• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • животновъдство - внос-износ

Резултати за

Животновъдство - внос-износ - Търговец На Едро - Италия

ИталияТърговец на едро
  1. SAR IMPORT EXPORT DI SANNINO ROBERTO

    Италия

    Предприятието SAR IMPORT EXPORT DI SANNINO ROBERTO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cagliari, Италия.

  2. ATEL S.R.L.

    Италия

    Предприятието ATEL S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство, цветарство - внос-износ, Животновъдство - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, и Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Udine, Италия.

  3. J-FOOD SRL

    Италия

    Предприятието J-FOOD SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  4. ITTICA SANGIORGIO S.R.L.

    Италия

  5. PETRI ENZO

    Италия

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ASIAOASI S.R.L.

    Италия

  2. PROMER OVERSEAS S.R.L.

    Италия

  3. CTC - S.R.L.

    Италия

  4. TOLDE S.R.L.

    Италия

    Предприятието TOLDE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Belluno, Италия.

  5. ANDREA ANSELMI & C. S.R.L.

    Италия

    Предприятието ANDREA ANSELMI & C. S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, Земеделие - внос-износ, Житни растения и зърнени храни, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Magliano De' Marsi, Италия.

  1. UNIMEX INTERNATIONAL MARKETING S.R.L.

    Италия

    Предприятието UNIMEX INTERNATIONAL MARKETING S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bergamo, Италия.

  2. LANINI LEGUMI S.R.L.

    Италия

    Предприятието LANINI LEGUMI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Scandicci, Италия.

  1. DI PALMA DONATO & FIGLI S.R.L.

    Италия

  2. HORAS SRL

    Италия

    Предприятието HORAS SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Земеделски продукти, fruit & vegetables, frozen foods, Хранeнe - внос-износ, и Земеделски продукти. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  3. VALI TRADE S.R.L.

    Италия

    Предприятието VALI TRADE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Treviso, Италия.

  4. AGENZIA INDUSTRIALE S.R.L.

    Италия

    Предприятието AGENZIA INDUSTRIALE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Подправки. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Angri, Италия.

  5. ZEPHYR TRADING S.R.L.

    Италия

  6. ITALEXPO S.R.L.

    Италия

  7. STRANO S.P.A.

    Италия

  8. FITIMEX S.P.A.

    Италия

    Предприятието FITIMEX S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Albenga, Италия.

  1. LA CASA S.R.L.

    Италия

  2. LUREX S.R.L.

    Италия

  3. H.T.S. S.R.L.

    Италия

  4. M.B.

    Италия

  5. DIEFFE S.R.L.

    Италия

    Предприятието DIEFFE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pordenone, Италия.

  6. TOBACCO'S IMEX S.P.A.

    Италия

  7. ITALPROGRAM PLUS S.R.L.

    Италия

  8. GRUPPO P & P LOYAL S.P.A.

    Италия

  9. P.M. CO S.R.L.

    Италия

    Предприятието P.M. CO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  10. PERUGINI ARVEDO & C.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Животновъдство - внос-износ - Търговец На Едро - Италия

Брой резултати

210 Фирми