Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • винарство - машини- техника и инсталации

Резултати за

Винарство - машини- техника и инсталации - Внос износ

 1. ARSILAC

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието ARSILAC, e Разпространител, и работи в сферата на Метални вани. Освен това развива дейност и в сферата на Варене на алкохол и ракия - машини и техника, Пивоварна - машини и техника, Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Машини и техника за химическата промишленост, Машини и техника за фармацевтичната промишленост, Машини и техника за производство на козметични изделия, refrigerated tanks, и steel tanks. Седалището му е в/ъв Monteux, Франция.

 2. BUCHER VASLIN

  Франция

  Предприятието BUCHER VASLIN, e Производител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Chalonnes Sur Loire, Франция.

 3. JM INOX TECHNOLOGIE

  Франция

  Предприятието JM INOX TECHNOLOGIE, e Производител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Laser cutting, Cylindrical and parallelpiped tanks, plants and equipment for breweries, и fruit juice pasteurisation systems. Седалището му е в/ъв Prades Le Lez, Франция.

 4. BARED SRL

  Италия

  Предприятието BARED SRL, e Производител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Енология - машини и техника, Оборудване и установки за наливни напитки, Енология - машини и техника, wholesale of machines for oenology, и Оборудване и установки за наливни напитки. Седалището му е в/ъв Codognè, Италия.

 5. CADALPE SRL

  Италия

  Предприятието CADALPE SRL, e Производител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, plants and equipment for breweries, Distillation columns, concentration equipment, и Винарски каци. Седалището му е в/ъв Vazzola, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. C.E.M. S.R.L.

  Италия

  Предприятието C.E.M. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Енология - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации, Бутилиране и пълнене - машини и обурудване, Винарство - машини, техника и инсталации, systems and equipment for the wine industry, и Бутилиране и пълнене - машини и обурудване. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 2. GIMAR S.R.L.

  Италия

  Предприятието GIMAR S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Метални вани. Освен това развива дейност и в сферата на Метални цистерни, Винарство - машини, техника и инсталации, Метални цистерни, wine-makers, Винарство - машини, техника и инсталации, и storage tanks. Седалището му е в/ъв Occimiano, Италия.

 3. PMH VINICOLE

  Франция

  Предприятието PMH VINICOLE, e Производител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на lobe pumps, и pumps for the wine industry. Седалището му е в/ъв Montanay, Франция.

 4. PULEO S.R.L.

  Италия

  Предприятието PULEO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Енология - машини и техника, Енология - машини и техника, grape crushers for the wine industry, и wine machines. Седалището му е в/ъв Marsala, Италия.

 5. RTB SRL

  Италия

  Предприятието RTB SRL, e Производител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Енология - машини и техника, Енология - машини и техника, tangential flow filtration, wine-making coadjuvants, и products for wine-making. Седалището му е в/ъв Gallo D'alba, Италия.

 1. TNP

  Украйна

  Предприятието TNP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Visable supports the Ukrainian companies, и Visable supports the Ukrainian companies. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

 2. TMCI PADOVAN SPA

  Италия

  Предприятието TMCI PADOVAN SPA, e Производител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации, Напитки - машини и техника за индустрията, fruit juice pasteurisation systems, liquid filters, Винарство - машини, техника и инсталации, и Напитки - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Vittorio Veneto, Италия.

 1. THEMAS

  Франция

  Предприятието THEMAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на amphoras. Седалището му е в/ъв Pernes Les Fontaines, Франция.

 2. AMOS INDUSTRIE

  Франция

  Предприятието AMOS INDUSTRIE, e Производител, и работи в сферата на Лозарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации, agri-food product machinery, tank for unloading grapes, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Beaune, Франция.

 3. CAZAUX ROTORFLEX

  Франция

  Предприятието CAZAUX ROTORFLEX, e Производител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на pump manufacturing, и piston pumps. Седалището му е в/ъв Montussan, Франция.

 4. PE DIONIS

  Украйна

  Предприятието PE DIONIS, e Производител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Visable supports the Ukrainian companies, cabernet-merlot, и Visable supports the Ukrainian companies. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

 5. ARTENA S.R.L.

  Италия

  Предприятието ARTENA S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на wine barrels, wine-making products, и wine-making tannins. Седалището му е в/ъв Gemonio, Италия.

 6. NEXO WINES, S.L.

  Испания

  Предприятието NEXO WINES, S.L., e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации, personalised brands, Winery, Винарство - машини, техника и инсталации, и Private Label. Седалището му е в/ъв Requena, Испания.

 7. VINOROB

  Украйна

  Предприятието VINOROB, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Visable supports the Ukrainian companies, wine cellars, presses for the wine industry, и Visable supports the Ukrainian companies. Седалището му е в/ъв Uzhgorod, Украйна.

 8. COCCINELLAWINE

  Турция

  Предприятието COCCINELLAWINE, e Multi-Category, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на non-alcoholic wines. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 1. DANANIKA LTD

  България

  Предприятието DANANIKA LTD, e Производител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Zlataritsa, България.

 2. SANLAUREN WINERY

  Китай

  Предприятието SANLAUREN WINERY, e Производител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв guangzhouq, Китай.

 3. CFA

  Турция

  Предприятието CFA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации, filling, meat wine, wine bar wine tasting, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

 4. SCA VIGNERONS REUNIS DE MONSEGUR

  Франция

  Предприятието SCA VIGNERONS REUNIS DE MONSEGUR, e Производител, и работи в сферата на Вина - Франция. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Бордо, Винарство - машини, техника и инсталации, Вина - Бордо, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Le Puy, Франция.

 5. SCA CAVES DES VIGNERONS DE ST PAULET

  Франция

  Предприятието SCA CAVES DES VIGNERONS DE ST PAULET, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв St Paulet De Caisson, Франция.

 6. INOX MAREMMA S.R.L.

  Италия

  Предприятието INOX MAREMMA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Gavorrano, Италия.

 7. CAVE COOPERATIVE AGRICOLE DE SAINT-PANTALEON

  Франция

  Предприятието CAVE COOPERATIVE AGRICOLE DE SAINT-PANTALEON, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв St Pantaleon Les Vignes, Франция.

 8. IPTAL EDILDI

  Турция

  Предприятието IPTAL EDILDI, e Разпространител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на white wines, red wines, и engine production. Седалището му е в/ъв Mardin, Турция.

 9. ENOL PAV S.R.L.

  Италия

  Предприятието ENOL PAV S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Casteggio, Италия.

 10. MATHIS PROST

  Люксембург

  Предприятието MATHIS PROST, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармацевтични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Поддръжка на плувни басейни - препарати, Винарство - машини, техника и инсталации, Поддръжка на плувни басейни - препарати, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Sandweiler, Люксембург.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Винарство - машини- техника и инсталации - Внос износ

Брой резултати

1437 Фирми

Категория