• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • услуги- свързани с добива на нефт и газ

Резултати за

Услуги- свързани с добива на нефт и газ - Внос износ

 1. FLUID CONTROL OOD

  България

  Фирма ФЛУИД КОНТРОЛ ООД е единствен представител на производителя на регуллиращи клапани на Дженерал електрук - Мазонелан и предпазни клапани - Консолидейтед за територията на България. Имаме партньорси взаимоотношения с европейски фирми за производство на регулираща, спирателна, предпазана и измервантелна арматура. Фирмата е специализирана в доставки и сервиз на технически изделия: голямо разнообразие от регулиращи клапани и предпазни вентили, поплавкови нивопоказатели, бътерфлай клапи, разходомери и др. ФЛУИД КОНТРОЛ ООД разполага с екип от добре обучени търговци и инженери с богат професионален опит в областта на доставките и поддръжката на промишлена арматура и други технически изделия за България Предлагаме на пазара богата гама от автоматизирани арматури за управление на множество флуиди, както и разходомери. Нашите клапани са основно с пневматично задвижване и позиционери с Харт поротокол, отговарящи на изискванията за работа във взривоопасна среда и директиви за работа на съдове под налягане със съответната сертификация. Може да се обръщате към нас за техническа консултация по отношение на всякакви видове регулираща, предпазан, спирателна и измервателна апаратура за тръбопроводи.

 2. PETROLEUM DEVELOPMENT CONSULTANTS

  Обединеното кралство

  Предприятието PETROLEUM DEVELOPMENT CONSULTANTS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани с добива на нефт и газ. Освен това развива дейност и в сферата на expert assistance, и lng. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 3. IKPALAND ENTERPRISES

  Обединеното кралство

  Предприятието IKPALAND ENTERPRISES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани с добива на нефт и газ. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 4. PROTOIL TANK FARM

  Антигуа и Барбуда

  Предприятието PROTOIL TANK FARM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани с добива на нефт и газ. Седалището му е в/ъв St. John's, Антигуа и Барбуда.

 5. IBERGASÓLEOS S.L

  Испания

  Предприятието IBERGASÓLEOS S.L, e Разпространител, и работи в сферата на Услуги, свързани с добива на нефт и газ. Седалището му е в/ъв Badajoz, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED, e Разпространител, и работи в сферата на Твърда пшеница. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги, свързани с добива на нефт и газ, Международна търговия - консултации, Търговски борси, Услуги, свързани с добива на нефт и газ, Международна търговия - консултации, Търговски борси, и Diesel fuel. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 2. FAYENCIT ÖLBINDEMITTEL

  Германия

  Предприятието FAYENCIT ÖLBINDEMITTEL, e Производител, и работи в сферата на Масла - събиране и рециклиране. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги, свързани с добива на нефт и газ, floating oil absorbers, agglomerators, и Услуги, свързани с добива на нефт и газ. Седалището му е в/ъв Porta Westfalica, Германия.

 3. ADVENT SERVICES

  Германия

  Предприятието ADVENT SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани с добива на нефт и газ. Седалището му е в/ъв Dissen A.tw, Германия.

 4. SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD

  Индия

  Предприятието SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD, e Производител, и работи в сферата на Услуги, свързани с добива на нефт и газ. Седалището му е в/ъв Faridabad, Индия.

 5. JEBENS PETROLEUM ENGINEERING

  САЩ

  Предприятието JEBENS PETROLEUM ENGINEERING, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Услуги, свързани с добива на нефт и газ. Седалището му е в/ъв Minot, САЩ.

 1. T.A.H TRADING LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието T.A.H TRADING LIMITED, e Разпространител, и работи в сферата на Безопасност на труда - съоръжения и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги, свързани с добива на нефт и газ, и Услуги, свързани с добива на нефт и газ. Седалището му е в/ъв Reading, Обединеното кралство.

 2. PETRO GLOBE OIL SERVICES

  Малта

  Предприятието PETRO GLOBE OIL SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани с добива на нефт и газ. Освен това развива дейност и в сферата на Газопроводи и нефтопроводи - инсталации, Chemical and thermal surface treatment - machinery and equipment, Oil - distribution of petroleum fuels, и Газопроводи и нефтопроводи - инсталации. Седалището му е в/ъв Birkirkara, Малта.

 1. GOLD MARK EST

  Йемен

  Предприятието GOLD MARK EST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани с добива на нефт и газ. Освен това развива дейност и в сферата на water treatment plants with magnetic fields. Седалището му е в/ъв Sanaa, Йемен.

 2. LINE X LEVANTE

  Испания

  Предприятието LINE X LEVANTE, e Разпространител, и работи в сферата на Услуги, свързани с добива на нефт и газ. Освен това развива дейност и в сферата на fire protection measures, и Erosion protection systems. Седалището му е в/ъв Alcora, Испания.

