Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • флокаж на текстилните тъкани - машини и техника

Резултати за

Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника - Внос износ

 1. WAGNER GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието WAGNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Geretsried, Германия.

 2. MARTIN GROUP SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието MARTIN GROUP SRL, e Производител, и работи в сферата на Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на machines and equipment for coating fabrics, coat and jacket fusing machines, fabric couplers and equipment, shirt fusing machines, machinery for textile products, bagging machines, fusing machines, continuous fusing, и heat fusing presses. Седалището му е в/ъв Montespertoli, Италия.

 3. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  Белгия

  Verified by europages badge

  Предприятието GRAPHIC INVEST & CONSULT, e Разпространител, и работи в сферата на Сериграфия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Печатарски преси, Офсетови печатарски машини, Печатане и подвързване - пособия, Печатане - пособия, Подвързване - пособия, Сериграфия - помощни материали, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника, и Печатане. Седалището му е в/ъв Pontillas, Белгия.

 4. SARL SCANPLAN

  Франция

  Предприятието SARL SCANPLAN, e Производител, и работи в сферата на Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв ARGENTON SUR CREUSE, Франция.

 5. BALTA GROUP

  Белгия

  Предприятието BALTA GROUP, e Производител, и работи в сферата на Килими и мокети. Освен това развива дейност и в сферата на Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника, Крайна обработка на текстилни тъкани, Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника, Floor covering, industrial resin coatings, и Крайна обработка на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Sint-Baafs-Vijve, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. COMHAIRE INTERNATIONAL

  Белгия

  Предприятието COMHAIRE INTERNATIONAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Кроячни машини, текстил, Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Кроячни машини, текстил, Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника, и machines for treating and finishing textile fibres. Седалището му е в/ъв Gent, Белгия.

 2. ENTEMA LTD STI.

  Турция

  Предприятието ENTEMA LTD STI., e Производител, и работи в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, и Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Tekirdag, Турция.

 3. WALTER SCHULZE GMBH

  Германия

  Предприятието WALTER SCHULZE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Сериграфия - машини и техника, Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника, Сериграфия - машини и техника, и Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 4. KARL MAYER TEXTILE MACHINERY LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието KARL MAYER TEXTILE MACHINERY LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника, Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника, и Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Loughborough, Обединеното кралство.

 5. STORK PRINTS AUSTRIA GMBH

  Австрия

  Предприятието STORK PRINTS AUSTRIA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията, Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника, Облекло - машини и техника за индустрията, и Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Langkampfen, Австрия.

 1. SEMI-STAAL A/S

  Дания

  Предприятието SEMI-STAAL A/S, e Производител, и работи в сферата на Рибовъдни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника, и Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Helsingoer, Дания.

 2. QINGDAO LION MACHINERY CO., LTD.

  Китай

  Предприятието QINGDAO LION MACHINERY CO., LTD., и работи в сферата на Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Qingdao, Китай.

 1. NEUMAG SAURER AUSTRIA GMBH

  Австрия

  Предприятието NEUMAG SAURER AUSTRIA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Трикотаж - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Leonding, Австрия.

 2. EMIL BRÖLL GMBH & CO

  Австрия

  Предприятието EMIL BRÖLL GMBH & CO, и работи в сферата на Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dornbirn, Австрия.

 3. BRUNE & CO. TEXTILPFLEGEMASCHINEN GMBH

  Германия

  Предприятието BRUNE & CO. TEXTILPFLEGEMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника, и Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bielefeld, Германия.

 4. NIT ORME TEKSTIL SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Турция

  Предприятието NIT ORME TEKSTIL SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника, и Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. AUGUST HABERMANN GMBH

  Германия

 6. RENTOTEKS OÜ

  Естония

 7. BESER KIMYA SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Турция

  Verified by europages badge
 8. E.T.S. ENGINEERING TRANSFER SYSTEM

  Италия

  Verified by europages badge

  E.T.S. Engineering Transfer System has been offering paper transfer printing since 1970, using a range of technologies to apply designs to materials including fabrics, metals, plastic laminates, glass and ceramic. E.T.S. chemical research and development team has developed and patented many technologies and inks for sublimation and thermoplastic transfer printing suitable for use on different types of machinery, including silk screen, offset, flexographic, rotogravure and plotter ink-jet piezo.

 1. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Испания

  Verified by europages badge

  Предприятието COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Фабрични шевни машини и аксесоари, Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, industrial textile machine supplies and accessories, и Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Esparreguera-Barcelona, Испания.

 2. BELTEX DISTRIBUTION

  Белгия

  Verified by europages badge

  Предприятието BELTEX DISTRIBUTION, e Разпространител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Технически текстил за промишлена употреба, Печатане - пособия, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Технически текстил за промишлена употреба, Печатане - пособия, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, digital printing medium, polyester textile, и biodegradable tarpaulin. Седалището му е в/ъв Mont-Saint-Guibert, Белгия.

 3. TIXEL

  Франция

  Предприятието TIXEL, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Флокаж на текстилни тъкани, Бродерии, Печатане, Сериграфия върху текстилни тъкани, Флокаж на текстилни тъкани, Бродерии, Печатане, и Сериграфия върху текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Montaigu Vendée, Франция.

 4. TRIBU DE PARIS

  Франция

  Предприятието TRIBU DE PARIS, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани, Флокаж на текстилни тъкани, custom-made clothing, embroidery, Щамповане на текстилни тъкани, и Флокаж на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Ivry Sur Seine, Франция.

 5. HANDWEBATELIER SIEGENTHALER-UETZ

  Швейцария

  Предприятието HANDWEBATELIER SIEGENTHALER-UETZ, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Естествени текстилни влакна, Изкуствени и синтетични влакна, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Естествени текстилни влакна, и Изкуствени и синтетични влакна. Седалището му е в/ъв Reinach, Швейцария.

 6. MIDESCO HANDELSGESELLSCHAFT FÜR INDUSTRIEBEDARF MBH

  Германия

  Предприятието MIDESCO HANDELSGESELLSCHAFT FÜR INDUSTRIEBEDARF MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Дървообработване - машини и техника, Mетална дограма, железария - машини и техника, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Дървообработване - машини и техника, и Mетална дограма, железария - машини и техника. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

 7. EMF TEXTIELDRUKKERIJ

  Белгия

  Предприятието EMF TEXTIELDRUKKERIJ, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани, Сериграфия върху текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Сериграфия върху текстилни тъкани, textile marking, и graphical creation. Седалището му е в/ъв Deinze, Белгия.

 8. MAGEBA TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието MAGEBA TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Тъкачество - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника, и Боядисване на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bernkastel-Kues, Германия.

 9. THIES SARL

  Франция

 10. MULTI PRINT

  Белгия

  Предприятието MULTI PRINT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, offset printing machines, screen printing for clothing, и foil-stamping. Седалището му е в/ъв Mons, Белгия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника - Внос износ

Брой резултати

225 Фирми