• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • домашни птици- зайци и дивеч - животновъдство

Резултати за

Домашни птици- зайци и дивеч - животновъдство

ФранцияРен и Бретан
  1. COOP PRESTOR

    Франция

    Предприятието COOP PRESTOR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни животни. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, Овчи и кози породи, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Plabennec, Франция.

  2. PENGAM

    Франция

    Предприятието PENGAM, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Treflaouenan, Франция.

  3. SAS VOLVICO

    Франция

    Предприятието SAS VOLVICO, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месна разфасовка, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Месна разфасовка, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Merdrignac, Франция.

  4. SA LE SAYEC

    Франция

    Предприятието SA LE SAYEC, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Caudan, Франция.

  5. SAVEL INDUSTRIES

    Франция

    Предприятието SAVEL INDUSTRIES, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Lannilis, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HY-LINE FRANCE

    Франция

    Предприятието HY-LINE FRANCE, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Loudeac, Франция.

  2. INSTITUT SELECTION ANIMALE

    Франция

    Предприятието INSTITUT SELECTION ANIMALE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв St Brieuc, Франция.

  3. TERRE ET PLUME

    Франция

    Предприятието TERRE ET PLUME, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Hanvec, Франция.

  4. FRANCE SEXAGE

    Франция

    Предприятието FRANCE SEXAGE, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Bréteil, Франция.

  5. EURL DE LA FERME DE LUGUEN

    Франция

    Предприятието EURL DE LA FERME DE LUGUEN, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Maure De Bretagne, Франция.

  1. STE ABATTAGE VOLAILLES LAPINS

    Франция

    Предприятието STE ABATTAGE VOLAILLES LAPINS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Lannilis, Франция.

  2. SOCIETE MATERLAP

    Франция

    Предприятието SOCIETE MATERLAP, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Châteaubourg, Франция.

  1. GAEC DE KER ANNA

    Франция

    Предприятието GAEC DE KER ANNA, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Plumieux, Франция.

  2. ETABLISSEMENTS GOASDUFF

    Франция

    Предприятието ETABLISSEMENTS GOASDUFF, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Plabennec, Франция.

  3. ELEVAGE AVICOLE DE LA VILLE

    Франция

    Предприятието ELEVAGE AVICOLE DE LA VILLE, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Henansal, Франция.

  4. GOVADIS

    Франция

    Предприятието GOVADIS, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Languidic, Франция.

  5. CLAUDE ET JOELLE BEZELY

    Франция

    Предприятието CLAUDE ET JOELLE BEZELY, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв La Motte, Франция.

  6. PRIMAULT CHRISTOPHE

    Франция

    Предприятието PRIMAULT CHRISTOPHE, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Corps Nuds, Франция.

  7. SARL CORAL SUD BRETAGNE

    Франция

  8. SARL GERAULT ALAIN BETAIL VIANDE DE GLESNE

    Франция

  1. SARL OEUFS DE KERLO

    Франция

  2. SCEA VOLAILLES GUILLIEROISES

    Франция

  3. SARL DE KERVOEZEL

    Франция

  4. SA LAPOUS

    Франция

  5. SARL AVICOLE DU SOUS BOIS

    Франция

  6. CENTRE D'ELABORATION DES VIANDES (CELVIA)

    Франция

  7. CELTYS

    Франция

  8. LE HELLOCO ACCOUVAGE

    Франция

  9. COUVOIR PERROT

    Франция

  10. SARL OVOBIO

    Франция

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно