• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • триещо се оборудване за релсови превозни средства

Резултати за

Триещо се оборудване за релсови превозни средства - Внос износ

 1. HANSUNG LIFT TRANSFER CO., LTD.

  Южна Корея

  Предприятието HANSUNG LIFT TRANSFER CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Триещо се оборудване за релсови превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Въздушни и подови транспортьори, и Въздушни и подови транспортьори. Седалището му е в/ъв Sasang-Gu, Busan, Южна Корея.

 2. RICH

  Украйна

  Предприятието RICH, e Производител, и работи в сферата на Триещо се оборудване за релсови превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на turning. Седалището му е в/ъв Dnipro, Украйна.

 3. ESCOM SRL

  Италия

  Предприятието ESCOM SRL, e Производител, и работи в сферата на Триещо се оборудване за релсови превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Спирачки за превозни средства, Vehicle brake components and elements, Automotive - components and parts, Спирачки за превозни средства, и automotive lining. Седалището му е в/ъв Carpenedolo, Италия.

 4. TAZE USUL

  Туркменистан

  Предприятието TAZE USUL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Триещо се оборудване за релсови превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Utility vehicles, и services for foreign trade. Седалището му е в/ъв Ashgabat, Туркменистан.

 5. ZHEJIANG FRANK PRECISION CASTING CO.,LTD.

  Китай

  Предприятието ZHEJIANG FRANK PRECISION CASTING CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Триещо се оборудване за релсови превозни средства. Седалището му е в/ъв Lanxi, Китай.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. RÜTGERS GMBH

  Германия

  Предприятието RÜTGERS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Триещо се оборудване за релсови превозни средства, и Триещо се оборудване за релсови превозни средства. Седалището му е в/ъв Essen, Германия.

 2. EUROPEAN FRICTION INDUSTRIES LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието EUROPEAN FRICTION INDUSTRIES LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Триещо се оборудване за релсови превозни средства, и Триещо се оборудване за релсови превозни средства. Седалището му е в/ъв Bristol, Обединеното кралство.

 3. FEDERAL-MOGUL FRICTION PRODUCTS LIMITED

  Обединеното кралство

 4. BOMBARDIER TRANSPORTATION (SWITZERLAND) SA

  Швейцария