• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • домашни птици- зайци и дивеч - животновъдство

Резултати за

Домашни птици- зайци и дивеч - животновъдство - Унгария

Унгария
  1. MALADUPI KFT.

    Унгария

    Предприятието MALADUPI KFT., e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на chicken fillets, chicken meat, Chicken slaughtering, и Chicken wings. Седалището му е в/ъв Tiszavasvári, Унгария.

  2. PALKO-TRADE KERESKEDELMI ES SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

    Унгария

    Предприятието PALKO-TRADE KERESKEDELMI ES SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, и работи в сферата на Свински породи. Освен това развива дейност и в сферата на Овчи и кози породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, Овчи и кози породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Говеда. Седалището му е в/ъв Kenderes, Унгария.

  3. EGG-KER MEZÕGAZDASÁGI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELÕSSÉGÛ TÁRSASÁG

    Унгария

    Предприятието EGG-KER MEZÕGAZDASÁGI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELÕSSÉGÛ TÁRSASÁG, и работи в сферата на Овчи и кози породи. Освен това развива дейност и в сферата на Говеда, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Свински породи, Домашни животни, Говеда, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Свински породи, и Домашни животни. Седалището му е в/ъв Gödöllõ, Унгария.

  4. BONUS MEZOGAZDASAGI, KERESKEDELMI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

    Унгария

    Предприятието BONUS MEZOGAZDASAGI, KERESKEDELMI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Свински породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Kecskemet, Унгария.

  5. CSENG KFT

    Унгария

    Предприятието CSENG KFT, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на poultry, и frozen poultry. Седалището му е в/ъв Gencsapáti, Унгария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SZERENCSI MEZÖGAZDASÁGI RT

    Унгария

    Предприятието SZERENCSI MEZÖGAZDASÁGI RT, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Szerencs, Унгария.

  2. BACS-TAK TAKARMANYGYARTO ES FORGALMAZO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

    Унгария

    Предприятието BACS-TAK TAKARMANYGYARTO ES FORGALMAZO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Melykut, Унгария.

  3. SASDI AGRO MEZOGAZDASAGI RT

    Унгария

    Предприятието SASDI AGRO MEZOGAZDASAGI RT, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Sasd, Унгария.

  4. CSALADI TOJAS TERMELO KFT.

    Унгария

    Предприятието CSALADI TOJAS TERMELO KFT., и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  5. HODAGRO MEZÖGAZDASÁGI TERMELÖ RT

    Унгария

    Предприятието HODAGRO MEZÖGAZDASÁGI TERMELÖ RT, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Hodmezovasarhely, Унгария.

  1. SZERENCSI MEZOGAZDASAGI ZARTKORUEN MUKODO RESZVENYTARSASAG

    Унгария

    Предприятието SZERENCSI MEZOGAZDASAGI ZARTKORUEN MUKODO RESZVENYTARSASAG, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Szerencs, Унгария.

  2. GALLICOOP TURKEY PRODUCTION PRIVATE LIMITED COMPANY , GALLICOOP LTD.

    Унгария

    Предприятието GALLICOOP TURKEY PRODUCTION PRIVATE LIMITED COMPANY , GALLICOOP LTD., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Szarvas, Унгария.

  1. BAT-GRILL BAROMFIFELDOLGOZO KFT

    Унгария

    Предприятието BAT-GRILL BAROMFIFELDOLGOZO KFT, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Palotabozsok, Унгария.

  2. KALMANHAZI BAROMFIFELDOLGOZO MEZÖGAZDASÁGI ÉS TERMELÖ KFT

    Унгария

    Предприятието KALMANHAZI BAROMFIFELDOLGOZO MEZÖGAZDASÁGI ÉS TERMELÖ KFT, e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Kalmanhaza, Унгария.

  3. DOANIMAL ALLATTENYESZTESI KFT

    Унгария

    Предприятието DOANIMAL ALLATTENYESZTESI KFT, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Veszprem, Унгария.

  4. EFEF ELELMISZERIPARI KFT

    Унгария

    Предприятието EFEF ELELMISZERIPARI KFT, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Pecs, Унгария.

  5. BABOLNA TETRA BAROMFITENYESZTO ES FORGALMAZO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

    Унгария

    Предприятието BABOLNA TETRA BAROMFITENYESZTO ES FORGALMAZO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Babolna, Унгария.

  6. VADEX MEZOFOLDI ERDO- ES VADGAZDALKODASI RT

    Унгария

    Предприятието VADEX MEZOFOLDI ERDO- ES VADGAZDALKODASI RT, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Szekesfehervar, Унгария.

  7. GALLUS BAROMFITENYESZTO ES KELTETO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

    Унгария

    Предприятието GALLUS BAROMFITENYESZTO ES KELTETO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Devecser, Унгария.

  8. ARANYBULLA MEZOGAZDASAGI RT

    Унгария

    Предприятието ARANYBULLA MEZOGAZDASAGI RT, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Szekesfehervar, Унгария.

  1. TAXBI MEZOGAZDASAGI, KFT

    Унгария

    Предприятието TAXBI MEZOGAZDASAGI, KFT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Hotto, Унгария.

  2. OLIVIA ELELMISZERFELDOLGOZO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

    Унгария

    Предприятието OLIVIA ELELMISZERFELDOLGOZO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Lajosmizse, Унгария.

  3. SZENTMIHÁLYI ÚJ ÉLET ÉLELMISZERIPARI FELDOLGOZÓ, NÖVÉNYTERMELÕ ÉS KFT.

    Унгария

    Предприятието SZENTMIHÁLYI ÚJ ÉLET ÉLELMISZERIPARI FELDOLGOZÓ, NÖVÉNYTERMELÕ ÉS KFT., e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Szeged-Szentmihály, Унгария.

  4. SZENTISTVANI MEZÖGAZDASÁGI, ÉS KERESKEDO SZOVETKEZET

    Унгария

    Предприятието SZENTISTVANI MEZÖGAZDASÁGI, ÉS KERESKEDO SZOVETKEZET, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Szentistvan, Унгария.

  5. MIZSETAP MEZOGAZDASAGI TERMELO, IPARI, KERESKEDELMI ES SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

    Унгария

    Предприятието MIZSETAP MEZOGAZDASAGI TERMELO, IPARI, KERESKEDELMI ES SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Lajosmizse, Унгария.

  6. LEGJOBBMAGYARKASZINOK

    Унгария

    Предприятието LEGJOBBMAGYARKASZINOK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Magyarország, Унгария.

  7. VACSI TRADING AND SERVICING LIMITED COMPANY VACSI LTD.

    Унгария

    Предприятието VACSI TRADING AND SERVICING LIMITED COMPANY VACSI LTD., и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Kecskemet, Унгария.

  8. INTEGRAL AFESZ.

    Унгария

    Предприятието INTEGRAL AFESZ., e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Kiskunfelegyhaza, Унгария.

  9. PESTI BAROMFIFELDOLGOZO RT

    Унгария

    Предприятието PESTI BAROMFIFELDOLGOZO RT, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  10. PRIMA ENTEN ELELMISZERIPARI KFT

    Унгария

    Предприятието PRIMA ENTEN ELELMISZERIPARI KFT, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Vamospercs, Унгария.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно