• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • градинарство и цветарство

Резултати за

Градинарство и цветарство

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и ФлеволандТърговец на едро
  1. HOLEX FLOWER B.V.

    Холандия

    Предприятието HOLEX FLOWER B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Набрани цветя, и Набрани цветя. Седалището му е в/ъв De Kwakel, Холандия.

  2. FLEURA EXPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието FLEURA EXPORT B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Набрани цветя, и Набрани цветя. Седалището му е в/ъв De Kwakel, Холандия.

  3. DE GOOIJER INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието DE GOOIJER INTERNATIONAL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв De Kwakel, Холандия.

  4. MARKMAN CULTURES B.V.

    Холандия

    Предприятието MARKMAN CULTURES B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  5. SCHREURS HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHREURS HOLLAND B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв De Kwakel, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HILVERDA DE BOER B.V.

    Холандия

    Предприятието HILVERDA DE BOER B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв De Kwakel, Холандия.

  2. PRONK TULPEN B.V.

    Холандия

    Предприятието PRONK TULPEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Avenhorn, Холандия.

  3. EDELCACTUS B.V.

    Холандия

    Предприятието EDELCACTUS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Amstelveen, Холандия.

  4. KWEKERIJ FLORIST DE KWAKEL B.V.

    Холандия

    Предприятието KWEKERIJ FLORIST DE KWAKEL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв De Kwakel, Холандия.

  5. F. STOOP B.V.

    Холандия

    Предприятието F. STOOP B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Waarland, Холандия.

  1. GASA HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието GASA HOLLAND B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Kudelstaart, Холандия.

  2. HANS VISSER BLOEMEN B.V.

    Холандия

    Предприятието HANS VISSER BLOEMEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  1. INTERNATIONALE BLUMENHANDEL BUNG-LINDEN B.V.

    Холандия

    Предприятието INTERNATIONALE BLUMENHANDEL BUNG-LINDEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв De Kwakel, Холандия.

  2. B.V. MEELUNIE

    Холандия

    Предприятието B.V. MEELUNIE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. KURT SCHRAMA BLOEMENEXPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието KURT SCHRAMA BLOEMENEXPORT B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв De Kwakel, Холандия.

  4. TUINCENTRUM HET OOSTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието TUINCENTRUM HET OOSTEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  5. FERTIPLANT B.V.

    Холандия

    Предприятието FERTIPLANT B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  6. TUINCENTRUM OSDORP B.V.

    Холандия

    Предприятието TUINCENTRUM OSDORP B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  7. DUTCH FLOWER GROUP B.V.

    Холандия

    Предприятието DUTCH FLOWER GROUP B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв De Kwakel, Холандия.

  8. TUINCENTRUM DE BOET B.V.

    Холандия

    Предприятието TUINCENTRUM DE BOET B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Hoogwoud, Холандия.

  1. VERVER EXPORT

    Холандия

    Предприятието VERVER EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Ursem, Холандия.

  2. LW HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието LW HOLDING B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв De Kwakel, Холандия.

  3. INTRATUIN HILVERSUM B.V.

    Холандия

    Предприятието INTRATUIN HILVERSUM B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Kortenhoef, Холандия.

  4. DE JET SET B.V.

    Холандия

    Предприятието DE JET SET B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  5. SPRINGLOGISTICS B.V.

    Холандия

    Предприятието SPRINGLOGISTICS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  6. CHRISTAPLANT B.V.

    Холандия

    Предприятието CHRISTAPLANT B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв De Kwakel, Холандия.

  7. HELIOS BLOEMENEXPORT B.V.

    Холандия

  8. AVIFLORA B.V.

    Холандия

  9. FOUR SEASONS QUALITY

    Холандия

    Предприятието FOUR SEASONS QUALITY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв De Kwakel, Холандия.

  10. ADOMEX

    Холандия

    Предприятието ADOMEX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство, цветарство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на christmas articles, и articles for florists. Седалището му е в/ъв Uithoorn, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно