• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • търговия с металургични изделия

Резултати за

Търговия с металургични изделия - Внос износ

 1. TRIBEL METALS

  Белгия

  Verified by europages badge

  Предприятието TRIBEL METALS, e Производител, и работи в сферата на Метали - събиране и рециклиране. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Старо желязо - събиране и рециклиране, Търговия с металургични изделия, Внос-износ - стомани и метали, Старо желязо - събиране и рециклиране, и Търговия с металургични изделия. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

 2. VHW-METALLPRESSWERK GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието VHW-METALLPRESSWERK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Седалището му е в/ъв Spaichingen, Германия.

 3. AG METALS RECYCLING

  Белгия

  Verified by europages badge

  Предприятието AG METALS RECYCLING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Търговия с металургични изделия, Метали - събиране и рециклиране, Старо желязо - събиране и рециклиране, purchase of iron scrap, Recovery of ferrous metal, metal collection, Recycling of electrical appliances, Търговия с металургични изделия, и Метали - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Lot, Белгия.

 4. KRÖGER STAHLUMFORMUNG GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието KRÖGER STAHLUMFORMUNG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Седалището му е в/ъв Attendorn, Германия.

 5. HIRT-LINE EUROPE

  Швейцария

  Предприятието HIRT-LINE EUROPE, e Разпространител, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Седалището му е в/ъв Mannenbach-Salenstein, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. HOLTER EISENHANDEL VOSSHENRICH GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието HOLTER EISENHANDEL VOSSHENRICH GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на CNC 5-axis milling work, Machining of metals, metal boring, и Band saws - cutting. Седалището му е в/ъв Schloß Holte-Stukenbrock, Германия.

 2. MONGERY TEL VE TEL ÜRÜNLERI

  Турция

  Предприятието MONGERY TEL VE TEL ÜRÜNLERI, e Разпространител, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

 3. STEEL LINE HANDELSGMBH

  Австрия

  Предприятието STEEL LINE HANDELSGMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 4. HONG KONG SPECIAL METALS LIMITED

  Хонконг

  Предприятието HONG KONG SPECIAL METALS LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от неръждаема стомана, stainless steel, stainless steel forged parts, Stainless steel unions, и Тръби от неръждаема стомана. Седалището му е в/ъв Hong Kong, Хонконг.

 5. STEEL SERVICE KREFELD GMBH

  Германия

  Предприятието STEEL SERVICE KREFELD GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Инструментални стомани, cold work steels, Quenched and tempered steels, hot work steels, и Инструментални стомани. Седалището му е в/ъв Krefeld, Германия.

 1. STAHL+PLASTIC FLANSCHEN WITTE GMBH

  Германия

  Предприятието STAHL+PLASTIC FLANSCHEN WITTE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Седалището му е в/ъв Holzwickede, Германия.

 2. MEGACITY

  Украйна

  Предприятието MEGACITY, e Производител, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на bitumen-coated roof tile, tiles, и grit covered tile. Седалището му е в/ъв Kharkov, Украйна.

 1. ARIJ GLOBAL TRADING CO

  Оман

  Предприятието ARIJ GLOBAL TRADING CO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Седалището му е в/ъв Muscat, Оман.

 2. EXOBUYER.COM

  САЩ

  Предприятието EXOBUYER.COM, e Разпространител, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Steel trading, и Oil & Gas procurement. Седалището му е в/ъв Miami, САЩ.

 3. CAT SPÓŁKA Z O.O.

  Полша

  Предприятието CAT SPÓŁKA Z O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Седалището му е в/ъв Chorzów, Полша.

 4. FRAME FACTORY

  Холандия

  Предприятието FRAME FACTORY, e Производител, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

 5. PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE OLMET

  Полша

  Предприятието PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE OLMET, e Производител, и работи в сферата на Инструментални стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Търговия с металургични изделия, Wholesale production and sales, и Търговия с металургични изделия. Седалището му е в/ъв Kolno, Полша.

 6. G METAL

  Турция

  Предприятието G METAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на carbon steel, и beams. Седалището му е в/ъв istanbul, Турция.

 7. KAYNAR METAL ÇELIK BORU PROFIL VE PASLANMAZ SAN TIC LTD ŞTI

  Турция

  Предприятието KAYNAR METAL ÇELIK BORU PROFIL VE PASLANMAZ SAN TIC LTD ŞTI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Магистрални тръбопроводи от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от стомана, Търговия с металургични изделия, Тръби от неръждаема стомана, Тръби от стомана, Търговия с металургични изделия, stainless steel flanges, и Тръби от неръждаема стомана. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 8. RESOURCEGROUP

  Украйна

  Предприятието RESOURCEGROUP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изкуствени торове. Освен това развива дейност и в сферата на Въглища, Стомани, Търговия с металургични изделия, Fuels, Въглища, Стомани, и Търговия с металургични изделия. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

 1. PRODUCTION REPUBLICAN UNITARY ENTERPRISE ELECTRONMASH PLANT

  Беларус

  Предприятието PRODUCTION REPUBLICAN UNITARY ENTERPRISE ELECTRONMASH PLANT, и работи в сферата на Метални резервоари. Освен това развива дейност и в сферата на Метални контейнери, Търговия с металургични изделия, Внос-износ на медицинска хирургична техника, conveyor belts, Метални контейнери, Търговия с металургични изделия, и Внос-износ на медицинска хирургична техника. Седалището му е в/ъв MINSK, Беларус.

 2. NINGBO QIYI PRECISION METALS CO.,LTD.

  Китай

  Предприятието NINGBO QIYI PRECISION METALS CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Седалището му е в/ъв Zhejiang, Китай.

 3. KARMA METAL - METAL TASIMA KASASI CESITLERI IMALATI

  Турция

  Предприятието KARMA METAL - METAL TASIMA KASASI CESITLERI IMALATI, e Производител, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. ALL STEEL

  Мароко

  Предприятието ALL STEEL, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Търговия с металургични изделия, steel for metal construction, assembly of mechanical structures and structural work, Търговия с металургични изделия, и metal carpentry design. Седалището му е в/ъв El Jadida, Мароко.

 5. INFINITE STEELS & ALLOYS

  Люксембург

  Предприятието INFINITE STEELS & ALLOYS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на welded pipes, и seamless pipes. Седалището му е в/ъв Luxembourg, Люксембург.

 6. THREEWAY STEEL CO.,LTD

  Китай

  Предприятието THREEWAY STEEL CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Седалището му е в/ъв Changsha, Китай.

 7. PESEN GALVANIZE

  Турция

  Предприятието PESEN GALVANIZE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Заварени решетки, Supplier of steel, Low-carbon annealed steel wire without coating, galvanized wire, и Заварени решетки. Седалището му е в/ъв Istanbul / Kartal, Турция.

 8. PE SICA TATA

  Украйна

  Предприятието PE SICA TATA, e Производител, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Въглерод - производни, graphite, Ferrosilicon, Въглерод - производни, и fireproof products. Седалището му е в/ъв Zaporozhye, Украйна.

 9. AUGUST KLOPHAUS GMBH

  Германия

  Предприятието AUGUST KLOPHAUS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Седалището му е в/ъв Solingen, Германия.

 10. GIC PORT GMBH

  Германия

  Предприятието GIC PORT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Седалището му е в/ъв Bonn, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Търговия с металургични изделия - Внос износ

Брой резултати

282 Фирми