• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • ягодови плодове (малина- боровинка- шипка и пр.)

Резултати за

Ягодови плодове (малина- боровинка- шипка и пр.)

УкрайнаСтолица (Киев)
  1. PANFRUIT

    Украйна

    Verified by europages badge

    Предприятието PANFRUIT, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.), Лиофилизирани плодове, Лиофилизирани зеленчуци, Биологична - хранa, Супи, Гъби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.), и Frozen berries. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

  2. ALTE FOODS

    Украйна

    Verified by europages badge

    Предприятието ALTE FOODS, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени плодове, Замразени и дълбоко замразени плодове, raspberries, Blueberries, Ukraine, Frozen berries, frozen fruit, Bilberry anthocyanidin, и organic fruit. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

  3. UFP

    Украйна

    Предприятието UFP, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

  4. PRIMED LTD

    Украйна

    Предприятието PRIMED LTD, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове, и berries. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

  5. FRIENDSBERRY LLC

    Украйна

    Предприятието FRIENDSBERRY LLC, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Освен това развива дейност и в сферата на raspberries, strawberries, и apples. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AMETHYST-OLE LLC

    Украйна

    Предприятието AMETHYST-OLE LLC, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Освен това развива дейност и в сферата на raspberries, и cranberries. Седалището му е в/ъв Rudnia-Bystra Village, Zhytomyr Region, Украйна.

  2. ARTEL LLC

    Украйна

    Предприятието ARTEL LLC, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Освен това развива дейност и в сферата на cherries. Седалището му е в/ъв Nebelytsya Village, Kyiv Region, Украйна.

  3. GRASS AVENUE FARM

    Украйна

    Предприятието GRASS AVENUE FARM, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Седалището му е в/ъв Zabilochchia, Украйна.

  4. LLC "SOFT-TRADE"

    Украйна

    Предприятието LLC "SOFT-TRADE", e Търговец на едро, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

  5. LIGA AGRO APC

    Украйна

    Предприятието LIGA AGRO APC, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Освен това развива дейност и в сферата на raspberries. Седалището му е в/ъв Roslavichi Village, Kiev Region, Украйна.

  1. BERRY COMMERCE LLC

    Украйна

    Предприятието BERRY COMMERCE LLC, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Освен това развива дейност и в сферата на strawberries. Седалището му е в/ъв Vyshnyaki Village, Kyiv Region, Украйна.

  2. PROVINCIAL BERRY LTD

    Украйна

    Предприятието PROVINCIAL BERRY LTD, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Седалището му е в/ъв Zhytomyr, Украйна.

  1. BETEC LLC

    Украйна

    Предприятието BETEC LLC, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

  2. YAHYDKY ASC

    Украйна

    Предприятието YAHYDKY ASC, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

  3. PROVICIAL BERRY LTD

    Украйна

    Предприятието PROVICIAL BERRY LTD, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Седалището му е в/ъв Zhytomyr, Украйна.

  4. FAMILY GARDEN LLC

    Украйна

    Предприятието FAMILY GARDEN LLC, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

  5. BLUE BERRY LLC

    Украйна

    Предприятието BLUE BERRY LLC, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

  6. GRASS AVENUE FARM

    Украйна

    Предприятието GRASS AVENUE FARM, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Седалището му е в/ъв Novosilky, Kyiv, Украйна.

  7. ASC "BIG BERRY COOP"

    Украйна

    Предприятието ASC "BIG BERRY COOP", e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Седалището му е в/ъв Novosilky, Kyiv, Украйна.

  8. NIKDARIA LLC

    Украйна

    Предприятието NIKDARIA LLC, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Седалището му е в/ъв Village Rakovichy, Zytomyrskiy Region, Украйна.