• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • сладководни риби

Резултати за

Сладководни риби - Внос износ

 1. RIBNJACI KUPA D.O.O.

  Хърватия

  Предприятието RIBNJACI KUPA D.O.O., e Производител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Сладководни риби, sport fishing, Сладководни риби, pike, и catfish. Седалището му е в/ъв Karlovac, Хърватия.

 2. NURA GMBH

  Германия

  Предприятието NURA GMBH, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Сладководни риби. Седалището му е в/ъв Duisburg, Германия.

 3. LA TRUITE D'ONDEVAL

  Белгия

  Предприятието LA TRUITE D'ONDEVAL, e Производител, и работи в сферата на Сладководни риби. Освен това развива дейност и в сферата на Биологична - хранa, trout fillets, Биологична - хранa, и hand-crafted production. Седалището му е в/ъв Waimes-Ondenval, Белгия.

 4. RARI FOOD INTERNATIONAL GMBH

  Германия

  Предприятието RARI FOOD INTERNATIONAL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сладководни риби. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

 5. KOI BY KOI

  Франция

  Предприятието KOI BY KOI, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Сладководни риби. Седалището му е в/ъв Blainville/l'eau, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. AQUARIUM TONNDORF

  Германия

  Предприятието AQUARIUM TONNDORF, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сладководни риби. Освен това развива дейност и в сферата на Храни за рибарници, Аквариуми и бокали, Храни за рибарници, и Аквариуми и бокали. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

 2. AQUARIA ANTWERP

  Белгия

  Предприятието AQUARIA ANTWERP, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Сладководни риби, Риби за рибарници, Сладководни риби, tropical fish, Риби за рибарници, и aquarium accessories. Седалището му е в/ъв Aartselaar, Белгия.

 3. PASIFIK GOLDEN BLUE GIDA DIŞ TIC.LTD.STI.

  Турция

  Предприятието PASIFIK GOLDEN BLUE GIDA DIŞ TIC.LTD.STI., e Производител, и работи в сферата на Сладководни риби. Седалището му е в/ъв Yozgat, Турция.

 4. FISH FRESH-SEAFOOD

  Гърция

  Предприятието FISH FRESH-SEAFOOD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сладководни риби. Освен това развива дейност и в сферата на fresh fish export. Седалището му е в/ъв Thessaloniki, Гърция.

 5. BELT SEAFOOD APS

  Дания

  Предприятието BELT SEAFOOD APS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сладководни риби. Седалището му е в/ъв Karlebovej, Дания.

 1. PUNTO TROPICALE SRL

  Италия

  Предприятието PUNTO TROPICALE SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Сладководни риби. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

 2. SUPET SU TURIZM PETROL

  Турция

  Предприятието SUPET SU TURIZM PETROL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сладководни риби. Освен това развива дейност и в сферата на Риболов - внос-износ, fresh fish export, freshwater fish, Риболов - внос-износ, и king shrimps. Седалището му е в/ъв Sisli / Istanbul, Турция.

 1. KADEMLER. COM.

  Турция

  Предприятието KADEMLER. COM., e Производител, и работи в сферата на Сладководни риби. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

 2. OFISH STORE

  Индонезия

  Предприятието OFISH STORE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сладководни риби. Седалището му е в/ъв Tulungagung, Индонезия.

 3. KGN FRESH LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието KGN FRESH LTD, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Сладководни риби. Освен това развива дейност и в сферата на import of fresh fish. Седалището му е в/ъв Northolt, Обединеното кралство.

 4. SAS HYS

  Франция

  Предприятието SAS HYS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Сладководни риби. Освен това развива дейност и в сферата на rods, и aquarium fish food. Седалището му е в/ъв Boulogne Sur Mer, Франция.

 5. DER KOIHOF

  Австрия

  Предприятието DER KOIHOF, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Сладководни риби. Седалището му е в/ъв Deutsch Goritz, Австрия.

 6. FISHLIME SU ÜRÜNLERI

  Турция

  Предприятието FISHLIME SU ÜRÜNLERI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Речни раци. Освен това развива дейност и в сферата на Сладководни риби, fresh water trout, carp, packaged baby shrimps, и Сладководни риби. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 7. AU POISSON D'OR

  Белгия

  Предприятието AU POISSON D'OR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Декоративни риби. Освен това развива дейност и в сферата на Аквариуми и бокали, Сладководни риби, Аквариуми и бокали, и Сладководни риби. Седалището му е в/ъв Estaimpuis, Белгия.

 8. MONTEUM LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието MONTEUM LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риби - обработка. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби, Сладководни риби, Морски риби, Замразени и дълбоко замразени риби, Сладководни риби, и Морски риби. Седалището му е в/ъв Shoreham-By-Sea, Обединеното кралство.

 1. SUNDA AQUATIC INDONESIA

  Индонезия

  Предприятието SUNDA AQUATIC INDONESIA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сладководни риби. Седалището му е в/ъв Bandung, Индонезия.

 2. GEBROEDERS KOOY B.V.

  Холандия

  Предприятието GEBROEDERS KOOY B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Морски риби. Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Сладководни риби, Риби, и Сладководни риби. Седалището му е в/ъв Huizen, Холандия.

 3. BARAKOS KONSTANTINOS MON/PH -IKE

  Гърция

  Предприятието BARAKOS KONSTANTINOS MON/PH -IKE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сладководни риби. Освен това развива дейност и в сферата на fresh fish. Седалището му е в/ъв Athens Greece, Гърция.

 4. LIAISON MARKETING COMPANY SENEGAL

  Сенегал

  Предприятието LIAISON MARKETING COMPANY SENEGAL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Сладководни риби. Седалището му е в/ъв Dakar Senegal, Сенегал.

 5. WAN HU FISH FARM TRADING

  Сингапур

  Предприятието WAN HU FISH FARM TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сладководни риби. Седалището му е в/ъв singapore, Сингапур.

 6. IRFISH (DUNMORE EAST) LTD

  Ирландия

  Предприятието IRFISH (DUNMORE EAST) LTD, e Производител, и работи в сферата на Риби - обработка. Освен това развива дейност и в сферата на Пушени и солени риби, Сладководни риби, Пушени и солени риби, и Сладководни риби. Седалището му е в/ъв Waterford, Ирландия.

 7. PT.GOLDEN AQUATIC INDONESIA

  Индонезия

  Предприятието PT.GOLDEN AQUATIC INDONESIA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сладководни риби. Седалището му е в/ъв Bogor, Индонезия.

 8. GUANGZHOU EVERLASTING CO.,LTD

  Китай

  Предприятието GUANGZHOU EVERLASTING CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Сладководни риби. Седалището му е в/ъв Guangzhou, Китай.

 9. KEBAN ALABALIK A.Ş

  Турция

  Предприятието KEBAN ALABALIK A.Ş, e Производител, и работи в сферата на Сладководни риби. Освен това развива дейност и в сферата на trout, и tinned whitefish. Седалището му е в/ъв Elazig, Турция.

 10. DENHOLM FISHSELLING LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието DENHOLM FISHSELLING LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Сладководни риби. Освен това развива дейност и в сферата на Риболов - внос-износ, Замразени и дълбоко замразени риби, Маринована риба, Риболов - внос-износ, Замразени и дълбоко замразени риби, и Маринована риба. Седалището му е в/ъв Glasgow, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Сладководни риби - Внос износ

Брой резултати

151 Фирми