• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • сплав- разширяваща се при застиване - ламарина

Резултати за

Сплав- разширяваща се при застиване - ламарина

ТурцияИстанбул и област Мармара
  1. ANB METAL - EXPANDED METAL

    Турция

    Предприятието ANB METAL - EXPANDED METAL, e Производител, и работи в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Седалището му е в/ъв Tekirdag, Турция.

  2. ONR ONUR RAF VE SOGUTMA SISTEMLERI SAN. TIC.LTD.STI.

    Турция

    Предприятието ONR ONUR RAF VE SOGUTMA SISTEMLERI SAN. TIC.LTD.STI., e Производител, и работи в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Освен това развива дейност и в сферата на Магазини - подреждане, Изложбени поставки за магазини, metal shelves for shops, Магазини - подреждане, и Изложбени поставки за магазини. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. ADNAN DOGAN DEMIRCELIK MAMULLERI SAN VE TIC A.S

    Турция

    Предприятието ADNAN DOGAN DEMIRCELIK MAMULLERI SAN VE TIC A.S, e Производител, и работи в сферата на Перфорирана ламарина от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, и Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. DELPHI PANO VE METAL

    Турция

    Предприятието DELPHI PANO VE METAL, e Производител, и работи в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Освен това развива дейност и в сферата на Sheet metal cutting, и Lift car manufacture. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.