• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • услуги- свързани със сондиране на суша и в открито море

Резултати за

Услуги- свързани със сондиране на суша и в открито море - Внос износ

 1. BASEKIM KIMYASAL URUNLER IC BE DIS TIC LT

  Турция

  Предприятието BASEKIM KIMYASAL URUNLER IC BE DIS TIC LT, e Производител, и работи в сферата на Акустична изолация - материали. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги, свързани със сондиране на суша и в открито море, Business Plan Writing, Услуги, свързани със сондиране на суша и в открито море, cellulose, и tar and bitumen solvents. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 2. KONPLAN SYSTEMHAUS AG

  Швейцария

  Предприятието KONPLAN SYSTEMHAUS AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране на суша и в открито море. Седалището му е в/ъв Rotkreuz, Швейцария.

 3. SETRA TEKNIK SONDAJ VE PROJE

  Турция

  Предприятието SETRA TEKNIK SONDAJ VE PROJE, e Multi-Category, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране на суша и в открито море. Освен това развива дейност и в сферата на geological surveys, geological surveys, plots drilled, и Geotechnical solutions for ground surfaces. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. JENZ PEOPLE

  Холандия

  Предприятието JENZ PEOPLE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Личен състав - външно управление. Освен това развива дейност и в сферата на Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, Услуги, свързани със сондиране на суша и в открито море, human resource optimisation, offshore works, Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, и Услуги, свързани със сондиране на суша и в открито море. Седалището му е в/ъв Geleen, Холандия.

 5. EUROSKYPARK GMBH

  Германия

  Предприятието EUROSKYPARK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сателит - техника и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги, свързани със сондиране на суша и в открито море, Услуги, свързани със сондиране на суша и в открито море, и b2b services. Седалището му е в/ъв Saarbrücken, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. EXSIF OCS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието EXSIF OCS LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Резервоари и отделения за складиране. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги, свързани със сондиране на суша и в открито море, Horizontal storage tanks, и Услуги, свързани със сондиране на суша и в открито море. Седалището му е в/ъв Aberdeen, Обединеното кралство.

 2. GN SOLIDS CONTROL UK

  Обединеното кралство

  Предприятието GN SOLIDS CONTROL UK, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране на суша и в открито море. Освен това развива дейност и в сферата на Помпи, и Помпи. Седалището му е в/ъв Chatham, Обединеното кралство.

 3. OCEANO INDISPENSÁVEL UNIPESSOAL LDA

  Португалия

  Предприятието OCEANO INDISPENSÁVEL UNIPESSOAL LDA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране на суша и в открито море. Освен това развива дейност и в сферата на Изпитване без разрушаване, Изпитване без разрушаване, и boat maintenance. Седалището му е в/ъв Leiria, Португалия.

 4. FIDUSUISSE OFFSHORE

  Швейцария

  Предприятието FIDUSUISSE OFFSHORE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране на суша и в открито море. Освен това развива дейност и в сферата на Advice on establishing a business. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

 5. KOLLER MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Германия

  Предприятието KOLLER MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране на суша и в открито море. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Celle, Германия.