• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • уплътнители на разширението от цветни метали

Резултати за

Уплътнители на разширението от цветни метали - Внос износ

 1. DILANDA

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието DILANDA, e Производител, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на custom gaskets to design, rubber gaskets, seals, piston seals, sheared gaskets, nylon washers, и rubber washers. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 2. DILANDA

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието DILANDA, e Производител, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на custom gaskets to design, rubber gaskets, seals, piston seals, sheared gaskets, nylon washers, и rubber washers. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 3. JANNASCH GMBH & CO KG

  Германия

  Предприятието JANNASCH GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от цветни метали. Седалището му е в/ъв Neuhausen, Германия.

 4. E.T.I. S.R.L.

  Италия

  Предприятието E.T.I. S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на actuators, pressure gauges, thermometers, и pressure regulators. Седалището му е в/ъв Belpasso, Италия.

 5. ALMOFLON SNC

  Италия

  Предприятието ALMOFLON SNC, e Производител, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Flat joints, Industrial technical items, и components for valves. Седалището му е в/ъв Grumello Del Monte, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SPIROFLEX D.O.O.

  Хърватия

  Предприятието SPIROFLEX D.O.O., e Производител, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от цветни метали. Седалището му е в/ъв Ruscica, Хърватия.

 2. NEXA S.P.A.

  Италия

  Предприятието NEXA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от цветни метали, Метални гарнитури, Уплътнители на разширението от цветни метали, и Метални гарнитури. Седалището му е в/ъв Zocco Di Erbusco, Италия.

 3. PEARWALK ENGINEERING

  Обединеното кралство

  Предприятието PEARWALK ENGINEERING, e Производител, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента, metal expansion joints, rubber bellows, Обща механика - работа с материали на клиента, и metal bellows. Седалището му е в/ъв Furness Vale, Обединеното кралство.

 4. COLAS GMBH

  Австрия

  Предприятието COLAS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от цветни метали. Седалището му е в/ъв Gratkorn, Австрия.

 5. INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC

  Русия

  Предприятието INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC, e Производител, и работи в сферата на Съединители за тръбни системи от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от неръждаема стомана, Газопроводи и нефтопроводи - инсталации, Уплътнители на разширението от цветни метали, Уплътнители на разширението от черни метали, Тръби от неръждаема стомана, Газопроводи и нефтопроводи - инсталации, Уплътнители на разширението от цветни метали, и Уплътнители на разширението от черни метали. Седалището му е в/ъв Bugulma, Русия.

 1. L.G. LAVORAZIONE GOMMA

  Италия

  Предприятието L.G. LAVORAZIONE GOMMA, e Производител, и работи в сферата на Гумирани уплътнения. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали, Уплътнители на разширението от цветни метали, Уплътнители на разширението от черни метали, и Уплътнители на разширението от цветни метали. Седалището му е в/ъв Bergamo, Италия.

 2. TECNOGOMMA INTERNATIONAL S.P.A.

  Италия

  Предприятието TECNOGOMMA INTERNATIONAL S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали, Метални гарнитури, Уплътнители на разширението от черни метали, и Метални гарнитури. Седалището му е в/ъв Adrara San Martino, Италия.

 1. GUARNITALIA S.P.A.

  Италия

  Предприятието GUARNITALIA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Гумирани уплътнения. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали, Уплътнители на разширението от цветни метали, Уплътнители на разширението от черни метали, и Уплътнители на разширението от цветни метали. Седалището му е в/ъв Paese, Италия.

 2. ELCOMIN S.R.L.

  Италия

  Предприятието ELCOMIN S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Гумирани уплътнения. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали, Уплътнители на разширението от цветни метали, Уплътнители на разширението от черни метали, и Уплътнители на разширението от цветни метали. Седалището му е в/ъв Paratico, Италия.

 3. GUARNIPOL S.R.L.

  Италия

  Предприятието GUARNIPOL S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Уплътнителни съединения и набивки. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали, Уплътнители на разширението от цветни метали, Уплътнители на разширението от черни метали, и Уплътнители на разширението от цветни метали. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 4. A.T. GOMMA GUARNIZIONI INDUSTRIALI S.R.L.

  Италия

  Предприятието A.T. GOMMA GUARNIZIONI INDUSTRIALI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Гумирани уплътнения. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали, Уплътнители на разширението от цветни метали, Уплътнители на разширението от черни метали, и Уплътнители на разширението от цветни метали. Седалището му е в/ъв Foresto Sparso, Италия.