 3. SAND MONITORING SERVICES LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието SAND MONITORING SERVICES LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани с добива на нефт и газ. Седалището му е в/ъв Aberdeen, Обединеното кралство.

 4. ES "HIL NYSHANY"

  Туркменистан

  Предприятието ES "HIL NYSHANY", e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани с добива на нефт и газ. Освен това развива дейност и в сферата на chamber of commerce and administrative services for trading businesses, manpower, и renewable energy sources. Седалището му е в/ъв Ashgabat, Туркменистан.

 5. ACCORD ENERGY SOLUTIONS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието ACCORD ENERGY SOLUTIONS LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани с добива на нефт и газ. Седалището му е в/ъв Aberdeen, Обединеното кралство.

 6. PWENT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

  Унгария

  Предприятието PWENT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани с добива на нефт и газ. Освен това развива дейност и в сферата на Пожарогасители, и Пожарогасители. Седалището му е в/ъв Csongrád, Унгария.

 7. CRIMSON OIL TOOLS PVT. LTD.

  Индия

  Предприятието CRIMSON OIL TOOLS PVT. LTD., e Производител, и работи в сферата на Услуги, свързани с добива на нефт и газ. Освен това развива дейност и в сферата на Oil well casing. Седалището му е в/ъв Faridabad, Индия.

 8. SWEDPARTS HAMBURG

  Германия

  Предприятието SWEDPARTS HAMBURG, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Газ и нефт - добив, Услуги, свързани с добива на нефт и газ, Газопроводи и нефтопроводи - инсталации, Нефтохимическо производство - инсталации и техника, Газ и нефт - добив, Услуги, свързани с добива на нефт и газ, Газопроводи и нефтопроводи - инсталации, и Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

 1. LLC VIP DIESEL

  Канада

  Предприятието LLC VIP DIESEL, e Разпространител, и работи в сферата на Услуги, свързани с добива на нефт и газ. Освен това развива дейност и в сферата на agricultural diesel fuel. Седалището му е в/ъв Novgorod, Канада.

 2. VERMILION REP SAS

  Франция

  Предприятието VERMILION REP SAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нефтени горива и добавки. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги, свързани с добива на нефт и газ, Oil - distribution of petroleum fuels, petrochemical products, и Услуги, свързани с добива на нефт и газ. Седалището му е в/ъв Parentis En Born, Франция.

 3. THE ARTUNIS GROUP

  Канада

  Предприятието THE ARTUNIS GROUP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги за фирми. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги, свързани с добива на нефт и газ, International market entry, Professional advisory services, Услуги, свързани с добива на нефт и газ, и company organisation consulting. Седалището му е в/ъв Ottawa, Канада.

 4. LUXPIPETECH

  Люксембург

  Предприятието LUXPIPETECH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени тръбни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги, свързани с добива на нефт и газ, Pipelines, oil and gas - installations, Услуги, свързани с добива на нефт и газ, и Metal work. Седалището му е в/ъв Esch Sur Alzette, Люксембург.

 5. PBG SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието PBG SP. Z O.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани с добива на нефт и газ. Освен това развива дейност и в сферата на geophones, и Geology - studies and research. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

 6. IME CONTROL DE FLUIDOS, SA DE CV

  Мексико

  Предприятието IME CONTROL DE FLUIDOS, SA DE CV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани с добива на нефт и газ. Седалището му е в/ъв Villahermosa, Tabasco, Мексико.

 7. SHENGLI OIL FIELD RUITE MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD.

  Китай

  Предприятието SHENGLI OIL FIELD RUITE MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Услуги, свързани с добива на нефт и газ. Седалището му е в/ъв Dongying, Китай.

 8. TERMAGAS

  Испания

  Предприятието TERMAGAS, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Газ и нефт - добив, Услуги, свързани с добива на нефт и газ, Бутан, Пропан, Газ и нефт - добив, Услуги, свързани с добива на нефт и газ, Бутан, и Пропан. Седалището му е в/ъв ZARAGOZA, Испания.

 9. PSI

  Тунис

  Предприятието PSI, e Производител, и работи в сферата на Услуги, свързани с добива на нефт и газ. Седалището му е в/ъв Sfax, Тунис.

 10. INGEGNERE

  Италия

  Предприятието INGEGNERE, e Разпространител, и работи в сферата на Услуги, свързани с добива на нефт и газ. Освен това развива дейност и в сферата на soundproofed booths, prefabricated dormers, и water bed lowering for reclamation. Седалището му е в/ъв Foggia, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Услуги- свързани с добива на нефт и газ - Внос износ

Брой резултати

204 Фирми