• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • климатизация- проветряване и вентилация - техника

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника - Унгария

Унгария
  1. DAAL-CON KFT

    Унгария

    Предприятието DAAL-CON KFT, e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, air ducting for air conditioning systems, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Nagytarcsa, Унгария.

  2. PRIMA KERESKEDELMI, EPITO, TERVEZO ÉS INGATLANFORGALMAZÓ KFT

    Унгария

    Предприятието PRIMA KERESKEDELMI, EPITO, TERVEZO ÉS INGATLANFORGALMAZÓ KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Климатизация - техника, Обществено строителство - предприемачи, Груб строеж, Климатизация - техника, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  3. H. I. EPULETGEPESZ SZOLGALTATO KFT

    Унгария

    Предприятието H. I. EPULETGEPESZ SZOLGALTATO KFT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Санитарна тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Водопроводни и канализационни инсталации. Седалището му е в/ъв Mosonmagyarovar, Унгария.

  4. MODUL-ATVITELTECHNIKA KFT.

    Унгария

    Предприятието MODUL-ATVITELTECHNIKA KFT., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Електричество - строителни работи, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Szekesfehervar, Унгария.

  5. EBERT-VILL ÉPÍTÖIPARI ÉS KERESKEDELMI KFT

    Унгария

    Предприятието EBERT-VILL ÉPÍTÖIPARI ÉS KERESKEDELMI KFT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ремонтни работи - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Автоматизация - инсталации и съоръжения, Електричество - апаратури, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Автоматизация - инсталации и съоръжения, и Електричество - апаратури. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. A.S.HUNGARIA TERMELO- ES KFT

    Унгария

    Предприятието A.S.HUNGARIA TERMELO- ES KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Генератори на топъл въздух, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Генератори на топъл въздух, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  2. TRANE HUNGÁRIA KFT

    Унгария

    Предприятието TRANE HUNGÁRIA KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Budaors, Унгария.

  3. DAIKIN MAGYARORSZAG KLIMATECHNIKAI KFT

    Унгария

    Предприятието DAIKIN MAGYARORSZAG KLIMATECHNIKAI KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  4. NICKEL KLIMA SZOLGALTATO ES KERESKEDELMI KFT

    Унгария

    Предприятието NICKEL KLIMA SZOLGALTATO ES KERESKEDELMI KFT, e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  5. TERMOSZERVIZ KFT.

    Унгария

    Предприятието TERMOSZERVIZ KFT., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Санитарна тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Водопроводни и канализационни инсталации, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Nagykanizsa, Унгария.

  1. COMPTECH MERNOKI ES KFT

    Унгария

    Предприятието COMPTECH MERNOKI ES KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Измерване и регулиране на температурата - уреди и инструменти, и Измерване и регулиране на температурата - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  2. REGALE KLIMATECHNIKA KERESKEDELMI, MUSZAKI, GAZDASAGI KFT

    Унгария

    Предприятието REGALE KLIMATECHNIKA KERESKEDELMI, MUSZAKI, GAZDASAGI KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  1. CLH HUTES- ÉS KLIMATECHNIKAI KFT

    Унгария

    Предприятието CLH HUTES- ÉS KLIMATECHNIKAI KFT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  2. ROSENBERG HUNGARIA LEG- ÉS KLIMATECHNIKA KFT

    Унгария

    Предприятието ROSENBERG HUNGARIA LEG- ÉS KLIMATECHNIKA KFT, e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Tokodaltaro, Унгария.

  3. WEBASTO-HUNGARIA KFT

    Унгария

    Предприятието WEBASTO-HUNGARIA KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  4. ANTARKTISZ HÛTÕGÉPGYÁRTÓ ÉS JAVÍTÓ KFT.

    Унгария

    Предприятието ANTARKTISZ HÛTÕGÉPGYÁRTÓ ÉS JAVÍTÓ KFT., e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Szeged, Унгария.

  5. GENEX KLIMASZERVIZ SZOLGALTATO RT.

    Унгария

    Предприятието GENEX KLIMASZERVIZ SZOLGALTATO RT., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  6. BUDATECH HUTO- ES KLIMATECHNIKAI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

    Унгария

    Предприятието BUDATECH HUTO- ES KLIMATECHNIKAI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  7. KLIMA IPARI CENTRUM RT.

    Унгария

    Предприятието KLIMA IPARI CENTRUM RT., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Mezotur, Унгария.

  8. DIAVIAKLÍMA KFT.

    Унгария

    Предприятието DIAVIAKLÍMA KFT., e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  1. EL-KO KLIMA IPARI ES KFT

    Унгария

    Предприятието EL-KO KLIMA IPARI ES KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Szolnok, Унгария.

  2. SCORPIO KFT.

    Унгария

    Предприятието SCORPIO KFT., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  3. ZIEHL-ABEGG MOTOR-ES VENTILLATORGYARTO KFT

    Унгария

    Предприятието ZIEHL-ABEGG MOTOR-ES VENTILLATORGYARTO KFT, e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Marcali, Унгария.

  4. LEGMESTER KLIMA- ES LEGTECHNIKAI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

    Унгария

    Предприятието LEGMESTER KLIMA- ES LEGTECHNIKAI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Diosd, Унгария.

  5. KLIMA ARUHAZ EPULETGEPESZETI KFT

    Унгария

    Предприятието KLIMA ARUHAZ EPULETGEPESZETI KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  6. STAFAIR LEGTECHNIKAI KFT.

    Унгария

    Предприятието STAFAIR LEGTECHNIKAI KFT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Овлажняване на околния въздух, и Овлажняване на околния въздух. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  7. THERMO-LUX KFT.

    Унгария

    Предприятието THERMO-LUX KFT., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  8. AIRVENT LEGTECHNIKAI RT

    Унгария

    Предприятието AIRVENT LEGTECHNIKAI RT, e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Kecskemet, Унгария.

  9. ENSI ENERGIATAKAREKOSSAGI KFT

    Унгария

    Предприятието ENSI ENERGIATAKAREKOSSAGI KFT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Санитарна тръбна арматура, и Санитарна тръбна арматура. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  10. UNIMAX-HUNGARIA LEGTECHNIKA RT

    Унгария

    Предприятието UNIMAX-HUNGARIA LEGTECHNIKA RT, e Производител, и работи в сферата на Акустична изолация - материали. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Szolnok, Унгария.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника - Унгария

Брой резултати

79 Фирми