 5. FUTURA GOMM S.R.L.

  Италия

  Предприятието FUTURA GOMM S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Гумирани уплътнения. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали, Уплътнители на разширението от цветни метали, Уплътнители на разширението от черни метали, и Уплътнители на разширението от цветни метали. Седалището му е в/ъв Paratico, Италия.

 6. TECNOGUARNIZIONI

  Италия

  Предприятието TECNOGUARNIZIONI, e Производител, и работи в сферата на Гумирани уплътнения. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали, Уплътнители на разширението от цветни метали, Уплътнители на разширението от черни метали, и Уплътнители на разширението от цветни метали. Седалището му е в/ъв Soliera, Италия.

 7. METAL GASKETS ITALY S.R.L.

  Италия

  Предприятието METAL GASKETS ITALY S.R.L., и работи в сферата на Гумирани уплътнения. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали, Уплътнители на разширението от цветни метали, Уплътнители на разширението от черни метали, и Уплътнители на разширението от цветни метали. Седалището му е в/ъв Villongo, Италия.

 8. BADANO MELCHIORRE & C.

  Италия

  Предприятието BADANO MELCHIORRE & C., e Производител, и работи в сферата на Гумирани уплътнения. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали, Уплътнители на разширението от цветни метали, Уплътнители на разширението от черни метали, и Уплътнители на разширението от цветни метали. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

 1. AMPLA S.R.L.

  Италия

  Предприятието AMPLA S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Формоване на пластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали, Уплътнители на разширението от цветни метали, Уплътнители на разширението от черни метали, и Уплътнители на разширението от цветни метали. Седалището му е в/ъв Aicurzio, Италия.

 2. ITALIAN GASKET S.P.A.

  Италия

  Предприятието ITALIAN GASKET S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Гумирани уплътнения. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали, Уплътнители на разширението от цветни метали, Уплътнители на разширението от черни метали, и Уплътнители на разширението от цветни метали. Седалището му е в/ъв Paratico, Италия.

 3. FORESTI GOMMA S.R.L.

  Италия

  Предприятието FORESTI GOMMA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Гумирани уплътнения. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали, Уплътнители на разширението от цветни метали, Уплътнители на разширението от черни метали, и Уплътнители на разширението от цветни метали. Седалището му е в/ъв Tavernola Bergamasca, Италия.

 4. RO - RA S.R.L.

  Италия

  Предприятието RO - RA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Гумирани уплътнения. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали, Уплътнители на разширението от цветни метали, Уплътнители на разширението от черни метали, и Уплътнители на разширението от цветни метали. Седалището му е в/ъв Castelli Calepio, Италия.

 5. THE - MA S.R.L.

  Италия

  Предприятието THE - MA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Лепила, слепващи вещества и апликатори. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали, Уплътнители на разширението от цветни метали, Уплътнители на разширението от черни метали, и Уплътнители на разширението от цветни метали. Седалището му е в/ъв Minerbio, Италия.

 6. HPS S.R.L.

  Италия

  Предприятието HPS S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Гумирани уплътнения. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали, Уплътнители на разширението от цветни метали, Уплътнители на разширението от черни метали, и Уплътнители на разширението от цветни метали. Седалището му е в/ъв Reggio Emilia, Италия.

 7. VIESSE S.R.L.

  Италия

  Предприятието VIESSE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Гумирани уплътнения. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали, Уплътнители на разширението от цветни метали, Уплътнители на разширението от черни метали, и Уплътнители на разширението от цветни метали. Седалището му е в/ъв Adrara San Martino, Италия.

 8. LORENZ GOM S.R.L.

  Италия

  Предприятието LORENZ GOM S.R.L., и работи в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от цветни метали, Метални гарнитури, Уплътнители на разширението от цветни метали, и Метални гарнитури. Седалището му е в/ъв Villongo, Италия.

 9. GUIN TECHNOLOGY S.R.L.

  Италия

  Предприятието GUIN TECHNOLOGY S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Гумирани уплътнения. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали, Уплътнители на разширението от цветни метали, Уплътнители на разширението от черни метали, и Уплътнители на разширението от цветни метали. Седалището му е в/ъв Castelli Calepio, Италия.

 10. MICROTEM S.N.C. .

  Италия

  Предприятието MICROTEM S.N.C. ., e Производител, и работи в сферата на Гумирани уплътнения. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали, Уплътнители на разширението от цветни метали, Уплътнители на разширението от черни метали, и Уплътнители на разширението от цветни метали. Седалището му е в/ъв La Spezia, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Уплътнители на разширението от цветни метали - Внос износ

Брой резултати

189 Фирми