• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Доставчик На Услуги - Тунис

ТунисДоставчик на услуги
  1. WIDE DISTRIBUTION

    Тунис

    Предприятието WIDE DISTRIBUTION, e Multi-Category, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби, Замразени и дълбоко замразени риби, sardine, granseole (spider crabs), и Crab meat. Седалището му е в/ъв La Marsa, Тунис.

  2. ZRIG INTERNATIONAL TRADING COMPANY

    Тунис

    Предприятието ZRIG INTERNATIONAL TRADING COMPANY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на foodstuffs - import/export. Седалището му е в/ъв Zarzis, Тунис.

  3. GUELLIM

    Тунис

    Предприятието GUELLIM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на spices, и spices for food. Седалището му е в/ъв Tunis, Тунис.

  4. DIDON AGRO

    Тунис

    Предприятието DIDON AGRO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на extra virgin olive oil, и Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Ariana, Тунис.

  5. EXPORTTRUCK

    Тунис

    Предприятието EXPORTTRUCK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import/export service, и commercial brokerage services. Седалището му е в/ъв Beni Khalled, Тунис.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WAFT INTERNATIONAL

    Тунис

    Предприятието WAFT INTERNATIONAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tunisia, Nabeul, Тунис.

  2. TUNISIA TRADING

    Тунис

    Предприятието TUNISIA TRADING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инвестиции - консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Земеделие - внос-износ, EU tender opportunities, Внос-износ - текстил и облекло, Improving the company's international visibility, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tunis, Тунис.

Филтри

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Доставчик На Услуги - Тунис

Брой резултати

7 Фирми

Страни