• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • услуги- свързани с минното разработване

Резултати за

Услуги- свързани с минното разработване - Внос износ

 1. ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS

  Турция

  Предприятието ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS, e Производител, и работи в сферата на Сондажни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Открито разработване - машини и техника, Услуги, свързани с минното разработване, Открито разработване - машини и техника, и Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 2. GRAFIT MADENCILIK SANAYI VE TICARET A.S

  Турция

  Предприятието GRAFIT MADENCILIK SANAYI VE TICARET A.S, e Производител, и работи в сферата на Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 3. GEOVARIANCES

  Франция

  Предприятието GEOVARIANCES, e Производител, и работи в сферата на Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Avon Cedex, Франция.

 4. ABG ENTERPRISE

  Турция

  Предприятието ABG ENTERPRISE, e Производител, и работи в сферата на Услуги, свързани с минното разработване. Освен това развива дейност и в сферата на bentonite, marble bathroom top, travertine, и granite. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 5. OZSOYLAR NATURAL STONE

  Турция

  Предприятието OZSOYLAR NATURAL STONE, e Производител, и работи в сферата на Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Mugla, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. KENEMA GLOBAL INVESTMENT SL

  Сиера Леоне

  Предприятието KENEMA GLOBAL INVESTMENT SL, e Производител, и работи в сферата на Услуги, свързани с минното разработване. Освен това развива дейност и в сферата на 8k gold jewellery, и cut diamonds. Седалището му е в/ъв Kenema, Сиера Леоне.

 2. ANAND TALC

  Египет

  Предприятието ANAND TALC, e Производител, и работи в сферата на Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

 3. KAZSPECGEOLOGIYA

  Казахстан

  Предприятието KAZSPECGEOLOGIYA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Almatyi, Казахстан.

 4. TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI

  Турция

  Предприятието TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI, e Производител, и работи в сферата на Рудодобив. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги, свързани с минното разработване, Олово и сплави, Услуги, свързани с минното разработване, zinc, и Олово и сплави. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. GARMOOZ MINING SERVICES LLC

  Оман

  Предприятието GARMOOZ MINING SERVICES LLC, e Производител, и работи в сферата на Услуги, свързани с минното разработване. Освен това развива дейност и в сферата на mining products, и limestone. Седалището му е в/ъв Muscat, Оман.

 1. SIAN ENTERPRISES

  Пакистан

  Предприятието SIAN ENTERPRISES, e Производител, и работи в сферата на Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Gujranwala, Пакистан.

 2. ASSOCIATION BRANTON

  Украйна

  Предприятието ASSOCIATION BRANTON, e Производител, и работи в сферата на Услуги, свързани с минното разработване. Освен това развива дейност и в сферата на metal laminates, и geological surveys. Седалището му е в/ъв Dnipro, Украйна.

 1. NITCO TRADING CO.

  Турция

  Предприятието NITCO TRADING CO., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги, свързани с минното разработване, spare parts, import, export, и Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 2. HIDRAULIC CHILE E.I.R.L.

  Чили

  Предприятието HIDRAULIC CHILE E.I.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Santiago, Чили.

 3. LANZBAUMASCHINEN GMBH

  Германия

  Предприятието LANZBAUMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка на промишлени съоръжения, Услуги, свързани с минното разработване, Проектантски бюра - ПГС, Поправка на промишлени съоръжения, Услуги, свързани с минното разработване, и Проектантски бюра - ПГС. Седалището му е в/ъв Hutthurm, Германия.

 4. ÖZERLER MERMER

  Турция

  Предприятието ÖZERLER MERMER, e Производител, и работи в сферата на Услуги, свързани с минното разработване. Освен това развива дейност и в сферата на white marble, marble indoor flooring for industrial buildings, и marble blocks. Седалището му е в/ъв Pendik, Турция.

 5. A . M . H . BATRAN MINE TALC COM

  Египет

  Предприятието A . M . H . BATRAN MINE TALC COM, e Производител, и работи в сферата на Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Giza, Египет.

 6. TINAS MADENCILIK

  Турция

  Предприятието TINAS MADENCILIK, e Производител, и работи в сферата на Услуги, свързани с минното разработване. Освен това развива дейност и в сферата на bentonite, и litter box sand. Седалището му е в/ъв Eskişehir, Турция.

 7. CETAŞ GRUP

  Турция

  Предприятието CETAŞ GRUP, e Производител, и работи в сферата на Услуги, свързани с минното разработване. Освен това развива дейност и в сферата на slates for construction work, и coloured sand. Седалището му е в/ъв Erzincan, Турция.

 8. OZCENGIZ AS

  Турция

  Предприятието OZCENGIZ AS, e Производител, и работи в сферата на Услуги, свързани с минното разработване. Освен това развива дейност и в сферата на litter box sand, и bentonite. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

 1. AK DOGALTAS

  Турция

  Предприятието AK DOGALTAS, e Производител, и работи в сферата на Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Kayseri, Турция.

 2. AYSAN

  Турция

  Предприятието AYSAN, e Производител, и работи в сферата на Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Eskisehir, Турция.

 3. FELIX LJUBEC

  Словения

  Предприятието FELIX LJUBEC, e Производител, и работи в сферата на Услуги, свързани с минното разработване. Освен това развива дейност и в сферата на Зъбни колела, automatic turning, и Зъбни колела. Седалището му е в/ъв Ptuj, Словения.

 4. OZPAMIR MAINING

  Турция

  Предприятието OZPAMIR MAINING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Услуги, свързани с минното разработване. Освен това развива дейност и в сферата на natural talc. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. PERLITSAN INDUSTRIAL RAW MATERIAL & MINING INC.

  Турция

  Предприятието PERLITSAN INDUSTRIAL RAW MATERIAL & MINING INC., e Производител, и работи в сферата на Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 6. BNB MADENCİLİK

  Турция

  Предприятието BNB MADENCİLİK, и работи в сферата на Гранулирани продукти и мраморен прах. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги, свързани с минното разработване, calcium carbonate, calcite, fodder, и Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Manisa Akhisar, Турция.

 7. KORKMAZLAR MINIG CO

  Турция

  Предприятието KORKMAZLAR MINIG CO, e Производител, и работи в сферата на Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Aydin, Турция.

 8. FORMHALLS VINTAGE & RACING

  Обединеното кралство

  Предприятието FORMHALLS VINTAGE & RACING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Услуги, свързани с минното разработване, Заваряване и спояване - машини и пособия, и Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Salisbury, Обединеното кралство.

 9. BENTONITE WORLD

  Турция

  Предприятието BENTONITE WORLD, e Производител, и работи в сферата на Услуги, свързани с минното разработване. Освен това развива дейност и в сферата на litter box sand, и bentonite. Седалището му е в/ъв Nevsehir, Турция.

 10. EL NOURAN FOR MINING

  Египет

  Предприятието EL NOURAN FOR MINING, e Разпространител, и работи в сферата на Услуги, свързани с минното разработване. Освен това развива дейност и в сферата на bentonite, quartz, и calcium carbonate. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Услуги- свързани с минното разработване - Внос износ

Брой резултати

546 Фирми