• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен брягТърговец на едро
  1. PROVENCE PRIM

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието PROVENCE PRIM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пресни зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, legumes, wholesale of vegetables, organic fruit, organic vegetables, Oragnic fruits and vegetables, Fresh fruits and vegetables, и Плодове. Седалището му е в/ъв Chateaurenard, Франция.

  2. AA DZ TRADING

    Франция

    Предприятието AA DZ TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, fruit export, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Fruit and vegetable exports, и dates. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  3. AZ FRANCE SA

    Франция

    Предприятието AZ FRANCE SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cavaillon Cedex, Франция.

  4. TRIANO AZUR TRADING

    Франция

    Предприятието TRIANO AZUR TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import, fruit & vegetables, и fruit export. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  5. MF PRIMEUR

    Франция

    Предприятието MF PRIMEUR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SEK

    Франция

    Предприятието SEK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на vegetables, и fruit & vegetables. Седалището му е в/ъв Mougins, Франция.

  2. CHIRON BERNARD SA

    Франция

    Предприятието CHIRON BERNARD SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cheval Blanc, Франция.

  3. WOUTERS FRANCE SARL

    Франция

    Предприятието WOUTERS FRANCE SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Chateaurenard, Франция.

  4. DUPERANDRE SARL

    Франция

    Предприятието DUPERANDRE SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cheval Blanc, Франция.

  5. ETS GAS

    Франция

    Предприятието ETS GAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Althen Des Paluds, Франция.

  1. VAGLIO PATRICK

    Франция

    Предприятието VAGLIO PATRICK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Plan D Orgon, Франция.

  2. SAS CLEMENT MAURICE

    Франция

    Предприятието SAS CLEMENT MAURICE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Avignon, Франция.

  1. LES VERGERS DES TOURS

    Франция

    Предприятието LES VERGERS DES TOURS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Chateaurenard, Франция.

  2. BLANC MICHEL SOCIETE

    Франция

    Предприятието BLANC MICHEL SOCIETE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cavaillon, Франция.

  3. GIRELLI PRIMEURS

    Франция

    Предприятието GIRELLI PRIMEURS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  4. STE BLANC REGIS

    Франция

  5. SAPAM PROVENCE

    Франция

  6. STE JANIPRIM

    Франция

  7. JESFRUIT

    Франция

  8. REGALP

    Франция

  1. SUD FRUITS TRANSFORMATION S.A

    Франция

  2. ARBONA ET COMPAGNIE

    Франция