• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

ФранцияМонпелие и Лангедок-Русийон
  1. SAFAGRI

    Франция

    Предприятието SAFAGRI, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на tomatoes, и Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Perpignan, Франция.

  2. DISMA INTERNATIONAL - AZURA GROUP

    Франция

    Предприятието DISMA INTERNATIONAL - AZURA GROUP, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на pulse vegetables. Седалището му е в/ъв Perpignan, Франция.

  3. ANECOOP FRANCE

    Франция

    Предприятието ANECOOP FRANCE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Perpignan Cedex, Франция.

  4. SOLAGORA

    Франция

    Предприятието SOLAGORA, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Oragnic fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Perpignan Cedex, Франция.

  5. COFRUID'OC

    Франция

    Предприятието COFRUID'OC, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв SAINT JUST, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. JMF PARTENARIAT

    Франция

    Предприятието JMF PARTENARIAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Perpignan, Франция.

  2. FONTESTAD FRANCE

    Франция

    Предприятието FONTESTAD FRANCE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Packing of fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Perpignan Cedex, Франция.

  3. SARL DOMAINE DES COTEAUX

    Франция

    Предприятието SARL DOMAINE DES COTEAUX, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit distributors. Седалището му е в/ъв Générac, Франция.

  4. AU SUPER CHAMPI

    Франция

    Предприятието AU SUPER CHAMPI, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bessan, Франция.

  5. SIKAMAR SARL

    Франция

    Предприятието SIKAMAR SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Perpignan, Франция.

  1. ALROPRIM

    Франция

    Предприятието ALROPRIM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Perpignan, Франция.

  2. FRULEXXO

    Франция

    Предприятието FRULEXXO, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Perpignan, Франция.

  1. CAMILOR FRANCE INTERNATIONAL

    Франция

    Предприятието CAMILOR FRANCE INTERNATIONAL, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Perpignan, Франция.

  2. SICA LES VERGERS DE MAUGUIO

    Франция

    Предприятието SICA LES VERGERS DE MAUGUIO, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mauguio, Франция.

  3. FIN'SALAD

    Франция

    Предприятието FIN'SALAD, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Villelongue De La Salanque, Франция.

  4. ROSARIO

    Франция

    Предприятието ROSARIO, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Perpignan, Франция.

  5. DANIFRUITS

    Франция

    Предприятието DANIFRUITS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Montpellier, Франция.

  6. INTERPRIM

    Франция

    Предприятието INTERPRIM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Perpignan, Франция.

  7. MUGUI SA

    Франция

    Предприятието MUGUI SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Perpignan, Франция.

  8. COMIFRUIT SAS

    Франция

    Предприятието COMIFRUIT SAS, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Perpignan, Франция.

  1. SUN PRIM INTERNATIONAL

    Франция

    Предприятието SUN PRIM INTERNATIONAL, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Perpignan, Франция.

  2. DEL SOL

    Франция

    Предприятието DEL SOL, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Perpignan, Франция.

  3. APPLE-WAY SARL

    Франция

    Предприятието APPLE-WAY SARL, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Garons, Франция.

  4. STE COOPERATIVE AGRICOLE

    Франция

    Предприятието STE COOPERATIVE AGRICOLE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв St Just, Франция.

  5. PAGANOTTO MARCEL SARL

    Франция

    Предприятието PAGANOTTO MARCEL SARL, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв St Privat Des Vieux, Франция.

  6. EXPO FRUITS SARL

    Франция

    Предприятието EXPO FRUITS SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Perpignan, Франция.

  7. ARMOR PRIM

    Франция

    Предприятието ARMOR PRIM, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Perpignan, Франция.

  8. STE SOFRUDEL

    Франция

    Предприятието STE SOFRUDEL, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Perpignan, Франция.

  9. TOP FRUITS

    Франция

    Предприятието TOP FRUITS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Perpignan, Франция.

  10. ABIS

    Франция

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно