• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ - Търговец На Едро - Франция

ФранцияТърговец на едро
  1. IS COMMODITY

    Франция

    Verified by europages badge

    How we operate: 1 Request 2 Price range 3 LETTER OF INTENTION 4 Price offer 5 ICPO 6 Proof of funds 7 Payment (TT, 30% in advance) 8 Shipping 9 Delivery of documents (FCA, FOB, CIF) 10 Payment (LC, TT, 70% in advance)

  2. DISTRAZUR

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието DISTRAZUR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Риба в консерва, Сосове, Напитки, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Риба в консерва, и Сосове. Седалището му е в/ъв Malataverne, Франция.

  3. PROVENCE PRIM

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието PROVENCE PRIM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пресни зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, legumes, wholesale of vegetables, organic fruit, organic vegetables, Oragnic fruits and vegetables, Fresh fruits and vegetables, и Плодове. Седалището му е в/ъв Chateaurenard, Франция.

  4. BACCHUS ROSSA IMPORT

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието BACCHUS ROSSA IMPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Напитки, Напитки - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Напитки, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Le Creusot, Франция.

  5. AH IMP-EXP

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието AH IMP-EXP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни опаковки, Сирена, Внос-износ на нефт, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Хранителни опаковки, Сирена, Внос-износ на нефт, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Saint-Etienne, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. OP LAND

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието OP LAND, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Соди, Напитки, Плодове, Соди, и Напитки. Седалището му е в/ъв Rosny-Sous-Bois, Франция.

  2. MANGADEF

    Франция

    Предприятието MANGADEF, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове с ядки. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, exotic fruit, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв PARIS, Франция.

  3. CHARLET

    Франция

    Предприятието CHARLET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bois-Grenier, Франция.

  4. AA DZ TRADING

    Франция

    Предприятието AA DZ TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, fruit export, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Fruit and vegetable exports, и dates. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. ABCD DE L'EXOTIQUE

    Франция

    Предприятието ABCD DE L'EXOTIQUE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rungis, Франция.

  1. QUERCY PRIMEURS

    Франция

    Предприятието QUERCY PRIMEURS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на early produce, express delivery, и organic foods. Седалището му е в/ъв Capdenac Gare, Франция.

  2. MARAIS NANTES

    Франция

    Предприятието MARAIS NANTES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh fruit, и fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Les-Sorinières, Франция.

  1. UNICOQUE

    Франция

    Предприятието UNICOQUE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на agricultural cooperative. Седалището му е в/ъв CANCON, Франция.

  2. SIIM

    Франция

    Предприятието SIIM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на pineapple, mango, coconuts, и papaya. Седалището му е в/ъв Rungis, Франция.

  3. RAGGI DU SOLEIL

    Франция

    Предприятието RAGGI DU SOLEIL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit and vegetable wholesaler, Fresh fruits and vegetables, и import of fruit. Седалището му е в/ъв La Garanciere, Франция.

  4. BANAGRUMES SAS

    Франция

    Предприятието BANAGRUMES SAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв RUNGIS CEDEX, Франция.

  5. ROSELLO & FILS

    Франция

    Предприятието ROSELLO & FILS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit and vegetable wholesaler. Седалището му е в/ъв Saint-Laurent Blangy, Франция.

  6. ANECOOP FRANCE

    Франция

    Предприятието ANECOOP FRANCE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Perpignan Cedex, Франция.

  7. AZ FRANCE SA

    Франция

    Предприятието AZ FRANCE SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cavaillon Cedex, Франция.

  8. ANTILLES FRAIS SAS

    Франция

    Предприятието ANTILLES FRAIS SAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, vegetable charcoal and by-products, essential oils, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Baie-Mahault, Франция.

  1. FONTESTAD FRANCE

    Франция

    Предприятието FONTESTAD FRANCE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Packing of fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Perpignan Cedex, Франция.

  2. SCA ALINEA

    Франция

    Предприятието SCA ALINEA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Seasonings, Подправки, trading in pulses, и melon. Седалището му е в/ъв Beaumont De Lomagne, Франция.

  3. FOCUS DISTRIBUTION

    Франция

    Предприятието FOCUS DISTRIBUTION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв La Roche Sur Yon, Франция.

  4. ALLTRADE

    Франция

    Предприятието ALLTRADE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Chambeby, Франция.

  5. ONE MOVE

    Франция

    Предприятието ONE MOVE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на expert activities. Седалището му е в/ъв Corbas, Франция.

  6. PHOENIX INTERNATIONAL

    Франция

    Предприятието PHOENIX INTERNATIONAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Refined sunflower oil, и mango. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  7. DKW FRUITS AND FRUITS

    Франция

    Предприятието DKW FRUITS AND FRUITS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rungis, Франция.

  8. L'ESSENTIEL

    Франция

    Предприятието L'ESSENTIEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lomme, Франция.

  9. TRIANO AZUR TRADING

    Франция

    Предприятието TRIANO AZUR TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import, fruit & vegetables, и fruit export. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  10. LES HALLES TROTTEMANT

    Франция

    Предприятието LES HALLES TROTTEMANT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rungis Cedex, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ - Търговец На Едро - Франция

Брой резултати

146 Фирми