• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • винарство - машини- техника и инсталации

Резултати за

Винарство - машини- техника и инсталации - Внос износ

  1. BUCHER VASLIN

    Франция

    Предприятието BUCHER VASLIN, e Производител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Chalonnes Sur Loire, Франция.

  2. JM INOX TECHNOLOGIE

    Франция

    Предприятието JM INOX TECHNOLOGIE, e Производител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Laser cutting, Cylindrical and parallelpiped tanks, plants and equipment for breweries, и fruit juice pasteurisation systems. Седалището му е в/ъв Prades Le Lez, Франция.

  3. BARED SRL

    Италия

    Предприятието BARED SRL, e Производител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Енология - машини и техника, Оборудване и установки за наливни напитки, Енология - машини и техника, wholesale of machines for oenology, и Оборудване и установки за наливни напитки. Седалището му е в/ъв Codognè, Италия.

  4. CADALPE SRL

    Италия

    Предприятието CADALPE SRL, e Производител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, plants and equipment for breweries, Distillation columns, concentration equipment, и Винарски каци. Седалището му е в/ъв Vazzola, Италия.

  5. PMH VINICOLE

    Франция

    Предприятието PMH VINICOLE, e Производител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на lobe pumps, и pumps for the wine industry. Седалището му е в/ъв Montanay, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GIMAR S.R.L.

    Италия

    Предприятието GIMAR S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Метални вани. Освен това развива дейност и в сферата на Метални цистерни, Винарство - машини, техника и инсталации, Метални цистерни, wine-makers, Винарство - машини, техника и инсталации, и storage tanks. Седалището му е в/ъв Occimiano, Италия.

  2. AMOS INDUSTRIE

    Франция

    Предприятието AMOS INDUSTRIE, e Производител, и работи в сферата на Лозарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации, agri-food product machinery, tank for unloading grapes, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Beaune, Франция.

  3. C.E.M. S.R.L.

    Италия

    Предприятието C.E.M. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Енология - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации, Бутилиране и пълнене - машини и обурудване, Винарство - машини, техника и инсталации, systems and equipment for the wine industry, и Бутилиране и пълнене - машини и обурудване. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  4. CAZAUX ROTORFLEX

    Франция

    Предприятието CAZAUX ROTORFLEX, e Производител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на pump manufacturing, и piston pumps. Седалището му е в/ъв Montussan, Франция.

  5. TNP

    Украйна

    Предприятието TNP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

  1. TMCI PADOVAN SPA

    Италия

    Предприятието TMCI PADOVAN SPA, e Производител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации, Напитки - машини и техника за индустрията, fruit juice pasteurisation systems, liquid filters, Винарство - машини, техника и инсталации, и Напитки - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Vittorio Veneto, Италия.

  2. THEMAS

    Франция

    Предприятието THEMAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на amphoras. Седалището му е в/ъв Pernes Les Fontaines, Франция.

  1. PULEO S.R.L.

    Италия

    Предприятието PULEO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Енология - машини и техника, Енология - машини и техника, grape crushers for the wine industry, и wine machines. Седалището му е в/ъв Marsala, Италия.

  2. RTB SRL

    Италия

    Предприятието RTB SRL, e Производител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Енология - машини и техника, Енология - машини и техника, tangential flow filtration, wine-making coadjuvants, и products for wine-making. Седалището му е в/ъв Gallo D'alba, Италия.

  3. ARTENA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ARTENA S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на wine barrels, wine-making products, и wine-making tannins. Седалището му е в/ъв Gemonio, Италия.

  4. NEXO WINES, S.L.

    Испания

    Предприятието NEXO WINES, S.L., e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации, personalised brands, Winery, Винарство - машини, техника и инсталации, и Private Label. Седалището му е в/ъв Requena, Испания.

  5. PE DIONIS

    Украйна

    Предприятието PE DIONIS, e Производител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на cabernet-merlot. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

  6. SANLAUREN WINERY

    Китай

    Предприятието SANLAUREN WINERY, e Производител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв guangzhouq, Китай.

  7. DANANIKA LTD

    България

    Предприятието DANANIKA LTD, e Производител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Zlataritsa, България.

  8. VINOROB

    Украйна

    Предприятието VINOROB, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на wine cellars, и presses for the wine industry. Седалището му е в/ъв Uzhgorod, Украйна.

  1. SCA VIGNERONS REUNIS DE MONSEGUR

    Франция

    Предприятието SCA VIGNERONS REUNIS DE MONSEGUR, e Производител, и работи в сферата на Вина - Франция. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Бордо, Винарство - машини, техника и инсталации, Вина - Бордо, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Le Puy, Франция.

  2. COCCINELLAWINE

    Турция

    Предприятието COCCINELLAWINE, e Multi-Category, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на non-alcoholic wines. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. CFA

    Турция

    Предприятието CFA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации, filling, meat wine, wine bar wine tasting, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

  4. FIMER TECNOLOGIA DELL'IMBOTTIGLIAMENTO S.R.L.

    Италия

    Предприятието FIMER TECNOLOGIA DELL'IMBOTTIGLIAMENTO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Canelli, Италия.

  5. INOX MAREMMA S.R.L.

    Италия

    Предприятието INOX MAREMMA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Gavorrano, Италия.

  6. CAVE COOPERATIVE AGRICOLE DE SAINT-PANTALEON

    Франция

    Предприятието CAVE COOPERATIVE AGRICOLE DE SAINT-PANTALEON, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв St Pantaleon Les Vignes, Франция.

  7. ENOL PAV S.R.L.

    Италия

    Предприятието ENOL PAV S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Casteggio, Италия.

  8. CAVE COOPERATIVE VINICOLE

    Франция

    Предприятието CAVE COOPERATIVE VINICOLE, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Soultz, Франция.

  9. ENOTEC

    Италия

    Предприятието ENOTEC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Spinetoli, Италия.

  10. JU.CLA.S. S.R.L.

    Италия

    Предприятието JU.CLA.S. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Pescantina, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Винарство - машини- техника и инсталации - Внос износ

Брой резултати

1437 Фирми

Категория