• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

УкрайнаПричерноморска област
  1. EXIMFOOD LLC

    Украйна

    Предприятието EXIMFOOD LLC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

  2. ATTUAL

    Украйна

    Предприятието ATTUAL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

  3. KRUPYANYI DVIR

    Украйна

    Предприятието KRUPYANYI DVIR, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Odesa, Украйна.

  4. BVA TRADING LTD

    Украйна

    Предприятието BVA TRADING LTD, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Odesa, Украйна.

  5. DDINC

    Украйна

    Предприятието DDINC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Soils, Украйна.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MAHDI-TRADE

    Украйна

    Предприятието MAHDI-TRADE, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

  2. UKR ELIT GROUP

    Украйна

    Предприятието UKR ELIT GROUP, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

  3. BVA TRADING

    Украйна

    Предприятието BVA TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на gluten-free product. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

  4. GMBH GETREIDEVERARBEITUNGSUNTERNEHMEN YUMAS

    Украйна

    Предприятието GMBH GETREIDEVERARBEITUNGSUNTERNEHMEN YUMAS, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на soft wheat flour. Седалището му е в/ъв Freimersheim, Украйна.

  5. DUBAISTROY

    Украйна

    Предприятието DUBAISTROY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

  1. DOLPHIN INT. LTD.

    Украйна

    Предприятието DOLPHIN INT. LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sesame seeds, и peanuts. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

  2. "SOROKATYY"

    Украйна

    Предприятието "SOROKATYY", e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на foodstuffs. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

  1. AGROVITA

    Украйна

    Предприятието AGROVITA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, millet, chick-peas, Земеделие - внос-износ, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.