• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Разпространител - Украйна

УкрайнаРазпространител
  1. VOSTOCHNY KARAVAN

    Украйна

    Предприятието VOSTOCHNY KARAVAN, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на oriental objects. Седалището му е в/ъв Kharkov, Украйна.

  2. SPE FIRM YAMUNA

    Украйна

    Предприятието SPE FIRM YAMUNA, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rivne, Украйна.

  3. MAEL PRIVATE LIMITED

    Украйна

    Предприятието MAEL PRIVATE LIMITED, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на chicken. Седалището му е в/ъв Lviv, Украйна.

  4. STORE FOOD DISTRIBUTION

    Украйна

    Предприятието STORE FOOD DISTRIBUTION, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на food distribution. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

  5. KOSMOS LTD

    Украйна

    Предприятието KOSMOS LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на frozen foodstuffs export. Седалището му е в/ъв Dnipro, Украйна.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. M.V.

    Украйна

    Предприятието M.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на international contracts. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

  2. UNITEXIMGROUP S.R.O.

    Украйна

    Предприятието UNITEXIMGROUP S.R.O., e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dnipropetrovsk, Украйна.

  3. FOOD UKRAINE ORGANISATION

    Украйна

    Предприятието FOOD UKRAINE ORGANISATION, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на baby foods. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

  4. MOBOUT

    Украйна

    Предприятието MOBOUT, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на staircase. Седалището му е в/ъв Kharkiv, Украйна.

  5. UKR ELIT GROUP

    Украйна

    Предприятието UKR ELIT GROUP, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

  1. VTI EXIM

    Украйна

    Предприятието VTI EXIM, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lviv, Украйна.

  2. USPOT LTD LIMITED LIABILITY COMPANY

    Украйна

    Предприятието USPOT LTD LIMITED LIABILITY COMPANY, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Chabany, Kiev Region, Украйна.

  1. "SOROKATYY"

    Украйна

    Предприятието "SOROKATYY", e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на foodstuffs. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

  2. TECHNO INVEST GROUP

    Украйна

    Предприятието TECHNO INVEST GROUP, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

  3. PRIORITET MARKET

    Украйна

    Предприятието PRIORITET MARKET, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.