• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • винарство - машини- техника и инсталации

Резултати за

Винарство - машини- техника и инсталации

ТурцияИзмир и Егейска област
  1. CFA

    Турция

    Предприятието CFA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации, filling, meat wine, wine bar wine tasting, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

  2. DIRINLER MAKINA SANAYI VE TICARET A S

    Турция

    Предприятието DIRINLER MAKINA SANAYI VE TICARET A S, e Производител, и работи в сферата на Индустриални преси за метали. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Металургия - машини и инсталации, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, и Металургия - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  3. VEGEFIL KIZARTMA YAGI ARITMA SISTEMLERI

    Турция

    Предприятието VEGEFIL KIZARTMA YAGI ARITMA SISTEMLERI, e Производител, и работи в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Маслени филтри, Професионални кухни - машини и техника, Маслени филтри, Професионални кухни - машини и техника, fryers for institutions, и restaurant and hotel equipment rental. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  4. GIMAS GIRGIN MAKINA IMALAT MONTAJ VE MUHENDISLIK SAN VE TIC A S

    Турция

    Предприятието GIMAS GIRGIN MAKINA IMALAT MONTAJ VE MUHENDISLIK SAN VE TIC A S, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне, и Бетон - машини и инсталации за приготвяне. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  5. RULPAR MAKINA YEDEK PARCA SANTIC LTD STI

    Турция