• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • климатизация- проветряване и вентилация - техника

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника

УнгарияСеверна голяма равнина
  1. UNIMAX-HUNGARIA LEGTECHNIKA RT

    Унгария

    Предприятието UNIMAX-HUNGARIA LEGTECHNIKA RT, e Производител, и работи в сферата на Акустична изолация - материали. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Szolnok, Унгария.

  2. KLIMA IPARI CENTRUM RT.

    Унгария

    Предприятието KLIMA IPARI CENTRUM RT., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Mezotur, Унгария.

  3. EL-KO KLIMA IPARI ES KFT

    Унгария

    Предприятието EL-KO KLIMA IPARI ES KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Szolnok, Унгария.

  4. HAJDUFLEX KERESKEDELMI, ÉS MERNOKI KFT

    Унгария

    Предприятието HAJDUFLEX KERESKEDELMI, ÉS MERNOKI KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Debrecen, Унгария.

  5. HAJDU HAJDUSAGI IPARI ZARTKORUEN MUKODO RESZVENYTARSASAG

    Унгария

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. INTER-STAINLESS HUNGÁRIA GYÁRTÓ, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELÕSSÉGÛ TÁRSASÁG VÉGELSZÁ

    Унгария

  2. FRIGOTEAM KFT.

    Унгария