• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ФранцияПариж и Ил дьо Франс
  1. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, e Търговец на едро, и работи в сферата на Професионални кухни - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хлебопроизводство - машини и материали, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Магазини - подреждане, Системи и процедури за стерилни стаи, Хлебопроизводство - машини и материали, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Магазини - подреждане, и Системи и процедури за стерилни стаи. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  2. AK MULLER FRANCE

    Франция

    Предприятието AK MULLER FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Преработка на водите - уреди и инсталации, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bussy Saint Martin, Франция.

  3. IXELINOX

    Франция

    Предприятието IXELINOX, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на installation of professional kitchens, stainless steel fit-out, plastic sleeves for vacuum packing, и vacuum packing machines. Седалището му е в/ъв Herblay, Франция.

  4. MATERIELS PRO

    Франция

    Предприятието MATERIELS PRO, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали, aluminium plates, stainless steel sheets, professional barbecues, и Строителни материали. Седалището му е в/ъв Montreuil, Франция.

  5. ARREDOCHEF

    Франция

    Предприятието ARREDOCHEF, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Refrigerated freezer cabinets, и electric stoves. Седалището му е в/ъв Bry Sur Marne, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ROTISOL

    Франция

    Предприятието ROTISOL, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални грилове, roasting spits for communities, Професионални грилове, fan-assisted rotisseries, и gas rotisseries. Седалището му е в/ъв Chelles, Франция.

  2. CHR DISCOUNT

    Франция

    Предприятието CHR DISCOUNT, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sevran, Франция.

  3. ROBOT COUPE SNC

    Франция

    Предприятието ROBOT COUPE SNC, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Професионални кухни - машини и техника, peelers, peelers for institutions, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Vincennes, Франция.

  4. PROMOSHOP

    Франция

    Предприятието PROMOSHOP, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Marolles En Brie, Франция.

  5. FIGCO

    Франция

    Предприятието FIGCO, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на wok. Седалището му е в/ъв Montreuil, Франция.

  1. CHOMETTE FAVOR

    Франция

    Предприятието CHOMETTE FAVOR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти - машини и техника, Кухненски прибори, Ресторанти - машини и техника, и Кухненски прибори. Седалището му е в/ъв Grigny, Франция.

  2. CHRONO PIECES

    Франция

    Предприятието CHRONO PIECES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на тестени сладкарски изделия - машини и техника, и Производство на тестени сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Baillet En France, Франция.

  1. ATOSA CATERING EQUIPMENT FRANCE

    Франция

    Предприятието ATOSA CATERING EQUIPMENT FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Професионални кухни - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Orly, Франция.

  2. ETABLISSEMENTS LE CLOAREC

    Франция

    Предприятието ETABLISSEMENTS LE CLOAREC, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Arnouville-Lès-Mantes, Франция.

  3. SA MATHIEU

    Франция

    Предприятието SA MATHIEU, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кафенета и барове - машини и техника, и Кафенета и барове - машини и техника. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  4. HORECA EQUIPEMENT

    Франция

    Предприятието HORECA EQUIPEMENT, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bagnolet, Франция.

  5. GEORGE V EATERTAINMENT

    Франция

    Предприятието GEORGE V EATERTAINMENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти - машини и техника, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  6. GASTROMASTRO GROUP

    Франция

    Предприятието GASTROMASTRO GROUP, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sarcelles, Франция.

  7. HURON ET COMPAGNIE

    Франция

    Предприятието HURON ET COMPAGNIE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Villepreux, Франция.

  8. CONGRES MAILLOT

    Франция

    Предприятието CONGRES MAILLOT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти - машини и техника, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  1. HORIS

    Франция

    Предприятието HORIS, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mitry Mory, Франция.

  2. PARISIANA HOTEL SARL

    Франция

    Предприятието PARISIANA HOTEL SARL, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  3. PB MAINTENANCE

    Франция

    Предприятието PB MAINTENANCE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Fontenay En Parisis, Франция.

  4. CODIMATEL

    Франция

    Предприятието CODIMATEL, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти - машини и техника, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Montreuil, Франция.

  5. CABINET GROUPE LASSERI NAHAISI

    Франция

    Предприятието CABINET GROUPE LASSERI NAHAISI, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кафе-машини, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  6. LE RUISSEAU SARL

    Франция

    Предприятието LE RUISSEAU SARL, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Saint-Mandé, Франция.

  7. L' INDUSTRIEL DU FROID ET DE CUISSON SAS

    Франция

    Предприятието L' INDUSTRIEL DU FROID ET DE CUISSON SAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vaux-Le-Pénil, Франция.

  8. HOTEL RESTAURANT KYRIAD

    Франция

    Предприятието HOTEL RESTAURANT KYRIAD, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Torcy, Франция.

  9. MORGANE SA

    Франция

    Предприятието MORGANE SA, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  10. CAFE PEREIRE SA

    Франция

    Предприятието CAFE PEREIRE SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти - машини и техника, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно