• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - хранително-вкусова промишленост

Резултати за

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост - Разпространител - Турция

ТурцияРазпространител
  1. ESTO TRADE CO.

    Турция

    Предприятието ESTO TRADE CO., e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Бебешки пелени, и Бебешки пелени. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  2. SHAHAB PROJECTS

    Турция

    Предприятието SHAHAB PROJECTS, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Внос-износ - мебелно обзавеждане, Внос-износ - текстил и облекло, petrochemical products, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Внос-износ - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. AKOK FOREIGN TRADE CONSULTANCY COMPANY LTD

    Турция

    Предприятието AKOK FOREIGN TRADE CONSULTANCY COMPANY LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Kutahya, Турция.

  4. HCH GLOBAL TRADE

    Турция

    Предприятието HCH GLOBAL TRADE, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. APC GIDA MADDELERI TICARET LIMITED SIRKETI

    Турция

    Предприятието APC GIDA MADDELERI TICARET LIMITED SIRKETI, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Miscellaneous office supply articles. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PRESTIJ DAGITIM GIDA NAK LTD STI

    Турция

    Предприятието PRESTIJ DAGITIM GIDA NAK LTD STI, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на logistics for food products, frozen foods, и foodstuffs export. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. SEKUIL TARIM TEKSTIL SAN. VE TIC. LTD ŞTI

    Турция

    Предприятието SEKUIL TARIM TEKSTIL SAN. VE TIC. LTD ŞTI, e Multi-Category, и работи в сферата на Тропически плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, fruit & vegetables, tinned bananas, packaged lemons, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Antalya, Турция.

  3. NISAQUA PORT SERVICES,FOOD AND BEVERAGE COMPANY

    Турция

    Предприятието NISAQUA PORT SERVICES,FOOD AND BEVERAGE COMPANY, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Nilüfer, Турция.

  4. SHNGROUP

    Турция

    Предприятието SHNGROUP, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

  5. HMK TARIM

    Турция

    Предприятието HMK TARIM, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на farm, farmland, fertilizer, и farm machinery. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  1. TURKISH JORDANIAN CO TJC

    Турция

    Предприятието TURKISH JORDANIAN CO TJC, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на aluminium food containers, aluminum panel, accessories for footwear, и adjustable system. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. MFS GIDA PAZ. TEM.TEK.INŞ.SAN. VE TIC.LTD.ŞTI.

    Турция

    Предприятието MFS GIDA PAZ. TEM.TEK.INŞ.SAN. VE TIC.LTD.ŞTI., e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на food products. Седалището му е в/ъв Rize, Турция.

  1. DORT BAHAR GIDA VE TARIM URUNLERI

    Турция

    Предприятието DORT BAHAR GIDA VE TARIM URUNLERI, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Sarigol, Турция.

  2. CYM GIDA INSAAT DANISMANLIK HIZMETLERI LIMITED SIRKETI

    Турция

    Предприятието CYM GIDA INSAAT DANISMANLIK HIZMETLERI LIMITED SIRKETI, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

  3. OYTUN DIŞ TICARET LIMITED ŞIRKETI

    Турция

    Предприятието OYTUN DIŞ TICARET LIMITED ŞIRKETI, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Слънчеви панели, corn flakes, и Слънчеви панели. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. OMEGOGROUP

    Турция

    Предприятието OMEGOGROUP, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на import, on-line trading, food industry, и marketing and export. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. MR BAYGUN DIŞ TICARET LIMITED

    Турция

    Предприятието MR BAYGUN DIŞ TICARET LIMITED, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на apples, apple trading, и apples import export. Седалището му е в/ъв Isparta, Турция.

  6. TURKOFOOD

    Турция

    Предприятието TURKOFOOD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Tomato paste. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  7. GOLDEN SHINE LTD,

    Турция

    Предприятието GOLDEN SHINE LTD,, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на saffron. Седалището му е в/ъв Istabul, Турция.

  8. BAHÇE GIDA

    Турция

    Предприятието BAHÇE GIDA, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на export, и wholesale foodstuffs. Седалището му е в/ъв Mersin, Турция.

  1. FAIR FOOD 4 ALL

    Турция

    Предприятието FAIR FOOD 4 ALL, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на shrimp, и wines. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  2. ÜNVER TRACTOR

    Турция

    Предприятието ÜNVER TRACTOR, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

  3. ROYAL ALLIANCE INTERNATIONAL TRADE COMPANY

    Турция

    Предприятието ROYAL ALLIANCE INTERNATIONAL TRADE COMPANY, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на sunflower oil, и bread flour. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. FROMHOME GIDA DIS TICARET LTD. STI

    Турция

    Предприятието FROMHOME GIDA DIS TICARET LTD. STI, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Urla, Турция.

  5. DEMIRKAYA TIC LTD STI

    Турция

    Предприятието DEMIRKAYA TIC LTD STI, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  6. CETIN

    Турция

    Предприятието CETIN, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Agri, Турция.

  7. LEGALYS CO

    Турция

    Предприятието LEGALYS CO, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на fish soup. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  8. SCHNELLER EXPORT-IMPORT-ÖZ LOKMAN TÜKETIM MADDELERI

    Турция

    Предприятието SCHNELLER EXPORT-IMPORT-ÖZ LOKMAN TÜKETIM MADDELERI, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  9. DOBA FRESH

    Турция

    Предприятието DOBA FRESH, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Mersin, Турция.

  10. PROGRESSGROUP

    Турция

    Предприятието PROGRESSGROUP, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно