• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • животновъдство - внос-износ

Резултати за

Търговец На Едро - Животновъдство - внос-износ

Търговец на едро
  1. AGROVITA

    Украйна

    Предприятието AGROVITA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, millet, chick-peas, Земеделие - внос-износ, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

  2. PLATINUM COMERCIAL PECUARIA INTERNACIONAL, S. L.

    Испания

    Предприятието PLATINUM COMERCIAL PECUARIA INTERNACIONAL, S. L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Guitiriz, Испания.

  3. EPOL

    Естония

    Предприятието EPOL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Luige, Естония.

  4. KOSSEN LIVESTOCK GMBH

    Германия

    Предприятието KOSSEN LIVESTOCK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Haren, Германия.

  5. PAJARERÍA SAMU

    Испания

    Предприятието PAJARERÍA SAMU, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Декоративни птици, pet bird food, и Декоративни птици. Седалището му е в/ъв Estepa, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. NEMEGHEER

    Белгия

    Предприятието NEMEGHEER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Млечни крави, и Млечни крави. Седалището му е в/ъв Tielt, Белгия.

  2. SUER GLOBAL IMPORT EXPORT

    Турция

    Предприятието SUER GLOBAL IMPORT EXPORT, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, Животновъдство - внос-износ, Внос-износ на енергия и суровини, Черна металургия и металургия - внос-износ, foodstuffs - import/export, Животновъдство - внос-износ, и Внос-износ на енергия и суровини. Седалището му е в/ъв Van, Турция.

  3. KOSOGLOU S.A.

    Гърция

    Предприятието KOSOGLOU S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на mixed road-ship transport, и tourist services. Седалището му е в/ъв Iraklion Crete, Гърция.

  4. EURASIA LTD

    Латвия

    Предприятието EURASIA LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на cattle, Heifers, lamb and mutton, и bulls. Седалището му е в/ъв Riga, Латвия.

  5. SAR IMPORT EXPORT DI SANNINO ROBERTO

    Италия

    Предприятието SAR IMPORT EXPORT DI SANNINO ROBERTO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cagliari, Италия.

  1. ANIMAL FOODS

    Гърция

    Предприятието ANIMAL FOODS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kalohori / Thessaloniki, Гърция.

  2. HUN-TÜRK LIVESTOCK KFT

    Унгария

    Предприятието HUN-TÜRK LIVESTOCK KFT, e Multi-Category, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на meat import export, Cattle import export, и Enterprise Europe network turkey. Седалището му е в/ъв Besenyötelek, Унгария.

  1. VARKENSHANDEL T. DE KONING & ZN B.V.

    Холандия

    Предприятието VARKENSHANDEL T. DE KONING & ZN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lunteren, Холандия.

  2. BOVICOR

    Испания

    Предприятието BOVICOR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Говеда, lambs, export, и Говеда. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

  3. AGROMCO

    Румъния

    Предприятието AGROMCO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Florest, Румъния.

  4. CZECH LIVESTOCK - JOSEF ČADA

    Чехия

    Предприятието CZECH LIVESTOCK - JOSEF ČADA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Месодайни телета и говеда, cattle, Месодайни телета и говеда, Cattle import export, и livestock. Седалището му е в/ъв Rudolfov, Чехия.

  5. CORPORATION OVEN

    Украйна

    Предприятието CORPORATION OVEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Животни и животновъдство, avicultural industry, и Животни и животновъдство. Седалището му е в/ъв Dnepropetrovsk, Украйна.

  6. HÉLIX SANTA ANA ESP

    Испания

    Предприятието HÉLIX SANTA ANA ESP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв La Coruña, Испания.

  7. ALPEN LIVESTOCK EXPORT-IMPORT UG

    Германия

    Предприятието ALPEN LIVESTOCK EXPORT-IMPORT UG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ottobrunn, Германия.

  8. INTER ROHI INVERSIONES S.A.S

    Колумбия

    Предприятието INTER ROHI INVERSIONES S.A.S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - внос-износ, foodstuffs - import/export, и Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Envigado, Колумбия.

  1. AKM

    Мароко

    Предприятието AKM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месодайни телета и говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - внос-износ, cattle, и Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Safi, Мароко.

  2. CARACOL DE GALICIA

    Испания

    Предприятието CARACOL DE GALICIA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на snail breeding. Седалището му е в/ъв Barrantes, Испания.

  3. TIS COMMERCE LTD

    България

    Предприятието TIS COMMERCE LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Shumen, България.

  4. VIEHHANDEL / VIEHEXPORT SCHERRER

    Швейцария

    Предприятието VIEHHANDEL / VIEHEXPORT SCHERRER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на livestock, и animal breeding. Седалището му е в/ъв Trübbach, Швейцария.

  5. DBK IMPORT

    Алжир

    Предприятието DBK IMPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tiziouzou, Алжир.

  6. COMERCIALIZACION SELECTA SL

    Испания

    Предприятието COMERCIALIZACION SELECTA SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на cattle-breeding, mutton sheep, и fresh sheep meat. Седалището му е в/ъв Sevilla, Испания.

  7. MATASYON TARIM

    Турция

    Предприятието MATASYON TARIM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на industrial constructions, trade in metals and alloys, и frozen foodstuffs export. Седалището му е в/ъв Samsun, Турция.

  8. GRAIN TRANS LTD

    Украйна

    Предприятието GRAIN TRANS LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

  9. INTERBOVES GMBH

    Германия

    Предприятието INTERBOVES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на breeding cattle. Седалището му е в/ъв Altusried, Германия.

  10. BITENA.LT

    Украйна

    Предприятието BITENA.LT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Търговец На Едро - Животновъдство - внос-износ

Брой резултати

1733 Фирми