• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • бижутерия- часовникарство- златарство - машини и техника

Резултати за

Търговец На Едро - Бижутерия- часовникарство- златарство - машини и техника

Търговец на едро
  1. LAVAL EUROPE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието LAVAL EUROPE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство - принадлежности, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Опаковки от хартия и картон, Кутии за бижута, Часовникарство - инструменти за поправка, Кутии и ковчежета за бижута - опаковане по поръчка, clock-making accessories, Часовникарство - принадлежности, и Jewellery cases. Седалището му е в/ъв Chédigny, Франция.

  2. PRINT 3D CAST

    Белгия

    Verified by europages badge

    Предприятието PRINT 3D CAST, e Multi-Category, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия и ювелирство, Ювелирство, Промишлени прототипи, costume jewellery - production, jewellery design, 3d design, manufacture of jewellery, jewellers design, и smelting using the lost-wax process. Седалището му е в/ъв Uccle, Белгия.

  3. OLVIOS

    Гърция

    Предприятието OLVIOS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на jewel, 14 ct gold jewellery, и silver alloy jewellery. Седалището му е в/ъв Athens, Гърция.

  4. E-JEWELTOOLS.GR OE

    Гърция

    Предприятието E-JEWELTOOLS.GR OE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на diamond-tipped tools for watchmakers and watchmaking. Седалището му е в/ъв Thessaloniki, Гърция.

  5. ARTSUPPORT GMBH

    Швейцария

    Предприятието ARTSUPPORT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Триизмерни принтери, и Триизмерни принтери. Седалището му е в/ъв Rümlang, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AMAZONIA GMBH

    Германия

    Предприятието AMAZONIA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Buxtehude, Германия.

  2. AUROPHILIST INH. TJARK CÖSTER

    Германия

    Предприятието AUROPHILIST INH. TJARK CÖSTER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Braunschweig, Германия.

  3. SIDDHARATHA KRISTALLE, INH. ANNEMARIE GARTUNG

    Германия

    Предприятието SIDDHARATHA KRISTALLE, INH. ANNEMARIE GARTUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Remptendorf, Германия.

  4. YABANCI SCHMUCKWAREN RUKAN YABANCI

    Германия

    Предприятието YABANCI SCHMUCKWAREN RUKAN YABANCI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Нескъпоценна бижутерия, Златарство и сребърни съдове, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Нескъпоценна бижутерия, и Златарство и сребърни съдове. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  5. TIME FOR SPORTS SPORTUHREN-GROSSHANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието TIME FOR SPORTS SPORTUHREN-GROSSHANDEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Промишлено часовникарство и времеви контрол, Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Часовникарство, Промишлено часовникарство и времеви контрол, Часовникарство - принадлежности, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Michelstadt, Германия.

  1. EDELMETALLKONTOR WEBER

    Германия

    Предприятието EDELMETALLKONTOR WEBER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Göttingen, Германия.

  2. BECKER SCHMUCKWAREN

    Германия

    Предприятието BECKER SCHMUCKWAREN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Bremen, Германия.

  1. AMETISTA, D. RODELLI

    Швейцария

    Предприятието AMETISTA, D. RODELLI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Thalwil, Швейцария.

  2. FRANZ BRENK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието FRANZ BRENK GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kämpfelbach, Германия.

  3. EAGLE FEATHER TRADING

    Швейцария

    Предприятието EAGLE FEATHER TRADING, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Аксесоари за церемониални облекла, Музикални инструменти и аксесоари, Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Аксесоари за церемониални облекла, и Музикални инструменти и аксесоари. Седалището му е в/ъв Rüti, Швейцария.

  4. KRAFT-DES-STEINES JÖRG WINKLER

    Германия

    Предприятието KRAFT-DES-STEINES JÖRG WINKLER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Amberg, Германия.

  5. ANDREAS OTT

    Германия

    Предприятието ANDREAS OTT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Промишлено часовникарство и времеви контрол, Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Часовникарство, Промишлено часовникарство и времеви контрол, Часовникарство - принадлежности, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Zella-Mehlis, Германия.

  6. BEAR UHRBAND GMBH

    Германия

    Предприятието BEAR UHRBAND GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Промишлено часовникарство и времеви контрол, Часовникарство - принадлежности, Пружини за часовникарството, Часовникарство, Промишлено часовникарство и времеви контрол, Часовникарство - принадлежности, и Пружини за часовникарството. Седалището му е в/ъв Tauberbischofsheim, Германия.

  7. MADAME BUTTERFLY GMBH

    Германия

    Предприятието MADAME BUTTERFLY GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Аксесоари за облекло, Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Аксесоари за облекло. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  8. HEINRICH HEIDECKER -GERMAN METAL MESH-

    Германия

    Предприятието HEINRICH HEIDECKER -GERMAN METAL MESH-, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия - машини и техника, Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Бижутерия - машини и техника, Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  1. N.U.B. IMPORT UND GROSSHANDEL MIT EDELSTEINEN GMBH

    Германия

    Предприятието N.U.B. IMPORT UND GROSSHANDEL MIT EDELSTEINEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  2. ASHANA AG

    Швейцария

    Предприятието ASHANA AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия - машини и техника, Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Бижутерия - машини и техника, Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  3. COEUR DE LION SCHMUCKDESIGN GMBH

    Германия

    Предприятието COEUR DE LION SCHMUCKDESIGN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. PERLEN & SCHMUCKCENTER GMBH

    Германия

    Предприятието PERLEN & SCHMUCKCENTER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Нескъпоценна бижутерия, Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, и Нескъпоценна бижутерия. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

  5. EUROGEM.BIZ - TORSTEN MÖLLER

    Германия

    Предприятието EUROGEM.BIZ - TORSTEN MÖLLER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Злато. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Schmitten, Германия.

  6. LOCHERER AG

    Швейцария

    Предприятието LOCHERER AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Аксесоари за облекло, Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Аксесоари за облекло. Седалището му е в/ъв Feusisberg, Швейцария.

  7. SCHUMANN DESIGN

    Германия

    Предприятието SCHUMANN DESIGN, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Delmenhorst, Германия.

  8. EDWIN WEISSENFELS

    Германия

    Предприятието EDWIN WEISSENFELS, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Нескъпоценна бижутерия, Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, и Нескъпоценна бижутерия. Седалището му е в/ъв Asbach, Германия.

  9. SILBERWERK. GMBH

    Германия

    Предприятието SILBERWERK. GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Mühltal, Германия.

  10. ACHIM DE LA HAYE - SCHMUCKIMPORT

    Германия

    Предприятието ACHIM DE LA HAYE - SCHMUCKIMPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Аксесоари за облекло, Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Аксесоари за облекло. Седалището му е в/ъв Herzogenrath, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Търговец На Едро - Бижутерия- часовникарство- златарство - машини и техника

Брой резултати

485 Фирми