• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • услуги- свързани със сондиране от платформа в открито море

Резултати за

Услуги- свързани със сондиране от платформа в открито море - Внос износ

 1. PERFOX S.L.

  Испания

  Предприятието PERFOX S.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране от платформа в открито море. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 2. CFE

  Белгия

  Предприятието CFE, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Чистене дъното на водни източници и хранилища - предприемачи, Услуги, свързани със сондиране от платформа в открито море, Чистене дъното на водни източници и хранилища - предприемачи, и Услуги, свързани със сондиране от платформа в открито море. Седалището му е в/ъв AUDERGHEM, Белгия.

 3. TOUCHE A TOUT

  Белгия

  Предприятието TOUCHE A TOUT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране от платформа в открито море. Седалището му е в/ъв Bruxelles (belgique), Белгия.

 4. IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C.

  Италия

  Предприятието IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C., и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране от платформа в открито море. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Lamezia Terme, Италия.

 5. SOIL TEST S.R.L.

  Италия

  Предприятието SOIL TEST S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране от платформа в открито море. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по турбинно сондиране, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Услуги по турбинно сондиране, и Услуги по пробиване на сондажни кладенци. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. IMMONILIARE ONDA BLU S.A.S. DI GENTILINI MAURO E C.

  Италия

 2. CARINI TRIVELLAZIONI S.R.L.

  Италия

 3. GEOALPINA S.R.L.

  Италия

 4. MORELLO NICOLA

  Италия

 5. EUROFONDAZIONI ITALIA S.R.L.

  Италия