• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • климатизация- проветряване и вентилация - техника

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника - Търговец На Едро - Унгария

УнгарияТърговец на едро
  1. PRIMA KERESKEDELMI, EPITO, TERVEZO ÉS INGATLANFORGALMAZÓ KFT

    Унгария

    Предприятието PRIMA KERESKEDELMI, EPITO, TERVEZO ÉS INGATLANFORGALMAZÓ KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Климатизация - техника, Обществено строителство - предприемачи, Груб строеж, Климатизация - техника, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  2. A.S.HUNGARIA TERMELO- ES KFT

    Унгария

    Предприятието A.S.HUNGARIA TERMELO- ES KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Генератори на топъл въздух, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Генератори на топъл въздух, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  3. TRANE HUNGÁRIA KFT

    Унгария

    Предприятието TRANE HUNGÁRIA KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Budaors, Унгария.

  4. DAIKIN MAGYARORSZAG KLIMATECHNIKAI KFT

    Унгария

    Предприятието DAIKIN MAGYARORSZAG KLIMATECHNIKAI KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  5. COMPTECH MERNOKI ES KFT

    Унгария

    Предприятието COMPTECH MERNOKI ES KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Измерване и регулиране на температурата - уреди и инструменти, и Измерване и регулиране на температурата - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. REGALE KLIMATECHNIKA KERESKEDELMI, MUSZAKI, GAZDASAGI KFT

    Унгария

    Предприятието REGALE KLIMATECHNIKA KERESKEDELMI, MUSZAKI, GAZDASAGI KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  2. WEBASTO-HUNGARIA KFT

    Унгария

    Предприятието WEBASTO-HUNGARIA KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  3. GEA KLIMATECHNIKA KFT

    Унгария

    Предприятието GEA KLIMATECHNIKA KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  4. EL-KO KLIMA IPARI ES KFT

    Унгария

    Предприятието EL-KO KLIMA IPARI ES KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Szolnok, Унгария.

  5. STAFAIR LEGTECHNIKAI KFT.

    Унгария

    Предприятието STAFAIR LEGTECHNIKAI KFT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Овлажняване на околния въздух, и Овлажняване на околния въздух. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  1. KLIMA ARUHAZ EPULETGEPESZETI KFT

    Унгария

    Предприятието KLIMA ARUHAZ EPULETGEPESZETI KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  2. AIR TRADE CENTRE HUNGARY KFT.

    Унгария

    Предприятието AIR TRADE CENTRE HUNGARY KFT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Budaors, Унгария.

  1. HAJDUFLEX KERESKEDELMI, ÉS MERNOKI KFT

    Унгария

    Предприятието HAJDUFLEX KERESKEDELMI, ÉS MERNOKI KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Debrecen, Унгария.

  2. INNOVENT LÉGTECHNIKAI KFT.

    Унгария

    Предприятието INNOVENT LÉGTECHNIKAI KFT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  3. OPTIMA KLIMA KFT.

    Унгария

  4. KAMLEITHNER BUDAPEST KFT

    Унгария

  5. FRIGOTEAM KFT.

    Унгария

  6. B&B AIRTEC KFT.

    Унгария

  7. JTN KFT

    Унгария

  8. NOVOSPECTRUM ÉS NOVOKLIMA KFT.

    Унгария

  1. AIR-MAX KLIMA HUTESTECHNIKAI, KFT

    Унгария

  2. MCQUAY-SZANYO AIR CONDITIONING LIMITED LIABILITY COMPANY MCQUAY-SZANYO LTD.

    Унгария