• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - агенти

Резултати за

Внос-износ - агенти - Доставчик На Услуги - Румъния

РумънияДоставчик на услуги
  1. EAST EUROPEAN ENTERPRISE

    Румъния

    Предприятието EAST EUROPEAN ENTERPRISE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Targu Mures, Румъния.

  2. INTERTRUST CONSULTING

    Румъния

    Предприятието INTERTRUST CONSULTING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги за фирми. Освен това развива дейност и в сферата на Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Икономика и политика - проучвания и изследвания, Внос-износ - агенти, Фирмени подаръци, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Икономика и политика - проучвания и изследвания, Внос-износ - агенти, и Фирмени подаръци. Седалището му е в/ъв Cluj-Napoca, Румъния.

  3. IB CARGO

    Румъния

    Предприятието IB CARGO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Въздушни товари, Фрахтоване, Пътен транспорт - организация, Внос-износ - агенти, Въздушни товари, Фрахтоване, Пътен транспорт - организация, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Voluntari, Румъния.

  4. IDEAL COMPANY

    Румъния

    Предприятието IDEAL COMPANY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Bistrita, Румъния.

  5. SINERGIC GROUP INDUSTRY SRL

    Румъния

    Предприятието SINERGIC GROUP INDUSTRY SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Bacau, Румъния.

Филтри

Резултати за

Внос-износ - агенти - Доставчик На Услуги - Румъния

Брой резултати

5 Фирми

Страни