• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - стомани и метали

Резултати за

Внос-износ - стомани и метали - Тунис

Тунис
  1. ACIER MECANIQUE TUNISIE

    Тунис

    Предприятието ACIER MECANIQUE TUNISIE, и работи в сферата на Инструментални стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни стомани, Внос-износ - стомани и метали, Тръби от стомана, Специални стомани, Строителни стомани, Внос-износ - стомани и метали, Тръби от стомана, и Специални стомани. Седалището му е в/ъв Rades, Тунис.

  2. SOCIÉTÉ GÉNÉRALE DE COMMERCE INTERNATIONAL

    Тунис

    Предприятието SOCIÉTÉ GÉNÉRALE DE COMMERCE INTERNATIONAL, и работи в сферата на Занаятчийско изкуство. Освен това развива дейност и в сферата на Източно занаятчийско изкуство - изделия, Внос-износ - стомани и метали, Източно занаятчийско изкуство - изделия, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Bardo, Тунис.

  3. TRADE IN

    Тунис

    Предприятието TRADE IN, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на aluminium. Седалището му е в/ъв Ariana, Тунис.

  4. SORETOL

    Тунис

    Предприятието SORETOL, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, Стомани и метали - формоване и нарязване, Distributor of welded pipes, Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, pipe manufacturer, и Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Sfax, Тунис.