    Румъния

  2. CHIRCU PROD-IMPEX COMPANY S.R.L.

    Румъния

  1. METALCO S R L

    Румъния