• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

ФранцияМонпелие и Лангедок-РусийонПроизводител
  1. SAFAGRI

    Франция

    Предприятието SAFAGRI, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на tomatoes, и Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Perpignan, Франция.

  2. COFRUID'OC

    Франция

    Предприятието COFRUID'OC, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв SAINT JUST, Франция.

  3. DISMA INTERNATIONAL - AZURA GROUP

    Франция

    Предприятието DISMA INTERNATIONAL - AZURA GROUP, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на pulse vegetables. Седалището му е в/ъв Perpignan, Франция.

  4. SOLAGORA

    Франция

    Предприятието SOLAGORA, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Oragnic fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Perpignan Cedex, Франция.

  5. SARL DOMAINE DES COTEAUX

    Франция

    Предприятието SARL DOMAINE DES COTEAUX, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit distributors. Седалището му е в/ъв Générac, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FRULEXXO

    Франция

    Предприятието FRULEXXO, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Perpignan, Франция.

Филтри

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

Брой резултати

6 Фирми