• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ФранцияЛион и Рон-Алп
  1. HOTEL ANNAPURNA

    Франция

    Предприятието HOTEL ANNAPURNA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв St Bon Tarentaise, Франция.

  2. VEYRAT EQUIPEMENT

    Франция

    Предприятието VEYRAT EQUIPEMENT, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти - машини и техника, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Thones, Франция.

  3. SA MERENCHOLE

    Франция

    Предприятието SA MERENCHOLE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Grenoble, Франция.

  4. NEVETECHNIC

    Франция

    Предприятието NEVETECHNIC, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Thonon Les Bains, Франция.

  5. GROUPE SAJECLIM

    Франция

    Предприятието GROUPE SAJECLIM, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв La Motte Servolex, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FROID ET MACHINES CONCESSIONNAIRE SAS

    Франция

    Предприятието FROID ET MACHINES CONCESSIONNAIRE SAS, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Montréal-La-Cluse, Франция.

  2. L'EQUIPEMENT HOTELIER SA

    Франция

    Предприятието L'EQUIPEMENT HOTELIER SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cran Gevrier, Франция.

  3. STE D'EXPLOITATION DU CHATEAU DE PIZAY

    Франция

    Предприятието STE D'EXPLOITATION DU CHATEAU DE PIZAY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв St Jean D Ardieres, Франция.

  4. HOTEL DE L'ABBAYE TIFFENAT

    Франция

    Предприятието HOTEL DE L'ABBAYE TIFFENAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Talloires, Франция.

  5. TEMPOBAC RESTOLEIL SA

    Франция

    Предприятието TEMPOBAC RESTOLEIL SA, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Saint-Jorioz, Франция.

  1. HOTEL ALLODIS

    Франция

    Предприятието HOTEL ALLODIS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Les Allues, Франция.

  2. DURR EQUIP SAS

    Франция

    Предприятието DURR EQUIP SAS, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Megève, Франция.

  1. JURINE

    Франция

    Предприятието JURINE, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Saint-Etienne, Франция.

  2. APPLANAT (S.A)

    Франция

    Предприятието APPLANAT (S.A), и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Pont De L'Isère, Франция.

  3. GEORGES BLANC SAS

    Франция

    Предприятието GEORGES BLANC SAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vonnas, Франция.

  4. G.R. IMMOBILIER

    Франция

  5. SARL BRUNO CHARTRON

    Франция

  6. ASSISTANCE BOUCHERIES CHARCUTERIES RESTAURANTS

    Франция

  7. SARL LA TERRASSE

    Франция

  8. VOIRIV

    Франция

  1. CAFE DES NEGOCIANTS BRASSERIE

    Франция

  2. GRANGE SARL

    Франция

  3. SAINT ROMAIN ET CIE

    Франция

    Предприятието SAINT ROMAIN ET CIE, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Мебел за заведенията за обществено хранене, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Мебел за заведенията за обществено хранене, и Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Saint Etienne, Франция.