• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • хартия и картон - машини и техника за индустрията

Резултати за

Хартия и картон - машини и техника за индустрията - Внос износ

 1. LICAR

  Испания

  Verified by europages badge

  Предприятието LICAR, e Производител, и работи в сферата на Центробежни помпи. Освен това развива дейност и в сферата на Помпи, Потопяеми помпи, Хартия - машини за производството, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Submersible pumps, Помпи, Потопяеми помпи, liquid pumps, и Elbow propeller pump. Седалището му е в/ъв Tolosa-Guipúzcoa, Испания.

 2. SOPEM

  Белгия

  Предприятието SOPEM, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за производството. Освен това развива дейност и в сферата на Нарязване на хартия - машини и техника, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Нарязване на хартия - машини и техника, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Machines - import-export, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Soignies, Белгия.

 3. SIMEC GROUP SRL

  Италия

  Предприятието SIMEC GROUP SRL, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - машини за производството, Фотогравиране, metal milling, heated rollers, Хартия - машини за производството, и Фотогравиране. Седалището му е в/ъв Olgiate Olona, Италия.

 4. MACCHINE CARU' S.R.L.

  Италия

  Предприятието MACCHINE CARU' S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Textile machine manufacture, machinery for automatic fabric cutting, и Laser engraving machines. Седалището му е в/ъв Lonate Pozzolo, Италия.

 5. CPERKIN

  Обединеното кралство

  Предприятието CPERKIN, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за преработка. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Нарязване на хартия - машини и техника, core cutters, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, и Нарязване на хартия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Birstall, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. HUNKELER DEUTSCHLAND GMBH

  Германия

  Предприятието HUNKELER DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Taufkirchen, Германия.

 2. TECHNICARTON

  Франция

  Предприятието TECHNICARTON, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Велпапе, Картон и картонени изделия - машини за преработка, Велпапе, и Картон и картонени изделия - машини за преработка. Седалището му е в/ъв St Paul En Jarez, Франция.

 3. PAPER ENGINEERING

  Словения

  Предприятието PAPER ENGINEERING, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Nova Gorica, Словения.

 4. TALLERES CASABLANCA

  Испания

  Предприятието TALLERES CASABLANCA, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на cardboard and pasteboard working, и Cardboard products - manufacturing machinery. Седалището му е в/ъв Zuera-Zaragoza, Испания.

 5. JIDONG LIGHT INDUSTRY CARTON MACHINERY FACTORY

  Китай

  Предприятието JIDONG LIGHT INDUSTRY CARTON MACHINERY FACTORY, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на automatic packaging machinery, cartonboard printers, fully automatic packaging machine, и industrial gluing machines. Седалището му е в/ъв Dongguang County,cangzhou City, Китай.

 1. VIA AQUARIA

  Обединеното кралство

  Предприятието VIA AQUARIA, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на luxury packaging manufacturer. Седалището му е в/ъв Klaipeda, Обединеното кралство.

 2. GUSCHKY GMBH

  Германия

  Предприятието GUSCHKY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

 1. HDT MACHINES

  Бразилия

  Предприятието HDT MACHINES, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Santa Bárbara Doeste, Бразилия.

 2. PH - QUESTEC GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието PH - QUESTEC GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Langenfeld, Германия.

 3. ANDRITZ AG

  Австрия

  Предприятието ANDRITZ AG, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Дървообработване - машини и техника, Дървообработване - машини и техника, plants, machines and equipment for the preparation of wood and cellulose pulp, trays for transporting seeds, и driers. Седалището му е в/ъв Graz, Австрия.

 4. VALCO MELTON FRANCE

  Франция

  Предприятието VALCO MELTON FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на thermo-setting adhesives, Glue systems, и packing. Седалището му е в/ъв Valence, Франция.

 5. TECHPAP

  Франция

  Предприятието TECHPAP, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Картон и картонени изделия - машини за преработка, paper and paper products industry business associations, paper, coated paper-board and cartonboard, coated paper, и Картон и картонени изделия - машини за преработка. Седалището му е в/ъв Gieres, Франция.

 6. PROIPAFISA

  Испания

  Предприятието PROIPAFISA, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, satellite reception equipment, waste recycling system design, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и plants for recovering and recycling metals from waste. Седалището му е в/ъв Celrà-Girona, Испания.

 7. PAPER ENGINEERING

  Словения

  Предприятието PAPER ENGINEERING, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Nova Gorica, Словения.

 8. ALLIMAND

  Франция

  Предприятието ALLIMAND, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - машини за преработка, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Хартия - машини за преработка, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Rives Sur Fure, Франция.

 1. IBERCUTTING

  Испания

  Предприятието IBERCUTTING, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Castell-Platja D'aro, Испания.

 2. KADANT LAMORT

  Франция

  Предприятието KADANT LAMORT, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на separators, и blades. Седалището му е в/ъв Vitry Le Francois, Франция.

 3. SATE SRL

  Италия

  Предприятието SATE SRL, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за преработка. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията, и Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Serravalle Pistoiese, Италия.

 4. SCHOBERTECHNOLOGIES GMBH

  Германия

  Предприятието SCHOBERTECHNOLOGIES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Промишлени метални остриета и ножове, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Пробойник, хартия и картон, Преносими механични инструменти, Промишлени метални остриета и ножове, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, и Пробойник, хартия и картон. Седалището му е в/ъв Eberdingen, Германия.

 5. BENJAMIN HALBACH

  Германия

  Предприятието BENJAMIN HALBACH, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - опаковки, Електродомакински уреди - внос-износ, Хартия - производство, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - опаковки, Електродомакински уреди - внос-износ, и Хартия - производство. Седалището му е в/ъв Wuppertal, Германия.

 6. GEO SPRACHEN-SERVICE GMBH

  Германия

  Предприятието GEO SPRACHEN-SERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Ratingen, Германия.

 7. TTSI-EUROPE LIMITED

  Германия

  Предприятието TTSI-EUROPE LIMITED, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Delmenhorst, Германия.

 8. PROWELL GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието PROWELL GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Електродомакински уреди - внос-износ, Хартия - производство, Картон - производство, Пластмаси - опаковки, Електродомакински уреди - внос-износ, Хартия - производство, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Schüttorf, Германия.

 9. MEIER KARTONAGEN GMBH

  Германия

  Предприятието MEIER KARTONAGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Delbrück, Германия.

 10. ALIGN MEDIA GMBH

  Германия

  Предприятието ALIGN MEDIA GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хартия и картон - машини и техника за индустрията - Внос износ

Брой резултати

1468 Фирми