• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. A2TI

    Франция

    Предприятието A2TI, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Avignon Cedex 9, Франция.

  2. AZURA EQUIPEMENT

    Франция

    Предприятието AZURA EQUIPEMENT, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електродомакински уреди - големи уреди, ovens for pizzerias, Equipment and fixtures for supermarkets, Електродомакински уреди - големи уреди, и Drinks refrigerators. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  3. CASH SYSTEMES INDUSTRIE

    Франция

    Предприятието CASH SYSTEMES INDUSTRIE, e Производител, и работи в сферата на Касови апарати. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Saint-Raphaël, Франция.

  4. SUN MAT

    Франция

    Предприятието SUN MAT, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти - машини и техника, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Toulon, Франция.

  5. RUHL PLAGE

    Франция

    Предприятието RUHL PLAGE, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти - машини и техника, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SOCIETE VAROISE DE DIFFUSION

    Франция

    Предприятието SOCIETE VAROISE DE DIFFUSION, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Професионални кухни - машини и техника, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Toulon Cedex 9, Франция.

  2. LE GRAND CAFÉ DE FRANCE - RESTAURANT À NICE

    Франция

    Предприятието LE GRAND CAFÉ DE FRANCE - RESTAURANT À NICE, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на restaurant facilities. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  3. RESIDENCE LES STRELITZIAS

    Франция

    Предприятието RESIDENCE LES STRELITZIAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Antibes, Франция.

  4. MAJESTIC INNOVATION

    Франция

    Предприятието MAJESTIC INNOVATION, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. AUBERGE DE LA CALANQUE

    Франция

    Предприятието AUBERGE DE LA CALANQUE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Le Lavandou, Франция.

  1. MAXOTEL MANAGEMENT

    Франция

    Предприятието MAXOTEL MANAGEMENT, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв St Chaffrey, Франция.

  2. STE D' EXPLOITATION HOTELIERE PAVILLON CARINA

    Франция

    Предприятието STE D' EXPLOITATION HOTELIERE PAVILLON CARINA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Gap, Франция.

  1. SARL REMY

    Франция

    Предприятието SARL REMY, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Beaulieu-Sur-Mer, Франция.

  2. LA FESTA

    Франция

    Предприятието LA FESTA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  3. AZUREENNE DE CHANGE

    Франция

  4. LIDO PLAGE SARL

    Франция

  5. SOC DIFFU MATER RESTAUR ET COLLECTIVIT

    Франция

  6. SE DES ETS BOLLERY ET FILS SARL

    Франция

  7. MONGIN JAUFFRET

    Франция

  8. TDM

    Франция

  1. MANOSQUINE D'ALIMENTATION SOCIETE

    Франция

  2. TOUT TECHNIQUE

    Франция

    Предприятието TOUT TECHNIQUE, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв La Seyne Sur Mer, Франция.