• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • градинарство и цветарство

Резултати за

Градинарство и цветарство

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. FLOREX

    Холандия

    Предприятието FLOREX, e Производител, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Градинарство и цветарство, flower bulbs, и lawn seeds and bulbs. Седалището му е в/ъв Grootebroek, Холандия.

  2. VAN DER HULST ROZEN

    Холандия

    Предприятието VAN DER HULST ROZEN, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на roses, и cut roses. Седалището му е в/ъв Heerhugowaard, Холандия.

  3. P. C. MUR B.V.

    Холандия

    Предприятието P. C. MUR B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи цветя, и Сухи цветя. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  4. JONGKIND GROND B.V.

    Холандия

    Предприятието JONGKIND GROND B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  5. J.W. VAN SENTEN AALSMEER B.V.

    Холандия

    Предприятието J.W. VAN SENTEN AALSMEER B.V., e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Цъфтящи растения, и Цъфтящи растения. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DE JONG LELIES HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието DE JONG LELIES HOLLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Набрани цветя, и Набрани цветя. Седалището му е в/ъв Andijk, Холандия.

  2. HOLEX FLOWER B.V.

    Холандия

    Предприятието HOLEX FLOWER B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Набрани цветя, и Набрани цветя. Седалището му е в/ъв De Kwakel, Холандия.

  3. RONICO

    Холандия

    Предприятието RONICO, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Цъфтящи растения, и Цъфтящи растения. Седалището му е в/ъв Venhuizen, Холандия.

  4. ROZENKWEKERIJ DE WILDE B.V.

    Холандия

    Предприятието ROZENKWEKERIJ DE WILDE B.V., e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Цъфтящи растения, и Цъфтящи растения. Седалището му е в/ъв Bussum, Холандия.

  5. FLEURA EXPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието FLEURA EXPORT B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Набрани цветя, и Набрани цветя. Седалището му е в/ъв De Kwakel, Холандия.

  1. VOOREN B.V.

    Холандия

    Предприятието VOOREN B.V., e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  2. SCHREURS HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHREURS HOLLAND B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв De Kwakel, Холандия.

  1. MULTI COLOR FLOWERS B.V.

    Холандия

    Предприятието MULTI COLOR FLOWERS B.V., и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв De Kwakel, Холандия.

  2. DE GOOIJER INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието DE GOOIJER INTERNATIONAL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв De Kwakel, Холандия.

  3. KI PLANT INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието KI PLANT INTERNATIONAL B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  4. PLANT TREND B.V.

    Холандия

    Предприятието PLANT TREND B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Nieuw Vennep, Холандия.

  5. TRIFLOR HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието TRIFLOR HOLDING B.V., e Производител, и работи в сферата на Набрани цветя. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Oude Niedorp, Холандия.

  6. HILVERDA DE BOER B.V.

    Холандия

    Предприятието HILVERDA DE BOER B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв De Kwakel, Холандия.

  7. INTRATUIN GROENCENTRUM B.V.

    Холандия

    Предприятието INTRATUIN GROENCENTRUM B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  8. TER HAAR ORNAMENTAL FLOWERS B.V.

    Холандия

    Предприятието TER HAAR ORNAMENTAL FLOWERS B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  1. ANTON SPAARGAREN B.V.

    Холандия

    Предприятието ANTON SPAARGAREN B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв De Kwakel, Холандия.

  2. M. THOOLEN B.V.

    Холандия

    Предприятието M. THOOLEN B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Velserbroek, Холандия.

  3. JAN LANGEDIJK BLOEMBOLLEN B.V.

    Холандия

    Предприятието JAN LANGEDIJK BLOEMBOLLEN B.V., и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Venhuizen, Холандия.

  4. P. JONG EXPORT EN GROOTHANDEL VAN BLOEMEN B.V.

    Холандия

    Предприятието P. JONG EXPORT EN GROOTHANDEL VAN BLOEMEN B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Hoogkarspel, Холандия.

  5. MARGINATA B.V.

    Холандия

    Предприятието MARGINATA B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  6. MARKMAN CULTURES B.V.

    Холандия

    Предприятието MARKMAN CULTURES B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  7. DE RUITER'S NEW ROSES INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието DE RUITER'S NEW ROSES INTERNATIONAL B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Amstelveen, Холандия.

  8. T. VAN DER PLAS B.V.

    Холандия

    Предприятието T. VAN DER PLAS B.V., e Разпространител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Broek Op Langedijk, Холандия.

  9. W.H. WESSELING EXPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието W.H. WESSELING EXPORT B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Rijsenhout, Холандия.

  10. TUINCENTRUM OSDORP B.V.

    Холандия

    Предприятието TUINCENTRUM OSDORP B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно