• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • import of clothing

Резултати за

Import of clothing

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. BCR

    Франция

    Verified by europages badge

    Our company BCR BOROWY, located at Saint-Andiol, specialises in the wholesale and semi-wholesale of used clothing and thrift shop imports and exports. We also carry shoes, leather goods and household linens. We have summer and winter items for men, women and children. We sell by the kilo. We always select top quality clothing, then sort it by category.

  2. FRIPTEX ET RECYCLAGE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието FRIPTEX ET RECYCLAGE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, Дрехи от оказион, Обувки, и Дрехи от оказион. Седалището му е в/ъв Cuers, Франция.

  3. WEMADE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието WEMADE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Конфекция - машини и техника, Хартия - производство, Тъкани, Бански костюми, Текстил - внос-износ, Текстил - машини и техника, swimsuit fabrics, textile industry, и Конфекция - машини и техника. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  4. BLISSED - AMERICAN PEOPLE® & JOSEPH'IN® BRANDS

    Франция

    Предприятието BLISSED - AMERICAN PEOPLE® & JOSEPH'IN® BRANDS, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Джинси и дрехи в спортен стил, Дамски дрехи, Джинси и дрехи в спортен стил, Дамски дрехи, и men's clothing. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. ITALIAN POP - BONNETERIE CENTRALE

    Франция

    Предприятието ITALIAN POP - BONNETERIE CENTRALE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Спортни дрехи, Облекло - внос-износ, women's clothing, pants, и Спортни дрехи. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BELISSA

    Франция

    Предприятието BELISSA, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Текстил - внос-износ, Облекло - внос-износ, Предпазни обувки, Текстил - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. MILLE SAS

    Франция

    Предприятието MILLE SAS, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Облекло - внос-износ, Текстил - внос-износ, Предпазни обувки, Облекло - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Courthézon, Франция.

  3. SODEXPHIL

    Франция

    Предприятието SODEXPHIL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Дамско облекло и конфекция, Вълна - нишки и прежди, Детски дрехи, Текстил - внос-износ, Дамско облекло и конфекция, Вълна - нишки и прежди, и Детски дрехи. Седалището му е в/ъв Six Fours Les Plages, Франция.

  4. FER GAU DEVELOPPEMENT - TRAVAUX EN COURS

    Франция

    Предприятието FER GAU DEVELOPPEMENT - TRAVAUX EN COURS, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Работни блузи и престилки, Облекло - внос-износ, work uniforms, и Работни блузи и престилки. Седалището му е в/ъв Saint-Raphaël, Франция.

  5. COGIMEX FRANCE SA

    Франция

    Предприятието COGIMEX FRANCE SA, e Производител, и работи в сферата на Джинси и дрехи в спортен стил. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжка облекло и конфекция, Внос-износ - текстил и облекло, Дамско облекло и конфекция, Детски дрехи, Мъжка облекло и конфекция, Внос-износ - текстил и облекло, Дамско облекло и конфекция, и Детски дрехи. Седалището му е в/ъв Sainte Maxime, Франция.

  1. COMPAGNIE MARSEILLAISE DE TEXTILE - MANKAIA

    Франция

    Предприятието COMPAGNIE MARSEILLAISE DE TEXTILE - MANKAIA, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, Предпазни обувки, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. MOB REJANE

    Франция

    Предприятието MOB REJANE, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, Защитни маски, Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, и Защитни маски. Седалището му е в/ъв La Garde, Франция.

  1. FUEGO

    Франция

    Предприятието FUEGO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дамски дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Дамско облекло и конфекция, Внос-износ - текстил и облекло, Дамско облекло и конфекция, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. DANY SARL

    Франция

    Предприятието DANY SARL, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, Защитни маски, Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, и Защитни маски. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  3. CATOVA

    Франция

    Предприятието CATOVA, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, Предпазни обувки, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  4. VETI PRO

    Франция

    Предприятието VETI PRO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, Предпазни обувки, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  5. SUB EVASION

    Франция

    Предприятието SUB EVASION, e Производител, и работи в сферата на Спортни дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Водни спортове - техника и екипировка, Внос-износ - текстил и облекло, и Водни спортове - техника и екипировка. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  6. NORPROTEX

    Франция

    Предприятието NORPROTEX, e Производител, и работи в сферата на Дамски дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни дрехи, Мъжки дрехи, Внос-износ - текстил и облекло, Детски и бебешки дрехи, Спортни дрехи, Мъжки дрехи, Внос-износ - текстил и облекло, и Детски и бебешки дрехи. Седалището му е в/ъв Le Pontet, Франция.

  7. MOURET TEXTILE

    Франция

    Предприятието MOURET TEXTILE, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, Предпазни обувки, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Avignon, Франция.

  8. LES P'TITES BOMBES

    Франция

    Предприятието LES P'TITES BOMBES, e Производител, и работи в сферата на Дамско облекло и конфекция. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Дамски дрехи, Обувки, Дамски чанти, Облекло - внос-износ, Дамски дрехи, Обувки, и Дамски чанти. Седалището му е в/ъв La Ciotat, Франция.

  1. FIRST MOD

    Франция

    Предприятието FIRST MOD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Toulon, Франция.

  2. JEZEQUEL

    Франция

    Предприятието JEZEQUEL, e Производител, и работи в сферата на Мъжка облекло и конфекция. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Внос-износ - текстил и облекло, Спортни дрехи, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Внос-износ - текстил и облекло, и Спортни дрехи. Седалището му е в/ъв Les Pennes Mirabeau, Франция.

  3. FEELING

    Франция

    Предприятието FEELING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бельо и долни дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, Дамски дрехи, Внос-износ - текстил и облекло, Обувки, Дамски дрехи, ladies' lingerie, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  4. COTTON MADE

    Франция

    Предприятието COTTON MADE, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Six-Fours, Франция.

  5. TORTORA AUGUSTO JEUNE

    Франция

    Предприятието TORTORA AUGUSTO JEUNE, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  6. PHM

    Франция

    Предприятието PHM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  7. SUDIMPORT BEACH

    Франция

    Предприятието SUDIMPORT BEACH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Le Cannet, Франция.

  8. PLANETE AVENTURE

    Франция

    Предприятието PLANETE AVENTURE, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв St Andre De La Roche, Франция.

  9. SARL CHEBERT

    Франция

    Предприятието SARL CHEBERT, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  10. TEX RETOUCHES

    Франция

    Предприятието TEX RETOUCHES, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на fireproofing textiles and textile products. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно